Проблем с жена

• 32 267
  • 559
  •   1
Отговори
# 285
Ех, Mañana , уреди се. Crazy Прати поне една плочка да оплакна очото. Praynig

Няма...и на мен не дава.  Laughing Май нещо блъфира Wink  Laughing

Тюх. Ти пък сигурно си му кльощава. И приказките се промениха. Едно време им мереха обувките, после сутиените, сега през кантара минават  hahaha

# 286
Григор,аз съм жената със 130 те кг. Писах ти мерки и теглилки само,за да разбереш,че тялото на жената търпи различни метаморфози.Не може да очакваш да е вечно млада,красива и слаба.С годините и след появяването на деца вече отношенията минават на едно по-друго ниво.Няма възможност за купони и секс нон-стоп и ставаш по-улегнал. Моят мъж никога не е бил тип женкар ,виждал е лошото отношение към майка си и колко се е измъчвала от забежките на баща му.
Григор,аз отслабнах заради себе си ,заради мъжа си също а и поради факта,че съм суетна и кокетен тип жена.Спортувам всеки ден,поддържам тялото си и насърчавам децата си също да са физически активни. И да,никога не съм чула от мъжа си-ти си дебела,имаш целулит,имаш еди какво си.И на 130 кг сме правили секс и сега на 57-58 кг пак правим.Знам,ще си покъртен че тежа толкова,но аз все пак съм 178 и на ток на мен ще ми се видиш нисичък  Mr. Green

# 287
“Разголването на душата е изключително възбуждащо, когато го правиш пред човек, който ще съзерцава голотата ти, без да издевателства над нея.” Силвия Кристъл “Гладът на пеперудата”

# 288
Рибозом, ккакво му обясняваш - някои хора не могат да вденат, че има мъже, които не мечтаят да чукат всичко живо, дето има стегнато тяло и не изневеряват. И не, не са гейове Rolling Eyes
Няма угодия на тоя свят - преди 2 години, преди да забременея бях 45кг за 165см. Мъжът ми тогава се скъсваше да ми обяснява ква съм кльоща. Някои ме харесваха, други - не. Стигала съм и до 42кг на 23години. Е, тогава пък бяха питали гаджето ми дали не му обиват костите ми, като правим секс. Сега пък съм налята и някой ще каже дебела си. Разни хора, разни идеали. Не бих се вързала на никой мъж да ми дава акъл за външен вид. Перфектните да си търсят перфектни Grinning

# 289

Това се качва ебач. Всяка сутрин служителката във фирмата на баща му с три дипломи без петица се качва на кантара, и ако не се включва в толеранса - шут в гъза.

# 290
Вълчо, кефиш!  Grinning

# 291
Ох, ама вие не се пускате от тези килограми! Laughing Човекът не е удовлетворен сексуално, не са си пасвали и никой не е направил нужното ,за да си напаснат. Сексът е важен детайл във връзката и колкото другите детайли да са  перфектни,  куцането в тази важност, може  да те доведе и пъпки в ухото да откриеш, които  да те дразнят. Затова мисля, че едва ли му е  проблем целулит, килограми и  подобни - той иска тигрица в леглото, а  има  само  котенце за гушкане и това не му е достатъчно. Какво трудно има за разбиране.Сигурно и момичето се е измъчвало, че  натурата й е такава и не може да  му угоди, сигурно и той не знае какви са й точно желанията. Разминали са се във важна част и  това е. Никой не е  толкова виновен, идиотски са само грубоватите включвания на автора, но сигурно си е нормална защита от негова страна.

# 292
Какъв е проблема? Секса, тялото й и аз.

ЗАНДАЛИ, Григор сам е дал отговор.

# 293
 cordelia, може би си права  bouquet. Върнах се да  изчета отново първия пост и да, не беше ми направило впечатлине колко  мерки има - тя колко е висока и тежка, той колко е висок и...лек Mr. Green.  Като се замисля - нито едно от гаджетата ми не ме е питало колко съм висока и колко тежа, в нито един период от връзката ни, та малко ми стана странно. Явно греша в преценката си за този случай.

# 294
ЗАНДАЛИ  Simple Smile, аз пък се чудех това Wiz откъде идва. Нещо като superstar, virtuoso, sensation, genius, champion, expert или …?

Григоре, ще ме просветлиш ли? Simple Smile

# 295
Е, как откъде - от Wizard сигурно.  Laughing

# 296
  • София
Имаше предположение за Виц - смятам да го подкрепя  Mr. Green

# 297
Природата като е давала щедро, е забравила пълнежа над раменете май.
Тя не се чувства обичана. Не я прегръщаш, не и правиш комплименти, не я караш да се чуства красива. Толкова е просто.

Това изобщо не е така Simple Smile Аз съм от хората, които мразят от душа, но и обичат от сърце.
"Гушкам" си я най-редовно, не по задължение, а щото наистина я обичам и тя го знае.

Това че не ме "възжбуждат", целулитните й крака и дупе няма нищо общо.. точно ако не я обичах, нямаше да сме толкова време заедно, имаше целулит и като се запознахме. Отделно тя си е пасивна още от началото, каква вина имам аз? Явно умните мацки не йм е до секс, и трябва си хващам най-големите квартални парцали..

Тогава като толкова твърдиш,че я обичаш какъв ти е проблема,аз не можах да разбера!?!Значи твърдиш,че за теб нямат нищо общо "Целулитните крака" и т.н. (което е доста обидно да ти кажа,аз ако бях щях да те срина ,ако видя какви неща пишеш),обаче пък от друга страна проблема ти в началото пишеш,че дефакто е точно това.  Rolling Eyes В крайна сметка .... не мога да го синтезирам накратко,но ще опитам... та в крайна сметка- хвани се раздели с нея,видимо добро ще й направиш,поне този с когото ще е след теб(след като е и умна,със сигурност кандидати ще има),няма да й гледа под лупа целулита.А ти с твоите "манекенски размери",ще ти кажа,че пък на твоя ръст,тези кила са малко т.е.-ЗА МЕН ,лично ,пък ти си кльощав.Щом си висок над 1.90,трябва да си поне 120 килограма и да имаш ръка 50,а все си мисля,че не е точно така(казвам това въз основа на мои лични предпочитания).Както виждаш и на теб могат да ти се намерят кусури и не си мисли,че като някое момиче ти се усмихва си се превърнал в Рони Колман!

# 298
Никога не казвай на жена нещо за килограмите и.

# 299
Рибозом, ккакво му обясняваш - някои хора не могат да вденат, че има мъже, които не мечтаят да чукат всичко живо, дето има стегнато тяло и не изневеряват. И не, не са гейове Rolling Eyes
и под чехъл не са, само защото имат очи само за тяхната си жена.

Общи условия

Активация на акаунт