Токуда болница - София - 19 тема

• 83 718
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
А някакви отзиви от д-р Кръстанова?
Попаднах на нея случайно и нещо не останах никак доволна....
Започвам да се замислям за избор на екип, колкото и безсмислено да минсе струва това при естествено раждане.

Аз имам, но само косвени впечатления - преглежда ме два пъти на визитациите, докато бях в болницата. Малко дръпната ми се стори  Thinking Но то това е и субективно много.

Иначе личното ми мнение е, че изборът на екип при естествено е важен, да не кажа повече от при секциото.

# 661
И според мен при естествено раждане е доста важен изборът на екип, макар че си е до човек. За мен е важен, защото се чувствам много по-спокойна, когато познавам лекаря си и той ме познава, знае ми историята на бременността, притесненията, болежките, знам и аз той с какъв темперамент е, че няма да ме нахули, че ще ми вдъхне сигурност и ще ми даде усещането, че съм в добри ръце. При второто ми раждане д-р Герганова беше с мен от момента, в който ми започнаха контракциите и добре че беше така, защото на всяка контракция се губеха тоновете на бебето, ако беше просто някой на смяна или такъв, който не знае, че и първото ми раждане е преминало така, щях да родя секцио като стой та гледай, но д-р Геганова знаеше, че се боря за нормално и се бори с мен до края.

# 662
И аз имах избор на екип при нормално раждане. Док беше с мен от началото до края, което беше общо около 3 часа. Супер доволна съм и грам не съжалявам.

# 663
Аз не искам никого да разубеждавам къде да ражда. Това изобщо не ми е цел. Просто след като толкова съм ги хвалила,беше редно да кажа и когато съм недоволна.

А в родилна зала като дойде време за шиене, се молех,молех да ме приспят, казах и на докторката,че усещам точно какво прави - не можело да бъде. Добре че мъжът ми беше там и им каза да ме приспят щом искам и усещам.
Иначе не ми мърдаше и това "удоволствие" наживо.  Tired
Според мен, за жалост, като много други разбиращи лекари , д-р Колева изперква малко по малко . Накрая ще е от онези, за които казват " абе не е хич приятна ама си разбира от работата" .

А за това, че направи тази измама, все още обмислям как да постъпя.
За момента се радвам на живота и бебето си.

# 664
Как ще те шият на живо?! В потрес съм! Моя док извика анестезиолог в 2 през нощта и си ме приспаха, за да ми направи 2 вътрешни шева, минах без епизиотомия. Представям си да беше без упойка!!!! Ужасно много ти съчувствам! Дано се оправят нещата и да си възвърнеш здравето скоро!

# 665
  • София
И аз имах избор на екип при нормално раждане. Док беше с мен от началото до края, което беше общо около 3 часа. Супер доволна съм и грам не съжалявам.
Даниела, кой беше твой доктор?

# 666
При Корсачки бях. Много свестен, спокоен и готин лекар. И си вдига телефона по всяко време. Родих без упойка, че нямаше време, но си ми сложиха за да ми направи шевовете.

# 667
  • София
  bouquet Мерси!

# 668
При Корсачки бях. Много свестен, спокоен и готин лекар. И си вдига телефона по всяко време. Родих без упойка, че нямаше време, но си ми сложиха за да ми направи шевовете.

И аз съм при него, и аз съм доволна! Страхотен пич, много усмихнат, без капка злоба или задни мисли за пари. Даже ме посъветва да ида на ЖК при колежката му с някакво направление " за да не даваш излишни пари".

Супер пич!

# 669
  • София
И аз да кажа, че много харесвам д-р Корсачки. Не съм раждала при него, но за профилактичните прегледи все при него ходя. Много е внимателен и разбран!

# 670
Oceanborn не бъркай д-р Колева с д-р Лазарова. Лазарова е най-добрият специалист в Токуда. Казвам ти го от опит. Вярно е, че не е много приказлива, но всеки си има своите особенности. Иначе е перфектен специалист и е много ОТГОВОРНА! А и преди всичко е Човек с голямо "Ч".

# 671
И аз се включвам с положително мнение за д-р Корсачки. Родих при него без избор на екип, защото лекарят, при който се следях беше в отпуск. Когато започна раждането, на смяна беше д-р Кръстанова, но след това на смяна застъпи д-р Корсачки. И от двамата лекари имам само положителни впечатления. Родих нормално без упойка и на следващия ден си казах, че искам пак да родя  Laughing

# 672
Oceanborn не бъркай д-р Колева с д-р Лазарова. Лазарова е най-добрият специалист в Токуда. Казвам ти го от опит. Вярно е, че не е много приказлива, но всеки си има своите особенности. Иначе е перфектен специалист и е много ОТГОВОРНА! А и преди всичко е Човек с голямо "Ч".

Dursita, как разбра,че ги бъркам? Изобщо не ги бъркам, напротив. Много добре знам коя е Лазарова, най-малкото защото тя завежда отделението. Мнението ми за нея не е добро и точка. Не знаеш какъв е моят опит с нея, за да говориш така. Всеки си избира лекар и си ходи при него, ти може да имаш добър опит с нея, аз може да имам лош. Всеки е различен.

# 673
  • Sydney
и аз не я харесвам д-р Лазарова, неуместни коментари ми е правила за назначено лечение, без да ми "познава" случая, отделно не харесвам отношението и поведението й тип "държавна болница". Веднъж дори се опита да ме изгони от кабинета за запис на тонове, защото съм "седяла много" - понеже видиш аз сама съм искала да стоя... както и да е  Tired

# 674
Именно за това говоря. Може да е велик професор и Нобелов лауреат ( а тя не е ), но държанието й е отвратително. Те трябва да са "хуманни" лекари, а не пъдари и критикари. Не ми харесва Лазарова, не я смятам за кой знае какъв специалист и не бих правила каквото и да е при нея. Точка.

Общи условия

Активация на акаунт