ИСТАНБУЛ 32

• 56 522
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Диди  Hug Прекрасен разказ с много хубаво начало, чакам продължението и снимки   bouquet  bouquet  bouquet

# 286
Имам един въпрос newsm78 кога пускаха отсечката на метрото от Аксарай до Йеникапи?

# 287
Моля, за съвет изчетох доста, но ми стана ясно работят  ли всички забележителности по време на шекер байрам края на юли. В сайтовете на забележителностите намерих инфо само за Св София - затворено.

# 288
Моля, за съвет изчетох доста, но ми стана ясно работят  ли всички забележителности по време на шекер байрам края на юли. В сайтовете на забележителностите намерих инфо само за Св София - затворено.

Кога този байрам ?

# 289
Искахме нещо различно в Истанбул и си направихме резервация за вечеря на яхта по Босфора с програма още от тук предварително. Това беше най-незабравимото ни преживяване в Истанбул,

Дали е удобно да кажете сайта, от който сте направили резервация? Аз все се каня за нощен Босфор, но времето е толкова малко, а толкова много има за гледане...Но следващия път задължително ще го направя....Гледала съм по сайтовете, има различни оферти, ако може да ми кажете вашия сайт, щом сте били доволни...А описанието на дните ви в Истанбул и толкова увлекателно и полезно за всички, които планират пътувания...Ако можех да пиша толкова интересно, и аз бих описала трите си пътувания до Истанбул ...

# 290
От 27 Юли вечерта до 30 Юли
http://www.officeholidays.com/countries/turkey/

Кога този байрам ?

# 291
Имам един въпрос newsm78 кога пускаха отсечката на метрото от Аксарай до Йеникапи?

Отсечката е готова - вече вървят пробни влакове като разстоянието се изминава за 1 минута. В края на този месец или в началото на август ще бъде пусната в действие. И най-хубавото е, че има голяма
вероятност да се интегрира с M2. Хора от кухнята издават инфо, че няма турникети на Йеникапъ и ще се ползват тези за метрото M2  Grinning

# 292
И още един от "лудите проекти" на общината - мост за пешеходци по подобие на Моста на Леонардо Да Винчи ще бъде изграден над Златния рог. Мостът ще свързва Еюп със Сютлюдже като краката му ще бъдат поставени на острова между двата бряга.

Междувременно проектът за лифт над Златния рог, свързващ Пиер Лоти с Миниатюрк парк, също е на дневен ред в Общината. Да видим, кой ще превари Hug

# 293
Здравейте,

Бих искалада попитам дали някой е посещавал това място и какво е мнението му - http://www.istanbulakvaryum.com/

Също така дали е валидна все още информация, че може да се стигне до там с автобус 73F от Таксим и ако е така, ако някой е използвал този транспорт колко време е отнело.

Благодаря много   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.

# 294
Здравейте,

Бих искалада попитам дали някой е посещавал това място и какво е мнението му - http://www.istanbulakvaryum.com/

Също така дали е валидна все още информация, че може да се стигне до там с автобус 73F от Таксим и ако е така, ако някой е използвал този транспорт колко време е отнело.

Благодаря много   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.

Посещавали сме го и много ни хареса. Автобус 73F пътува само сутрин в 7,00 часа и вечер в 18,10 ч. Отиването с него отнема около час и половина.

Много пъти сме писали във форума - след спирането на събърбана за Халкалъ, най-удобният обществен превоз се явяват автобуси BN1 и BN2 от Еминьоню (спирката пред Египетския пазар). Автобуси по тази линия потеглят на всеки 5 минути. Пътува се около 45 минути по крайбрежния булевард Кенеди.

Има и безплатни шатъли от Таксим, Лялели и Султанахмет. Ето разписанието от сайта:

# 295
b]bilak[/b], огромно благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз веднага бих се качила на някои от автобусите, които тръгват Еминьоню защато мисля, че с подобен ходихме до музея на Коч и беше много приятно пътуване, само трябва да разбера сина ми какво ще предпочете  Grinning Той обожава да пътува, но признавам, че за сега се е возил само в метро като градски транспорт. Не знам как ще приеме 45 минути в автобус. До тогава има време, все ще се разберем  Grinning.

Още веднъж много благодаря за безценната помощ   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 296
Бялк, благодаря ти!
luce, автобусите са климатизирани, гледката е много приятна и пътуването не се усеща. Относно цените  на билетите мога да ти споделя нашия скромен опит / все пак за нас това беше първо посещение на аквариума и мола/,ние взехме фамилен билет и ни излезе много изгодно за девет души 223ТЛ   newsm53
ето и няколко снимки
Скрит текст:

# 297
  • София

За третия ден няма да разказвам, защото вече си казах мнението за о-в Хейбелиада, че не ми хареса въобще и не искам да се повтарям, но пък пихме чудесен айран там.

Само да допълня, че след острова имахме свободно време в Мол Форум или за желаещите посещение на Аквариум Тюркоазу и неговата входна такса вече е 34 турски лири, ние го посетихме миналата година и използвахме времето за да хапнем още някое кюнефе.  Wink

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 22:45 от Mamma

# 298
Зравейте
Тази седмица мислим да отидем до Истанбул с колата но имам един въпрос
Когато влизате в турските магистрали от къде вземате OGS или KGS - техните винетки така да го наречем.И дали гишетата работят през нощта? Thinking

# 299
 Мимето, много благодаря за споделените моменти bouquet

Общи условия

Активация на акаунт