ТУЕС - 7 тема

• 82 124
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Честита Нова Година и от мен, да бъдем здрави и щастливи.

# 466
Ходят ли момчетата ви по олимпиади (минаха по математика и информатика)? Моят се разписа и на двете, следва физиката. Ще чакаме резултатите.

# 467
  • София
Не знам как могат да ходят особено по математика  newsm78 newsm78 Та те нищо още не знаят за математиката за 10 клас  Thinking Thinking

# 468
  • София
Ееее, поназнайват бе! Моят ходи по математика. По Информатика не пожела. Нямам идея какво е направил на математиката Simple Smile
Хайде да се позатопли, че да се видим. Много време не сме се виждали Simple Smile

# 469
  • София
А, хубава работа! Ти не се ни виждала, за да сме точни! Аз вече не предлагам, само ви чакам да се вразумите, щото ще ми излезе име вече...  Grinning Всъщност то студа пречи ли?  newsm78

# 470
  • София
 Crazy Признавам, не СЪМ ви виждала.
Е, студа на мен не ми пречи въобще. Аз съм студенолюбиво животно.
Да вземем, пък да спретнем нещо другата седмица - вторник/сряда?

# 471
  • София
Да поискаме първо разрешение от Надя и после давайте да се записваме, че ще се стопли!

# 472
  • София
Е, завърши първия срок. И тази тишина  Thinking Thinking Thinking

Скрит текст:

Доволни или не?  newsm78 newsm78
Аз съм с много смесени чувства  ooooh! ooooh! и готова за среща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 473
  • София
Или сте сърдити, или ядосани  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Скрит текст:

# 474
  • София
хахахаха, мълчим си, викаш? Ето малко смях и от мен:
Скрит текст:
Компютърните жени 1:
Жената-интернет - трудно достъпна.
Жената-сървър - винаги е заета, когато се нуждаете от нея.
Жената-Windows - всички мъже отлично знаят, че тя не умее нищо, но въпреки това не могат да живеят без нея.
Жената-Excell - потвърждава, че умее много неща, но от нея са ви нужни само секс и топла вечеря.
Жената-DOS - такава жена е имало в живота на всеки мъж. Който веднъж я е срещнал, не желае това никога да се повтори.
Компютърните жени 2:
Жената-вирус (също така известна още като "жена") - тя идва, когато най-малко я очаквате, разопакова си багажа и заема цялото свободно пространство. Ако се опитате да я отстраните, ще претърпите известни загуби. Ако не се опитате - ще загубите ВСИЧКО.
Жената-скрийнсейвър - тя не умее да прави нищо, но е толкова забавна.
Жената-РАМ - ако скъсате, тя веднага ще ви забрави.
Жената-харддиск - тя ВИНАГИ помни всичко.
Компютърните жени 3
Жената-мултимедия -постоянно бълва красиви глупости.
Жената-юзър - тя чупи всичко, до което се докосне и винаги има въпроси с повишена трудност.
Жената-CD-РОМ - всеки следващ път става все по-бърза.
Жената-e-mail - от десет нейни фрази всяка осма е пълна глупост.
Скрит текст:

# 475
  • София
Здравейте, ако се чудите кога ще дойде тока на Семково - и аз понеже се чудя, вече 2 дни, от сайта на ЧЕЗ:

БЕЛИЦА, общ. Белица

Уважаеми клиенти,
в момента работим за възстановяване на захранването на посочените по-долу адреси в БЕЛИЦА, общ. Белица. Предполагаемото време за възстановяване е посочено поотделно за всяка група адреси.
№/бл. .,1 - непланирано прекъсване.
Предполагаемо време за възстановяване на захранването - 02.02.2015 16:30

№/бл. БЛ. БУНГАЛО,ВИЛА,КАРАВАНА,ПАВИЛИОН,ПОЧИВНА БАЗА,ПОЧИВНА СТАНЦИЯ,СКИ ВЛЕК,СТАНЦИЯ НА ТЕХНИЧ. УНИВЕРСИТЕТ,ЦЕНТЪР - непланирано прекъсване.
Предполагаемо време за възстановяване на захранването - 02.02.2015 16:30

# 476
  • София
БЕЛИЦА, общ. Белица
Уважаеми клиенти, в момента за търсеното от Вас населено място БЕЛИЦА, общ. Белица няма прекъсвания на захранването.

Ха честито Grinning

# 477
  • София
Имат ток, имат парно, значи всичко е наред.  Hug Hug

# 478
  • София
Кога ще имат програма за втория срок имате ли идея?

# 479
  • София
Остава и да има достъп до тях Simple Smile Че малко повечко сняг тази година, за сметка на миналата Simple Smile

И аз дебна за програмата, най-вече с надеждата, че няма да имат всеки ден първи и втори час  Crazy
И вече я има: http://www.elsys-bg.org/notifications/school-agenda-second-term-2014-201/

Общи условия

Активация на акаунт