К.О.Т.К.И.-те (7)

• 21 472
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ей, съвсем ме объркАхте, значи !  Crossing Arms
В сряда на кръчма ли ще ходим заедно с Фиорче или ще идем да я видим в болницата ?

# 616
Мимето да не се ослушва, а да започва разказа.  hahaha

Ей, съвсем ме объркАхте, значи !  Crossing Arms
В сряда на кръчма ли ще ходим заедно с Фиорче или ще идем да я видим в болницата ?

Утре Фиоре ще каже как е удобно за нея.  Peace

# 617
  • София
Привет котачки  Hug Hug Hug

Не съм ви чела, защото през телефона нещо ми се бъгва постоянно форума, но сега ще се върна да ви изчета, че нещо доста сте писали. Благодаря на всички за хубавите пожелания, уцелихме страхотно време, такава жега беше, че се върнахме изгорели и почервенели от слънцето, добре, че имаше от време на време някой облак, че иначе щяхме да сме още по изпечени  Grinning Изкарахме си просто невероятно, трето ходене, но с най-много весели случки, купона беше на 6  Party Естествено не успяхме да отидем на всички места, но оставихме и за следващ път  Wink И сега да кажа най-важното едната вечер специално вдигнахме наздравица за всички вас с по една чаша бяло вино  Grinning Не успяхме да стигнем до Кулата на девицата и гледката с килимчета, но нямаше време.

Хайде връщам се ви чета и после пак ще дойда  Hug

# 618
Аз доколкото разбрах Фиорчето може да излиза вечер след 18:30ч. За това викам в кръчма. Ама ако не може да излиза в болницата ще ходим.

# 619
  • София
Пак съм аз  Grinning

Ще гледам да не пропусна някой  Embarassed

Мими  Hug До сега ти разглеждах снимките много са хубави   bouquet, криеш името на хотела, но в другата тема за Турция  е на първо място и то има защо  Wink , с такава голяма територия и хубав плаж няма как да е другаде, само не знам как ти се е ставало в 6ч. да правиш снимки, но ти явно имаш тренинг  Wink След твоите снимчици направо ме хвана яд, че не се организирахме за Турция за море, а ще трябва пак да ходя на нашето черноморие, но нямам избор  Sad

Цлете  Hug И твоите снимки от Родопите са много хубави, само не разбрах кое е селото, а видях, че има и малък водопад, но явно не беше много пълноводен.

За срещите тази седмица много ми се  искаше да дойда, но за съжаление няма как, защото съм на два рожденни дни и то на хора на които няма как да не отида, а и трябва след работа да ходя за подаръци и въобще програмата е пълна, общо взето само днес мързелувам вкъщи, иначе с удоволствие бих дошла, както и да се запозная с Фиоре, ако до края на юли измислите друга среща през седмицата съм свободна и нямам никакви планове, тъй че със сигурност ще дойда.

Чефи  Hug Ще ти се карам можеше да пием по нещо в Истанбул, ако все още си там весело изкарване  Hug

А Мими май всички я разкрихте за Истанбул, тъй че да не се ослушва, а направо да си признава.  Laughing

Момичета има ли някакви новини от Ети, излезнала ли е от болница, надявам се всичко да е наред, защото видях, че не се е разписвала тези дни.

Хайде довечера ако не си легна към 8  Grinning ще направя разказче за първия ден, а за снимките до края на седмицата ще ги кача, но са над 1000 и докато ги отсея и направя в два албума поне ще ми отнеме малко време  Grinning

# 620
  • Варна
Привет, момичета!  bouquet

Така ме заинтригувахте с тези снимки... смятам да си направя баница и кюнефе и да започна да размишлявам по темата...

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 16:33 от beljata

# 621
 Wink

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 16:37 от Sause baus!

# 622
...
Мими  Hug До сега ти разглеждах снимките много са хубави   bouquet, криеш името на хотела, но в другата тема за Турция  е на първо място и то има защо  Wink , с такава голяма територия и хубав плаж няма как да е другаде, само не знам как ти се е ставало в 6ч. да правиш снимки, но ти явно имаш тренинг  Wink След твоите снимчици направо ме хвана яд, че не се организирахме за Турция за море, а ще трябва пак да ходя на нашето черноморие, но нямам избор  Sad

...

А Мими май всички я разкрихте за Истанбул, тъй че да не се ослушва, а направо да си признава.  Laughing

...

Нищо не крия, бре!  hahaha
Ха-ха, а Истанбул мога да го видя, но ако си направим организация тук.
Просто онзи ден, като си тръгвахме от морето разбрах, че започва Рамазана и ми стана любопитно как се отразява това на туристическия поток в Истанбул. Обслужващия персонал в самолета се запердиха здраво и похапваха яко.  Joy

На кой му се ходи другата седмица в Истанбул?

# 623
Ама ,че въпрос Shocked сериозен ли е ?

# 624
Ама ,че въпрос Shocked сериозен ли е ?

Несериозен ли ти се вижда?  Mr. Green

# 625
Коя друга седмица? Кажи точни дати моля!  Praynig

# 626
Ми,не знам.Май  опулих очички -не очаквах такова питане newsm78 и се изумих. Flutter
Ще звънна на ММ за се прибира от командировка,че аз да излеза Laughing на разходка Wink
Ау,много делова Хелънчето, трябва да стана по-сериозна.

# 627
Усещам как ще ми сменят бравата на собствената ми къща !  ooooh!

# 628
Какво става? Какво трябва да значи това?

# 629
Какво става? Какво трябва да значи това?

Кое ?

Общи условия

Активация на акаунт