ТУЕС - 7 тема

• 82 129
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Чакайте да мине и нашата родителска среща.
Не че нямам много нови впечатления и без нея!  #Crazy

# 451
  • София
На кои класове не са минали родителските срещи?  newsm78 newsm78

Ще направим поправителен, защото десетокласниците се изложиха много  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Но хайде да е след нова година, че и аз да мога да дойда  Hug Hug

# 452
  • София
Имаше определени родителски срещи и за 27-ми ноември, тоест вчера би трябвало да са минали. Надя, чак след нова година?! Аз дотогава съвсем ще забравя материала, а се бях подготвила за този поправителен!  Grinning Grinning Ще трябва да преговарям и да пререша задачите наново. Жалко за ентусиазма  hahaha И защо десетокласниците да са се изложили, аз за моя много голяма изненада чух похвали в нашия клас. То не че имаше накъде повече да се оплакват де, явно са ударили дъното и са се отблъснали нагоре лекичко. Не много обаче, да не се стресират от промяната в налягането... Електротехниката!! Невероятна разлика с миналата година, интерес, разбиране, желание, сериозност!!!  smile3521 smile3508 newsm17 Всъщност това, което ми се струва важно и бих попитала ръководството - в съобщението за нас на сайта пишеше - присъствието задължително! Не би ли трябвало да е задължително по-скоро за учителите, на тях това им е работа, за нас би трябвало да е желателно и според личната заинтересованост на родителя. Тоест на нас ни се дава възможност и ние решаваме дали да я ползваме или не. Има преподаватели, които така и не виждаме, явно няма и да видим. И другото - не може ли едните да тръгват от единия край на коридора, другите от противоположния. Защото горките "г" паралелки чакаме с часове. Аз лично поставих нов световен рекорд по късно прибиране от родителска - 23 часа. Смятам другия път да обявя, че отивам на родителска среща с преспиване.  Grinning Повечето родители от нашата стая не издържаха и си тръгнаха. Сигурно едно 40-50 % от времето минава в чакане. И последно от нашия клас вече има желаещи за бялото училище и ние сме между тях. "Дайте да дадем", малко натиск в тази посока. Какво ще кажете? То сега, ако не ходят по лагери и екскурзии, едва ли на нашите години ще го правят повече.

# 453
  • София
Охо, тази година имат отново курсове за подготовка за кандидатстване

http://www.elsys-bg.org/wp-con … sp;    

А мен ми хрумна друга мисъл - вашите деца ще се явяват ли на коледното състезание по математика? И как точно ще стане това - не говоря за организация, а за знания  newsm78 newsm78 newsm78

# 454
  • София
Ама, Наде. Мче те нашите деца си знаят всичко, бе! Simple Smile Ти пък какъв въпрос. Аз, обаче, повече такива експерименти няма да си правя.  #Crazy

Jord,  Hug дръж се. Има няколко седмици до НГ. И след това ще се видим да почерпиш  Wink Аз не успях да отида на нашата родителска среща, но явно народа си е тръгнал рано, защото мъжо към 21,00 си беше вкъщи. А се изложихме, щото не успяхме да отидем на първата среща, хахахахха

# 455
  • София
Е да, то е ясно, че ще ми се наложи да чакам. Забравих вече какво исках да ви кажа, аз съм стар човек, ееейй. Вие шега си правите. Да почерпя, ама за кое по - напред? За многото шестици /дето дотогава ще получим/, за новата работа /дето дотогава ще започна/, за новата заплата /дето тогава ще взимам/, за ентусиазма на младежа да учи, или за това, че прочете най-накрая "Дон Кихот" ? А вие изложените от предишната среща - строени в две редици и срещу подпис да се явите този път. Да не посочвам само.

# 456
  • София
Имам да черпя за две неща вече. Първото е писмото на г-жа Башева, което всички родители на "г " клас получихме и е много обнадеждаващо. Направо като че ли се забелязва някаква екстремна точка в кривата на развитие на юнаците ни. От апатия към събуждане. Точката е минимум на интереса и максимум на безхаберието. От тук нататък - все напред и нагоре  Grinning Praynig
Второто е колко много ни хареса "Донкито". /Ако не знаете идва от Donkey hot.  Grinning Grinning/ За пръв път ми е да видя някоя книга да му влезе така под кожата. Вече ми се налага спешно и на мен да я прочета, защото не му се обяснявало, какво точно и е хубавото. То всъщност за класиката май това е правилния подход, всеки сам да се убеди, с разказване не става.  newsm44 newsm68

# 457
  • София
Хахаххахах, Jord. Лелелеле, радвам се за вас. Ние четем едни фентъзита, та думи нямам. Де що имаше такава литература я изпопрочетохме. И аз вече се просветих за разни богове, дракони, магии и прочие.
Чакам вече да почне да чете по-стойностна литература  Praynig Тази година им е много хубава задължителната литература.

# 458
  • София
Да, определено! "Донкито" мина по реда си почти, да се готви Хамлет  Grinning Снощи ми беше заявено, че съм най- хуманистичната мама. Не знам това за добро ли е или за лошо.  hahaha  #Crazy Можем да направим класация, тази за хуманизма, вече съм я спечелила, няма какво да се борите, но има други поприща сигурно...

# 459
  • София
Добро утро на всички  Hug Hug
Да почерпя днес, че имаме именик  Peace Peace

Скрит текст:

Скрит текст:

А по-късно ще сложа и алкохола  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И голямо БРАВО за правилната посока на всички от Г клас  Hug Hug Hug Абе идва им акъл в главата, по-добре късно, отколкото никога  Mr. Green Mr. Green

# 460
  • София
Ми те другите явно чакат алкохола, затова аз да ти честитя, Наде. Да е живо и здраво момчето, да свети все така ярко, да те радва много, да намери верния път... Честит празник на всички в къщата, много късмет, пари, здраве, каквото си помислите. И внимавайте какво си пожелавате  Grinning Hug Hug  bouquet

# 461
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Добро утро на всички  Hug Hug
Да почерпя днес, че имаме именик  Peace Peace

Честит ти именик и от мен! Да е му е живо и здраво името и той с него и да те радва с житейските си успехи!!!  bouquet

# 462
  • София
И какво значи- дойде си време за класни работи... На шега ли или не срокът почти изтече. Аз днес например реших една задача, с която доказах на себе си и на света, че всички триъгълници, които имат височини /!!!само те  Grinning/ са равнобедрени. Добре че поне не са равностранни ... Вие как сте, четете ли, решавате ли?

# 463
  • София
Хахаххах, Jord. Интересна забава.
Честит празник Simple Smile От днес започват Коледните празници - желая ви хубави и светли дни Simple Smile

# 464
За много години на всички ТУЕСари и мами. Бъдете живи и здрави. Много успехи и късмет на всички. 

Общи условия

Активация на акаунт