MemeBox - корейската кутия на красотата

• 43 767
  • 553
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз получих вчера тази http://us.memebox.com/memebox-global/soothing-sista/collaboratio … -x-soothing-sista Прекрасна е! Обожавам colab кутиите Heart Eyes

# 481
  • София
Аз получих вчера тази http://us.memebox.com/memebox-global/soothing-sista/collaboratio … -x-soothing-sista Прекрасна е! Обожавам colab кутиите Heart Eyes

Тази, определено е голямо попадение.

# 482
По принцип да, освен ако не отиде на митница.

В случай на задържане на митницата, как разбирам и какво се прави?

# 483
По принцип да, освен ако не отиде на митница.

В случай на задържане на митницата, как разбирам и какво се прави?
Разпечатай си плащането .Отиваш плащаш 20% ДДС + пощенска такса /4,50лв е в Русе /и това е .

# 484
  • София
Момичета, елексирната кутия е вече в централна поща, предполагам в понеделник ще ни ги доставят.

Като гледам, в употреба ще ми влязат Neogen Code9 Pore Tightening Aqua Cream и ProYou Magic Silky Shiny Skin Essence, май не е чак толкова лоша, въпреки че очаквах съвсем друго  newsm78

Добре че няма почистващ продукт, че ми дойдоха в повече Simple Smile))

Neogen Code9 Pore Tightening Aqua Cream - $44
    Shara Shara Green Oasis Lifting Eye Cream - $20
    Tosowoong Syn-ake Whitening Mist - $20
    Tosowoong Syn-ake Wrinkle Free Lotion - $20
    ProYou Magic Silky Shiny Skin Essence - $36

# 485
Здравейте освен закупуване на кутии, има ли и друг начин да печелим меме точки

# 486
  • София
Момичета, лоша новина, елексирната ми кутия е на митница  Sick

# 487
nat_tab, моята е на статус във слагане във вътрешен чувал или нещо от сорта. Това и е препращането от София до Плевен. А вероятно от Плевенските пощи ще я пратят на митница. И каква е процедурата тогава? Извинявай, че те питам, но не живея в Бг и си ги поръчвам до там, че до тука не се доставя. Да знам да обясня на мама. И дали може евентуално брат ми да я вземе от нейно име? Мале направо ще ме убие. Тя и без това е бясна за парите, които харча за козметика Laughing А евентуално ако не си взема кутията какво се случва?

# 488
  • София / Перник
Memebox 911 - дойде в пощата. Има два "златни" билета - за 5$ и за 3$ отстъпка. Но нещо кутиите вече са супер малко, няма избор... А, и тези митници...., вече сериозно се замислям дали си струва.  Thinking

# 489
Извадих някакъв луд късмет и все пак Еликсирната кутия дойде в пощата и веднага командировах тате да я вземе. Нооооо, повече не желая да рискувам. Освен ако не пуснат нещо наистина интересно Hug

# 490
  • София
А те не пускат нищо  Laughing

# 491
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Четох някъде, че няма да има повече кутии, а ще наблягат на индивидуални продукти.
Така като гледам и сайта е променен и няма вече раздели за лъкибокс, супербокс и т.н.
Дано да не е вярно...

# 492
# 493
  • София
Извадих някакъв луд късмет и все пак Еликсирната кутия дойде в пощата и веднага командировах тате да я вземе. Нооооо, повече не желая да рискувам. Освен ако не пуснат нещо наистина интересно Hug

Каква е стойността изписана на кутията?

# 494
nat_tab, утре ще,попитам мама, че кутията е в бг и ще пиша.
Ами то и в индивидуалните продукти има доста интересни неща Grinning

Общи условия

Активация на акаунт