Нашите ЮНЧЕТА мили правят мамините ни сърца щастливи - 19

• 32 511
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Честито на новите мами    bouquet  Бързо да се оправяте, момичета   Peace
Съвсем за малко съм тука, че едвам гледам, тази нощ малката само мрънкотеше и се пънеше, та не можах да спя. Май са колики това. Сега прочетох, че съставката симетикон в капките, трябва да се избягва. Е хубаво, но предписаните и купени вече капки еспумизан го съдържат това нещо. Та сега съм в чуденка дали да и давам. Също така кремчето бейбинос пише, че се ползва след петата седмица, а малката е на две. Има ли някой който да го ползва от по - рано? Да не би да има връзка с пъпчето....
Ах милите чакащи мамчета, как ви разбирам.... още мъничко остана, бъдете спокойни    bouquet

# 391
мики,елхичка,tyra благодаря за отговорите. Явно вече сме за 2 -ка защото и се пълнят по-бързо и виждам,че на крачетата му остават следи от ластика на памперса.
chilimura дано  намерите цаката на коликите, че да можете всички да си почивате повече през нощта.

# 392
Момичета да ви попитам ,може да е малко тъп въпроса ми но съм забравила
Малката днес спинка до 15:00 след това хапна пи чайче и си ритахме и кокорихме до 17:30 и тогава заспа !Това нормално ли е?

# 393
Честито на новите мами    bouquet  Бързо да се оправяте, момичета   Peace
Съвсем за малко съм тука, че едвам гледам, тази нощ малката само мрънкотеше и се пънеше, та не можах да спя. Май са колики това. Сега прочетох, че съставката симетикон в капките, трябва да се избягва. Е хубаво, но предписаните и купени вече капки еспумизан го съдържат това нещо. Та сега съм в чуденка дали да и давам. Също така кремчето бейбинос пише, че се ползва след петата седмица, а малката е на две. Има ли някой който да го ползва от по - рано? Да не би да има връзка с пъпчето....
Ах милите чакащи мамчета, как ви разбирам.... още мъничко остана, бъдете спокойни    bouquet

Къде пише подобно нещо ? Няма капки или продукт против колики без това вещество. Точно то помага за отвеждане на газовете.

За крема вече писах. Възрастта на Петър се брои от термин, та той дори все още не е роден камо ли да има 5 седмици. Вече досъа дни мажа и нямам никакъв проблем .

# 394
Белисима, ето тука го видях  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=488429.0  но то многото четене в нета също не е на добре.... вероятно е фалшива тревога. А на Петър беше ли му зараснало пъпчето, когато започнахте това кремче? На Елена и е паднало, но още има малка раничка и не го мокрим.

# 395
Не, че нещо, ама тази рекламна тема не може да ме убеди във вредите му. Да, беше му зарастнал Simple Smile

# 396
Някой може ли да ми обясни как се ползва спрея Цикатридина? Директно пръскате отдолу след тоалет ли?

# 397
Да. Леко охлажда и малко цапа, но върши страхотна работа.

Как мина срещата с любимия мъж ? При теб ли е вече ?

# 398
днес си го купих по препоръка на лекаря. Но в какво се изразява действието му.

А кога можем да сложим колан след секциото

# 399

Антибиотичен спрей. Помага срещу инфекции и за по-бързо възстановяване на раната. Върши чудесна работа.

Колан може около месец след секциото. Преди това дори дрехи ще ти дразнят, когато се търкат там. Чувствителността на мястото е повишена и не е приятно. Аз така и не сложих, защото мускулите се възстановяват доста по-бавно с такъв колан. Минаха два месеца и вече нямам и помен от корема, дори без колан. Сппред мен минусите са повече  Peace

# 400
Привет и от мен момичета честито на новите мами нямам време сега да чета но утре ще го направя.Да се вклча и аз на-ата принцеса София се роди на 16.06.-4кг и 100 гр и 53 см уж малка недоносена  Joy Joy Joy.Да ви попитам задължително ли е щипката на пъпчето да е прилепнала понеже беше нооставих таткото и отидох до аптеката той я сменил иии щипката леко виси и като че има засъхнала кръв по бодито мааааалко.Извинете ме но каката нямаше пъп а много ме е страх тъй като незнам как да се справям с него а личната ще дойде чак в понеделник.

# 401

Антибиотичен спрей. Помага срещу инфекции и за по-бързо възстановяване на раната. Върши чудесна работа.

Колан може около месец след секциото. Преди това дори дрехи ще ти дразнят, когато се търкат там. Чувствителността на мястото е повишена и не е приятно. Аз така и не сложих, защото мускулите се възстановяват доста по-бавно с такъв колан. Минаха два месеца и вече нямам и помен от корема, дори без колан. Сппред мен минусите са повече  Peace

моят е като желе в момента  #Cussing out

# 402
Привет и от мен момичета честито на новите мами нямам време сега да чета но утре ще го направя.Да се вклча и аз на-ата принцеса София се роди на 16.06.-4кг и 100 гр и 53 см уж малка недоносена  Joy Joy Joy.Да ви попитам задължително ли е щипката на пъпчето да е прилепнала понеже беше нооставих таткото и отидох до аптеката той я сменил иии щипката леко виси и като че има засъхнала кръв по бодито мааааалко.Извинете ме но каката нямаше пъп а много ме е страх тъй като незнам как да се справям с него а личната ще дойде чак в понеделник.

на мен личнта ми каза 2-3 пъти на ден при смяна на памперса, се капе от напоено памуче спирт право върху щипката и да отиде и на пъпчето.

Нашият падна днес на 8 ден от раждането.

# 403
Да. Леко охлажда и малко цапа, но върши страхотна работа.
Как мина срещата с любимия мъж ? При теб ли е вече ? 
Мерсаж   bouquet
Аз не уточних, че иде реч за шев отдолу, нали, епизотомия, нали не пречи да се пръска в такава близост до влагалището?
Срещите са прекрасни, той е единственото нещо, което ме измъква от отвратителната обстановка тук, като го видя и забравям за всичко  Heart Eyes

# 404
Аз все се цедя по нощите и тогава Ви чета  Twisted Evil
Да се похваля днес бяхме на консултация за 11 дни моят юнак е качил 400гр и е с +3см пораснал спрямо рождението си.
Доволна съм, защото сме само на кърма.
Коликите подтискам с Еспумизан и Био Гайа. За сега сме спокойни, но имам истинска фобия от колики и тръпна в очакване на писъците. Дано да ни се поразмине този път  newsm17 (че с дъщеря ми не спахме с месеци).

Общи условия

Активация на акаунт