К.О.Т.К.И.-те (7)

• 21 445
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Че ще ти сменят бравата. Не разбрах този израз. Embarassed

# 631
Коя друга седмица? Кажи точни дати моля!  Praynig

Аз съм свободна от 7-ми до 15-ти...

Спрете се бре, не мога да публикувам.  Joy

# 632
Че ще ти сменят бравата. Не разбрах този израз. Embarassed

Ми ще ме изгонят, бе Хел !  Laughing Като се прибера следващият път и може да ми е сменил бравата, либето, че то аз спирка нямам. Laughing

Аз най- вероятно няма да се присъединя към вас, ако тръгнете. Ще рИвЪ силно, ама точно тогава либето ще е приключил с филма и ще има някой и друг свободен ден и не върви да го зарежа.

# 633
  • България, София
Ехоооо  Hug
Ще се опитам и на двете срещи да дойда.
И снимки ще гледам  newsm44
Мимии, радвам се, че са ти харесали моите снимки  Hug
Мимето, на опашка съм за разказ и снимки  Wink
Чефито е все по изненадите  Hug Искам и аз в Истанбул  Heart Eyes
Цлете, честито за записването. И твоите снимки ще гледам  Hug

Ети я мисля, ама нито имам неин телефон, нито смея да питам какво става с тях. Дано всичко е наред  Praynig

П.с. Почнах да пиша отговор, ама направих пауза да спретна една салатка и вие хоп - 8 поста  Shocked
Хайде сега наздраве с едно побеляло узо  Sunglasses

# 634
Оооо, Госпожо, аз се притесних че сме ме те обидили нещо.

Трябва да го мисля това предложение.

# 635
Оооо, Госпожо, аз се притесних че сме ме те обидили нещо.

love001  love001  love001

Трябва да го мисля това предложение.

Аз и хотели поразгледах !  Embarassed Embarassed Embarassed С тоя моя летен характер .... Blush

# 636
  • София
Мацки утре ще направя разказ за първия ден и ще се опитам да кача поне малка част от снимките,одеве ги свалих и ги разглеждах, но направо съм се оляла от снимане този път  Grinning

Мими аз сериозно си помислих, че ще ходиш сега в Истанбул, а аз като си помисля къде съм била събота вечер и къде съм сега ми става лошо  Sad

# 637
  • България, София
Изгледах снимките на Госпожата, Мимии и на Цлете  Simple Smile
Прекрасни са  Hug
Толкова обичам Родопите направо се заредих от снимките ти Цлете с родопска енергия.
Хисаря през очите ти, Госпожа, мнооого ми хареса. Не съм ходила там от ученичка  Embarassed
За хотела на Мимии какво да кажа ... без думи! Красота!

Госпожо, как сърце ще му даде на твоето либе да смени бравата. Аз това не то вярвам  Wink
И хотел си видяла вече  Laughing
Аз трябва да проверя дали вече ми е готов паспорта. Преди две седмици подадох заявление. Иначе Стамбула ще гледам през крив макарон.

# 638
# 639
  • Казанлък of all places
Тихути,че като дойдаааа!

# 640
  • Бургас / UK
Миметооо Hug,аз съм толкова далеч от действителността,че докато дойда да пием кафе и трябваше да се връщам  Mr. GreenНамирам се в Есенюрт,квартал на Истанбул,около Буюкчекмедже някъде,още в началото.Тук е друг свят,строителство,високи блокове докъдето ти поглед стига...Ужасно ми липсва нашия Истанбул-с корабчетата,с Босфора,с Истанбулкарт...
Мимиии, Hug да ти кажа Рамазана изобщо не се отразява на туристите,като гледам и доста местни си хапват през деня,така че спокойно за храната,всички вкусотии са на лице Mr. GreenНаблизо има един мол-Акбатъ и ходим там,че наоколо няма нищо кой знае какво.Сякаш и хората ми изглеждат по-различни или си втълпявам newsm78.
Времето наистина е хубаво,но вечер става бая хладно.Общо взето това е Wink
Успях да видя и по-различен Истанбул.
Лека вечер от мен,целувки и весело изкарване на предстоящите срещи Hug

# 641
Чефи, а ти защо си в този квартал? Хората в какъв смисъл са по-различни?

# 642
  • София
Добро утро  Hug

Чефи  Hug Това вече е друго нещо да си изкараш хубаво независимо, че не си в действителността, както казваш  Wink Предполагам, че ако имаш време може и да стигнеш до нея. Както казваш за хората и на мен ми направи това впечатление само, че в азиатската част, все едно не бяхме в Истанбул, веднага се усети разликата, също така ми направи впечатление, че в азиатската част по голямата част от хората бяха облечени като нас, докато в европейската беше обратното, забулените бяха на всяка крачка. Да не коментирам и разликата в цените в азиатската част дюнер с айрян за 3 лири в европейската от 6 до 10 лири. И при нас вечер духаше много силен вятър, но ние така се сляхме с тълпата по Истиклял, че забравихме за студа.  Simple Smile

# 643
  • Казанлък of all places
Есенюрт е по-близо до България, отколкото до Ая София. Simple Smile Основно изселници са там, преди няколко години почти нямаше кюрди, например, но бавно и постъпателно започнаха да се наместват.
Истанбулчани наричат тези квартали "Истанбул 2". Няма исторически забележителности там, те са си новостройки и жилищни части.

# 644
  • Бургас / UK
Хелънче,дойдох с една приятелка,която има роднини и за това съм тук Mr. Green
Анж,направи ми впечатление,че са по-мургави и сега вече имам обяснение  Wink
Наистина съм по-близо до Бургас,както си писала  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт