Нашите ЮНЧЕТА мили правят мамините ни сърца щастливи - 19

• 32 511
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
  • Pb
Честито, Гаги!!!   bouquet Голям мъж, браво!

# 361
Gaggi - Честито  мъж от всякъде голям и с характер newsm10
успех и бързо прибиране в къщи за да му се радвате всички заедно
  bouquet

# 362
Gaggi,честито!Много се радвам за вас!Бързо възстановяване на теб и успешно кърмене с малкия-голям мъж!

# 363
Привет на всички, влизам на бързичко да се похваля че днес на обед ссъс спешно секцио се роди синът ми Деян - 3600кг, 53 см, прилича на татко си  Two Hearts

# 364
Флейка честито нека  Деян да бъде много здрав , много послушен и много да ви радва и дарява с усмивки   bouquet
бързо възстановяване

# 365
Благодаря момичета!
Флейка, честита рожба и на теб!
На преносващите мами исках да кажа - кураж, ще дойдат бебчетата, те са си преценили кога Simple Smile Знам какво е това с чакането, изпращам ви много сили, търпение и позитивизъм  Hug пп: моля не мислете за друга тема, за тук сте си Simple Smile
А, да добавя, че стигнах до 6см разкритие точно само с пмс болки, без никакво стягане.
Блонди, боцкането, което описваш го имах и аз точно същото, споко.
Уф, послеродовите контракции на матката хич не са гот... :/

# 366
Gagi, флейка, честити бебчета   bouquet
Бързо възстановяване!

# 367
Браво Гаги !!!А като помня как се притеснявахме дали ще ги износим,виж какъв голям мъж роди.Много здраве му пожелавам на младежа  Hug
Флеейка честит Деян, много да ви радва  Hug

Варненки как сте ?Гледам при вас е било страшно вчера,надявам се всички да сте добре !  Praynig

# 368
  • Шумен
Гаги Флейка честити ви рожби да са живи и здрави а на вас бързо възтановяване  Hug
Как сте мами от Варна и Велико Търново.....снощи е било страшно при вас....дано всички са добре...  Praynig

# 369
Gaggi, Флейка Честито!!!  Hug Да са ви живи и здрави бебенцата и вие разбира се. Бързо да се възстановявате и скорошно изписване!   bouquet

# 370
Добро утро момичета ,ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМЧЕТА  Hug Hug Hug Hug Hug Hug да са ви живи и здрави и много кротички  Heart Eyes

Да споделя за кърмещите мами и бебоци с колики ние бяхме с много жестоки колики  давах чай на ХИП за колики ,капки Саб Симплекс какво ли не ,НО ни помогна семе от копър сварено с малко мед давам на бебка и аз пия вече сме много спокойни и си пръцкаме коликите сме ги овладяли !

Ние вече ще си купуваме памперси номер 2 май сме шишкави  Laughing

# 371
Браво, Гаги и Флейка за левентите, дето сте отхранили!   bouquet  bouquet  Да сте здрави и бързо възстановяване! Hug Hug

Прегръдки на момичетата от Варна...Много,много страшно е било при вас... Sad

# 372
Мама на Вики не те ли е страх да даваш на бебето мед  Shocked Заради риска от ботулизъм меда е забранен до 1 г.

# 373
Мама на Вики не те ли е страх да даваш на бебето мед  Shocked Заради риска от ботулизъм меда е забранен до 1 г.

Ами не първо защото давам съвсем малко ( на чаената лъжичка на върха) и второ на сина си съм давала да не кажа много бибата я топихме в мед  Rolling Eyes мисля че не прекалявам.

# 374
Гаги и Флейка, честити рожби. Да са ви живи и здрави и много много да ви радват.  Grinning

Вчера като бях на консултация лекарката ми каза ако не родя до понеделник или най- късно вторник да отивам с багажа в болницатаа. Каза още, че въпреки, че главичката е "ангажирана вече" малката като цяло е високо и може би ще се наложи да ми се помогне със системичкаа. Не ме гледа пак за разкритие, нямам идея напредвам ли  Grinning Днес пак имам някакви не регулярни, безболезнени втвърдявания ама може би защото прекарах повече време на крак от сутринта. Иначе последните дни адски много ми се спи и се чувствам адски отпаднала. Между другото оказа се, че направлението ми за хоспитализация е изтекло на 12 юни и вчера ми издаде ново, на мамите все още 2 в 1 искам да кажа, обърнете внимание на вашите.

Общи условия

Активация на акаунт