Нашите ЮНЧЕТА мили правят мамините ни сърца щастливи - 19

• 32 511
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Честито на двете мъжки мами -Gaggi и Флейка. Да са ви живи и здрави юнаците   bouquet

# 376
Гаги, ФлейкаЧестито   bouquet бързо възстановяване на вас и скоро вкъщи!
За всички сполетяла ги водната стихия  Hug
Момичета как мислите, лактогонния чай, който пия, дали не се отразява и на коликите, тъй като съдържа копър и анасон?
А как да разбера дали вече сме за по-голям памперс?

# 377

mimeto98  -каде да видя тази дата на направлението за хоспитализация или на другото направление до родилно заведение дето е и къде ги пише че нещо не намерам дата освен на издаване

# 378
Вяра, лекарката вчера специално накара сестрата да види кога е издадено, моето е издадено на 12 май и тя каза, че е изтекло на 12 юни. Говоря за направлението за хоспитализация, аз направление до родилно отделение нямам. Имам една "карта за профилактика на бременността"

# 379
Гаги, Флейка, честити ви синове! Бързо да се нагодите един към други и спокойни нощи!
Муслето, чаят би трябвало да влияе добре на коликите.
Мимето, дано до понеделник вече да си родила  Peace
Медът е и алерген, аз не бих го дала толкова рано. И да споделя още нещо, бибите с мед при наличие на зъби се отразяват пагубно на елайла, направо се изронват до корен.

# 380
mimeto98 - благодаря ти за отговора   bouquet то моито няма дати и е в два екземпляра а другото  дето е до родолно е издадено на 07.05.2014 но нали ходих и не са казали нищо
на мен са ми дали цяла папка с документи и изследвания да си ги носа се с мен от както ми дадоха 45 дневния болничен .доктора дето ми води жк каза в понеделник с багажа ме чака в отделението за предизвикване на раждането а той е и завеждащ отделение така че мисля че не трябва да имам проблем като няма дати нали той ги е дал тези документи. newsm78

# 381
Мусле принципно всичко,което консумираме преминава и в кърмата,така че логично е чая да помага на коремчетата ...така си мисля де  Thinking Аз я хванах Маги ,че киселото мляко много не и понася,няколко дни се наливах таратор и имаше повече колики и повръщаше повече,та го ограничих.
За пампита ще взимам по-големи,ако преценя,че и стискат или стягат.Все още сме на 2-ка Пуфис и е ок.
На неродилите момичета успех и да се похвалите вече  Hug

# 382
  • Pb
Включвам се и аз с нищо кой знае какво ново, дори направо - с нищо ново. Чат-пат слизам, изкачвам стълби, но май единственото, което става е да започват да ми се струват като детска игра  Crossing Arms Имам някакви болки, но ми се струват съвсем несериозни за сега.

Прочетох това за меда и не мога да се въздържа от коментар. Може и нищо да не му стане на  бебето, но ако изтеглим късата клечка не искам и да си помислям... Племенникът ми хем голям, на 7-8 г., направи алергия от мед и е било страшно, а за толкова малко бебе не ми се мисли дали разстоянието до спешното няма да се окаже фатално. Mama_na_Viki, надявам се да не го приемеш лично, споделям най-добронамерено.

За размеа на пелените - като започнат да протичат мн. по-често от обичайното е един от знаците, че трябват по-големи, а и в един момент прсто се вижда, че вече не са му таман и трябва да се сложи нещо по-широчко.

# 383
Ботулизъма е дори по страшен от алергията и при него количеството няма значение  Rolling Eyes
Скрит текст:

# 384
  • Варна
Добро утро момичета ,ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА  Hug Hug Hug Hug Hug Hug да са ви живи и здрави и много кротички  Heart Eyes

Да споделя за кърмещите мами и бебоци с колики ние бяхме с много жестоки колики  давах чай на ХИП за колики ,капки Саб Симплекс какво ли не ,НО ни помогна семе от копър сварено с малко мед давам на бебка и аз пия вече сме много спокойни и си пръцкаме коликите сме ги овладяли !

Ние вече ще си купуваме памперси номер 2 май сме шишкави  Laughing

Ние също правим чай от семена копър, само че го подслаждаме с Глюкоза 10%  и също не сме с много силни колики  Sunglasses  Peace  Дано тази народна рецепта помогне и на другите бебчета  Praynig   bouquet

# 385
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Аз леко съм изпуснала тема и половина като гледам, но е по хубав повод поне Simple Smile
На 11.06. се роди нашият син Матей, 3,400кг. 51 см. Вече сме си в къщи и свикваме един с друг :

# 386
Честито на всички мами, които вече гушкат бебчета! Аз се  включвам само да помрънкам - днес чистих, уж да съм по-активна, но още нищо, само ме заболя кръста! Всеки ден ми се втвърдява корема по няколко пъти, от време на време имам предменструални боли, но бебчо си седи и никъде не му се излиза  Simple Smile. Днес посрещам нашите на гости, дано поне тези емоции и малко разходки помогнат да се похваля на термин! Лек ден, мами!

# 387
  • в Кошера
А как да разбера дали вече сме за по-голям памперс?

Ако сегашния притиска бебето по крачетата и оставя следи.  Peace

# 388

Гаги, Флейка, Tedi-Ati честити бебоци!!!! Да са ви живи и здрави!

Мамите 2 в 1 да не сте си помислили за друга тема Simple Smile Ние чакаме заедно с вас и ви стискаме палчета Heart Eyes

Белисима, ММ ми вика - какво си се замислила, а пък аз му викам - просто спя права Joy

# 389
Momicheta kakvo shte kajete za sledniq kazus - hemoroidite prez bremennostta, imam samnenie che ot skoro mi se e e poqvil edin vanshen....ne me boli, nito karvi, no e dosadno, ne sam imala zapek prez cqlata bremennost, naprotiv dori sam si hodila dosta chesto...neznam kakvo da pravq i dali da se pritesnqvam, chetoh che sa mai vremenni v sluchai na bremennost, molq ako nqkoq ot vas e po zapoznata da izkaje svoeto mnenie i sori za povdignatiq vapros,no ....  leko se pritesnih  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт