Проблем с жена

• 32 267
  • 559
  •   1
Отговори
# 75
Перфеткното женско тегло за жена висока 1,65 е 57 килограма.Ето калкулатора http://www.medindia.net/patients/calculators/ideal_weightresultadult.asp

3 килограма не са много за сваляне.

Консултирай се с лекар, който ще ти обясни, че идеалното тегло не е точна величина, а варира в определени граници, които се смятат за идеални. За 165 е от 58 до 63 кг., приблизително, разбира се.
При всички случаи тази жена, която и спортува, изглежда идеално и на 58 и на 63 кг., а останалото е просто причина той да се заяде с нея, защото не си пасват. 3 кг. не влияят по абсолютно никакъв начин на този ръст и при този двигателен режим.

# 76
забравих, ето ви идеално тегло http://postimg.org/image/sqpzsyylf/

а накарай мъжа да предпочете жената вляво  Laughing

мисля че вече не съм длъжник, аре чао  Mr. Green

# 77
Уф, за съжаление, накрая леко изпростя  Whistling ooooh!

# 78
Казаха ли ти вече да не мъчиш момичето? Ако не са - аз ти казвам, напусни я и я спаси от себе си.

# 79
забравих, ето ви идеално тегло http://postimg.org/image/sqpzsyylf/

а накарай мъжа да предпочете жената вляво  Laughing

мисля че вече не съм длъжник, аре чао  Mr. Green

Нито едно от двете не ми харесват

# 80
  • Sofia
   Този Григор голям комплексар ще дойде, но предчувствам как тепърва животът ще го одруса доста силничко. Joy

# 81

Перфеткното женско тегло за жена висока 1,65 е 57 килограма.Ето калкулатора http://www.medindia.net/patients/calculators/ideal_weightresultadult.asp

Сериозно? Ами ако са на циците?

# 82
Колко сте лоши

# 83
както един мъж изкарва пари и предоставя всичко не жената (не че е длъжен), тя е длъжна да поддържа също външният си вид

това да "предоставяш" и да мислиш че заради това жената ти е "длъжна" си е чиста форма на разменна икономика. ти даваш и с това което даваш искаш да си купиш, примерно - бразилско дупе.

виж сега, Григор, според мен  мацката не е тръгнала да се прави на секси, щото си мисли че има стабилен мъж до себе си, който 3 години го е гледала като дете, и към който няма как да изпита "необуздана страст"без да се потрудиш да я "разпалиш".

пак според мен, без да разбирам много от тези неща или от взаимоотношенията ви, мисля че ще й се "издължиш" като й помогнеш да открие женствеността си - колко е привлекателна, колко е секси, колко е желана, и като й помогнеш да е  супер уверена, че има възможности за нея и че заслужава много, много повече от това, което има .... вместо да я отблъскваш, или да я оставяш, към което май клони сърцето ти - помогни й да стане жената, която няма да те иска вече ... като партньор, като приятел може би ще си запазите взаимоотношенията.

не знам дали се разбира какво пиша, а е и късно, но това, което искам да отбележа е, че ако ти имаш "съмнения", то значи най-вероятно има и тя. и вместо да й разбиваш сърцето -помогни й да надрасне връзката ви - и тя сама може да поиска да си тръгне. или пък ти да поискаш да я задържиш.

# 84

Сериозно? Ами ако са на циците?

Никога не съм харесвал жени с големи гърди.Предпочитам средните и малките(и разбира се да са си естествени)

# 85
Григоре, нЕма такъв мухльо, като теб  ooooh!

# 86
  • Варна/Лондон
Единствената "вина"на твоята приятелка е, че те обича и ти го показва. Убеден си, че без теб ще се провали, че едва ли не само ти би я погледнал с тия мазнини. В момента в който я видиш щастлива с друг, гледащ я с обич, ще намериш всичката еротика която си мислиш, че тя не я притежава. Притежава я, но не си дорасъл да ти я покаже и да я сподели с теб. За 5 г. не си научил нищо от връзката си.Поне това, което касае нея. И бъди сигурен, че няма да пропадне без теб. Щом е умна, знае каво да ти говори, че чак и да вярваш, че свършва за 5мин. Peace

# 87
  • София
Без снимков мат`рял не вервам Naughty
Твоя снимка, нейна, после наши Mr. Green
Григор е мухльо на квадрат, чакаме да ни обори.

# 88
Ейде , веднага мухльо . Много семейни двойки имат сексуални проблеми , той си го казва направо в анонимен форум . Нито са първите нито последните .Нищо мухленско няма , просто говори истината.

# 89
Ние ще се оправим, без значение дали ще сме заедно или не, аз поне никога не лъжа и тя точно за това ме обича. Вие само не се заблуждавайте, че като излъжите някой ще ви обича вовеки безусловно, нищо че сте станалите китове.. визията и секса имат значение, не сме на 60.. но пък можете да си намерите послушковци, на които да им обяснявате че са длъжни да ви обичат, докато нагъвате нутела.. бременността не е оправдание, някои майки след раждане изглеждат по-добре от 20 годишни

Хм, ми до колкото аз разбрах, момичето не нагъва Нутела, ами ходи на тренировки, почти толкова, често, колкото редовно трениращи хора, да не кажа любители на фитнеса като мен. И въпреки това ти виждаш, че "има мазнини навсякъде".

При положение, че тя е 61 кг. на 165см., тренира 4-5 пъти седмично, има няколко варианта
а) ти имаш нереална представа за женското тяло
б) тя не тренира толкова често, колкото казваш или лъже теб, че тренира
в) не тренира правилно , не се храни правилно

Оттук следва или да я отървеш от себе си или да оцениш това, че тя полага доста усилия за да ти се хареса. Това обаче едва ли ще промени нередовният ви сексуален живот. Значи си правиш сметка дали можеш да живееш като евнух, както ти сам каза, но да я имаш до себе си или да си намериш някоя, която да ти пасва в леглото, надявайки се, че тя ще е интелектуалка-нимфоманка.

Общи условия

Активация на акаунт