Проблем с жена

• 32 267
  • 559
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз пък не мога да разбера какво му е тлъстото и колко толкова мазнини извън нормата има и колко да се е запуснало момиче, което е 165/60, като имаме в предвид, че момичето тренира 4-5 пъти седмично!  ooooh!
Авторът, много ми е интересно при бременност и качване на 20 кг.примерно какво ще се случи  newsm78 Дано това момиче се осъзнае по-навреме и ти набие здрав шут!
Иначе относно искането на съвет-тази връзка е обремена, не виждам смисъл да я продължавате. И двамата ще се мъчите и в крайна сметка след още макс. 2-3 години пак ще се разделите.

# 61
Сигурна съм, че наскоро имаше подобна тема. Проблемът не е в целулита- и най- слабите жени имат целулит! Запишете си го някъде. Проблемът е, че мъжете масово мислят по този начин и са е*ати страхливците, все с половинките се оправдават- щяла да умре. Никоя не е умряла от мъка(нямаше да го има иначе тоя форум). И на всичките отегчени от секса мъже, жените им никой друг не ги ще, на тях секс не им се прави и цял живот само с един мъж им се спи. Сериозно? Щото се надявам поне да не хъркаш. Върни се като поговориш с нея като мъж...Ако имаш топки, разбира се.

# 62
К'во беше : "За това една жена трябва да може да готви , защото мъжа когато се отегчи от секса , да има с какво да го задържи  Mr. Green"

# 63
Жената спортува и има перфектно тегло за ръста си. Явно има и достатъчно акъл в главата, за да го поддържа, а да не се връзва на маниите за поднормено тегло.
За другото - явно просто имате различни нужди по отношение на секса. Колкото и да говорите, това не може да се напасне насила. Или съвпадат, приблизително, разбира се, или не.
Нищо странно няма в 5 мин. за жена, тъкмо ще има време после за още  Mr. Green

# 64
То има и мъже за 5 мин са готови . В сайтовете за запознанства май с това трябва да се почне , не със снимки .

# 65
При мъжете е проблем, при жената - предимство  Laughing

# 66
той сам каза, че момичето ходи на спорт - кардио, 4-5 пъти на седмица. това е много. така че да се говори, че момичето се е занемарило е малко  #Crazy

Е, какъв секс да прави. Сигурно момичето живее между фитнеса и работата си, дали има сили за другото Mr. Green ?

Аз предлагам да я отърве от своето присъствие.

# 67
явно просто имате различни нужди по отношение на секса
Ей тук е заровено кучето, а не в килата Peace

# 68
Голям майтап! "Ще се скита немила-недрага по света", ако Аполон я зареже.  Crazy

# 69
Жената спортува и има перфектно тегло за ръста си. Явно има и достатъчно акъл в главата, за да го поддържа, а да не се връзва на маниите за поднормено тегло.
За другото - явно просто имате различни нужди по отношение на секса. Колкото и да говорите, това не може да се напасне насила. Или съвпадат, приблизително, разбира се, или не.
Нищо странно няма в 5 мин. за жена, тъкмо ще има време после за още  Mr. Green

Перфеткното женско тегло за жена висока 1,65 е 57 килограма.Ето калкулатора http://www.medindia.net/patients/calculators/ideal_weightresultadult.asp

3 килограма не са много за сваляне.

# 70
Темата за килограмите е доста щекотлива...
Аз съм 167/50-51кг, отидох да раждам 68кг и мислех, че съм кит. Прибрах се от родилното 60кг и се намирах за доста пухкава. Мъжът ми ме намираше за привлекателна и така, но не мога да излъжа, че сега му харесвам повече. Не съм отслабнала заради него, всъщност дори и диета не съм спазвала, но така ми се възстанови организма.

Не бих посъветвала и момичето да отслабва само и само, за да задържи човека до себе си. Любовта е нещо повече от точните килограми.
Мисля, че най-добре да си поговорят и може да се окаже, че проблемът е съвсем друг.

# 71
А как може да си с някого 7 години и през това време да не сте намерили златната среда в секса? И защо си с този/тази, щом през цялото време не те е привличал/а?
Ванко, ти само приказки за лека нощ четеш. Пък после някакви шведки ти пишат...

# 72
Аз съм 168- 57кг като стана ми дотежават, но си е до структура, на 51 съм хубаво слаба но няма енергия  . На някои килцата си им седят добре , 165 не е много висока .

# 73
  • София
А как може да си с някого 7 години и през това време да не сте намерили златната среда в секса? И защо си с този/тази, щом през цялото време не те е привличал/а?
Ами как защо? Защото е имал нужда от грижи и обслужване... пък сега му е дебела и фригидна.

# 74
И азе съм непукиЗ( Joy), и за това чета такива теми като твоята.Та-Аполоне, загубил девствеността си на 22, нещо не правиш както трябва.Пускай момичето да си върви, и пръскай чар другаде

Аполон е загубил девствеността си много преди 22г, но първата му сериозна приятелка е на 22г, щото тя не пее в общият хор и мисли логически, за разликата от 90% от жените. Ако някоя от истеричките тук ми беше приятелка, щях да съм я зарязал н-пъти, па ако ще да съм в инвалидна количка.

Явно много момичета с излишни кг се засегнаха, не че ми пука, нито се чувствам "разпънат" на кръст, както един мъж изкарва пари и предоставя всичко не жената (не че е длъжен), тя е длъжна да поддържа също външният си вид, че мъжете за заглеждаме по други и без причини, по натура. Не исках да ставам груб, но си го изпросихте и преди да напусна няма как да остана длъжен.

Ние ще се оправим, без значение дали ще сме заедно или не, аз поне никога не лъжа и тя точно за това ме обича. Вие само не се заблуждавайте, че като излъжите някой ще ви обича вовеки безусловно, нищо че сте станалите китове.. визията и секса имат значение, не сме на 60.. но пък можете да си намерите послушковци, на които да им обяснявате че са длъжни да ви обичат, докато нагъвате нутела.. бременността не е оправдание, някои майки след раждане изглеждат по-добре от 20 годишни

п.с благодаря на останалите 10% логически жени че съществувате, без вас мъжете щяха да минат на другият бряг  Laughing
п.с 2,  не се хабете да отговаряте, нито ще чета, нито ми пука

Общи условия

Активация на акаунт