ТУЕС - 7 тема

• 81 998
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Здравейте, спорна и успешна нова учебна година и от мен! Peace
Таня Петкова не ми говори нищо. По английски ли преподава?
А знаете ли кой е по физика е НГ? Не мога да се сетя как се казваше госпожата от миналата година.
Като гледам програмата, не виждам прословутите "Електронни елементи"? Втория срок ли се учат чак?

# 721
  • София
Здравейте, ако някой осмокласник не държи на нови учебници - ние продаваме учениците на сина ми за 8-ми клас. Почти неотваряни, само малко кориците са поолющени от разнасяне в раницата до училище и обратно. Че и тетрадките са почти не покътнати - само първите 1-2 страници са написани Sad

# 722
  • София
НГ е Невена Горанова. Дано не бъркам нещо, че две години води на синковеца Mr. Green

# 723
  • София
Някой да знае кой учител по програмиране е АЧ? В 10 кл. newsm78 Таман гледаме програмата и се чудим.

# 724
  • София
Здравейте и "честито, че се срещаме"  Mr. Green Mr. Green Честито и за началото на учебната година и края на рахатлъка ни.
Само да попитам така плахичко. Миналата година тук с една мама се разбрахме да им дам Литературата за 9-ти клас да я ползват с уговорката после да ми я върнат. Естествено забравих името й и изтрих съобщенията. Много обичам да разчиствам.  Особено каквото не трябва. Mr. Green Ако може да си припомни коя е и че са ползвали една чужда Литература, ще съм благодарна.
Та така, започва се - много здраве за нас и децата ни, много търпение и упоритост от учителите... Пък - както си знаем.

# 725
  • София
А, честит празник и успешно започване на годината. Simple Smile  Peace
Ние стартираме с малки промени - нова класна, май и няколко нови деца (по непотвърдени данни - днес ще стане ясно).

# 726
  • София
Гледах програмата и се забелязват вече големите разлики в изучаваните предмети. На мен обаче категорично ми беше отказано да се борим за преместване при вас - програмистите. А иначе видях, че се появяват някои от колосалните преподаватели в това училище и ние няма да се срещнем с всичките.  Sad Дано не съжаляваме някой ден.

# 727
  • София
Честит първи учебен ден и от мен.   bouquet Да им върви по вода на дечицата. Поразгледахме снощи програмата - няма да се преуморят първия срок Mr. Green Исках да питам за руския език. Понаучиха ли нещо вашите вече 11-токласници? Нашият младеж не е много фен точно на този език, но мисля че ще му е полезен. Но колко ще го научи с 2 ч/седмично не ми е много ясно.

# 728
  • София
Търсим учебници за 9ти клас профил "Системно програмиране". Ако някой си продава учебниците за 9ти клас, може да ми пише на лични или да ми звънне на тел. 0878671390. Благодаря!

# 729
  • София
merry-lu, ние се оказа, че имаме от 9ти клас учебници. Довечера ще проверя какви са и ще Ви звънна Simple Smile

mlv - учат руския, като цяло моят почна да подразбира някоя и друга дума, но и само 1 година са го учили засега.

# 730
  • София
Да ви почерпя днес ....
Да са живи, здрави и щастливи всички, които днес имат имен ден!

# 731
  • София
Ооооо, Наде! Честит празник, душата Simple Smile   bouquet

# 732
  • София
Oooоо, Наде! Жива и здрава, много щастлива и доволна от себе си и от всички около теб.  Grinning

# 733
  • София
Благодаря за пожеланията!!!

Ние продаваме следните учебници в доста запазено състояние  Laughing Laughing Laughing

1. География и икономика, 10 клас, П. Петров, Д. Дончев и др., Анибус; 10 лева
2. Физика и астрономия, М. Христакудис, 10 клас, Булвест 2000; 4 лева
3. Химия, С. Манев, М. Цавкова и др.,10 клас, Просвета; 4 лева
4. Биология, С. Евтимова и др., 10 клас, Гея Либрис; 8 лева
5. История, Г. Марков и др., 10 клас Просвета; 10 лева
6. Исторически атлас, И. Илиев, 9-10 клас, Атласи ООД; 3 лева
7. English for you, Просвета, тетрадка и учебник 10 клас, 5 лева - писано е с молив

Цените може и да се променят  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ако има желаещи, да пишат на лични  Hug Hug Hug

# 734
  • София
Оххх, мале това запазено състояниеее  Close Twisted Evil Mr. Green ......
Ние като ги купим втора употреба и аз!!! като им сложа найлонови подвързии и те в края на годината стават по-хубави и нови, отколкото в началото.
А иначе аз продължавам да си издирвам Литературата за 9-ти клас. Ако някой се присети, че му я дадох временно... и безвъзмездно.... Grinning Grinning  Hug
Тази година май ще почнем по- овреме нормалния учебен процес, как мислите. Чувам вече за контролни и тестове. Дето се вика, дай Боже всекиму!!! Mr. Green Mr. Green Пък и крайно време беше, колкото и да не ми се вярва, стигнахме до полуфиналите, тази и още една година и хайдеееее, кой откъде е. Или закъде е... Една обмяна на опит по този въпрос /"А сега накъде?"/ да си направим?

Общи условия

Активация на акаунт