ИСТАНБУЛ 32

• 56 499
  • 739
  •   1
Отговори
# 345

Да се обадя и аз по въпроса.

По-добре си вземи еднопосочни билети  и  после от автогарата си купи за връщане - по-евтино излиза.
Пролетта пътувах с дъщеря си :
  За два еднопосочни от Бургас ми взеха 110 лв.
  За обратно ми излязоха - 86 лв. (130 лири=86 лв. - 14.04.2014)

За шатълите - казваш на стюардесата в автобуса, че искаш да  ползваш "сервиз"  и те ще те свалят в началото на автогарата, където са стоянките на бусчетата. Там има над 10 линии - просто гледаш надписите отгоре и се качваш на този, който ти трябва. Има за целият град.

Това с коя фирма ? Защото аз платих за двупосочен от София 70 лв. Peace

# 346
Таблица с разписанията и цените на билетите по линията София-Истанбул-София:

http://trianastar-bg.com/bulgarian/travel/2052avtobusni-bileti-s … a-istanbul-sofia/

При Матпу далаверата е в двупосочния билет (при четирима пътуващи се спестяват до 100 лева). Еднопосочните са изравнени при всички фирми.

# 347

bialk, благодаря - полезна табличка !   bouquet

# 348
Привет,мога ли да стигна от Еминьоню до Юскюдар с ферибот и за колко време?След това от Юскюдар до  Кадъкьой какво мога да хвана и колко ще ми отнеме пак като време?Кадъкьой-Еминьоню трябва да има ферибот,нали?Извинявам  се за може би баналните за вас въпроси,но наистина имам нужда от помощ и всичко,което пишете ми помага.

# 349
  • България, София
Здравей!
Има фериботи от Еминьоню до Юскюдар. По - долу е разписанието. В същия сайт има разписание и от Емниьоню до Кадъкьой и обратно. Пътуването отнема може би около 20 - 30 минути.

http://www.sehirhatlari.com.tr/en/timetable/uskudar-eminonu-357.html

От Юскюдар до Кадъкьой има автобуси, но сайта не ми се отваря. Нека някой друг да каже.

# 350
  • Варна
Ползвахме автобус от Юскюдар до Кадъкьой и маршрутът ни хареса - не че нещо специално, просто разходка. Това, което запомних, е, че не тръгва от добре познатата спирка пред джамията. Ориентирахме се с питане, спирката бе някак странна, едва ли не махаха на автобусите да спрат, но, така или иначе, стигнахме.
От и до Еминьоню има фериботи почти от и до всички пристанища.

# 351
Много ви благодаря  bouquet

# 352
Да се изкажа и аз да транспорта и шатъите Shocked. На Метро шатъла който ползвахме беше до Аксарай. Автобуса спря на малък паркинг/в рамките на автогарата/ на който имаше много сервизни коли, които извозват пътниците до различни точки. При ХАС автобуса спира на перона и до него има няколко микробуса които пътуват за Аксарай, Лалели, Кабаташ, Бешикташ, Таксим/преди имаше и до Сиркеджи/. Заверките винаги съм ги правила преди отпътуване за България, около час преди тръгване на автобуса.

# 353
Как да стигна от Авджълар до Топкапъ Сарайъ със градския транспорт Confused

# 354

С метробус 34 AVCILAR-ZİNCİRLİKUYU  или 34T AVCILAR-CEVİZLİBAĞ  до Zeytinburnu и от там се прехвърляте на трамвая Т1 до спирка Султанахмет.

# 355

С метробус 34 AVCILAR-ZİNCİRLİKUYU  или 34T AVCILAR-CEVİZLİBAĞ  до Zeytinburnu и от там се прехвърляте на трамвая Т1 до спирка Султанахмет.
Благодаря че ми отговорихте newsm03

# 356
  • Варна и...духом на Босфора
 Grinning   Поздрави на всички от морето!
Бялк да викаш за Германия!

# 357
Живот и здраве довечера тръгваме за Истанбул Peace
Колко шишета уиски и колко цигари даваха на човек през границата?

# 358
  • Варна
Бутилка алкохол, до литър, на входа в Турция.
Ограничението за цигарите важи за влизане в България, а не в Турция.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт