С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 374
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
 #Cussing out При мен още  + 500 гр.  Решила съм да не се качам на кантар поне 5 дни, че тези плюсове ми действат демотивиращо  #Crazy
Браво на всички свалящи, късмет и много смъкнати килца!

# 481
И така ...
За 10 дни в ударната фаза свалих 6,700 кг. От днес започнах втора фаза, и честно да си призная, с такъв трепет хапнах едно доматче...  Party Сега обаче започва наистина трудното, защото имам толкова много за сваляне  Rolling Eyes Пожелавам си успех, както и на всички други, които водят борбата с кг, избрали този режим - вярвам в силата му, както и в силата на своята воля  Peace

Имам и питанка - споделете някой сполучлив десерт, който сте изпробвали и който е подходящ за втора фаза  Party Чета особено подробно и внимателно предложените рецепти от smileys, мис марпъл и другите, но са толкова много, а ми се иска да хапна нещо наистина изпробвано и доказано, което ще засити лекия ми апетит за сладко  Laughing

Спокойна нощ на всички  Hug
V.R.I от какви килограми започваш, че свали толкова много?

# 482
LorryM, започнах от 134 кг  Blush, вече съм 127, а идеята ми е да мина в двуцифрено измерение, и по-надолу, каквото сабя покаже  Peace

# 483
LorryM, започнах от 134 кг  Blush, вече съм 127, а идеята ми е да мина в двуцифрено измерение, и по-надолу, каквото сабя покаже  Peace
Uspeh!

# 484
Намерих мляко на прах 1,5 %, приема ли се за режимно?

Хайде, дюканки, недейте мълча, включвайте се активно в темата, отчитайте по-малко кг и повече усмивки  Laughing Ще се радвам дамите и момците във втора фаза да споделят и какво похапват, давайте идеи  Party

Спокойна нощ от мен Wink

# 485
  • Варна
Намерих мляко на прах 1,5 %, приема ли се за режимно?

Да.
Ти с по-малък процент и да искаш, няма да намериш.

# 486
Привет ! При мен положението отчайващо  #Cussing out, стриктна съм, а съм +2 кг. , от свалените 4 останаха само 4, а мина половин месец. Чудя се какво да правя За информация ще ви кажа какво съм яла вчера, ако имате забележки
закуска - палачинка от трици намазана със извара
обяд - пил. бутче,
след обяд - пил. шунка
вечер -омлет от 3 яйца + пил. шунка и резенче пипер за цвят
вода 2 литра
това е , а резултатът +2

# 487
  • UK
Здравейте, аз се връщам във 2-ра. Свалих 8кг преди, станаха минус 11,8кг в 3-та, но сега съм качила 2кг и постоянно ям буклуци  Whistling 

gal4eto1975-а какво пиеш? Нещо хормонално да не е ? В шунката има много сол предполагам.. пилешко е по-добре.

v.r.i. -браво ! Аз обичам бисквитките ''ореховки'' от овесени трици.

# 488
  • UK
темата по-заспала не съм я виждала  Thinking

дневното ми меню:

Закуска: 2 рохки яйца с шарена сол и сладка палачинка с канела, кафе.

След 3 часа: 1/2 кис. мляко 1%.

Обяд: Салата с риба тон, яйце и подправки.

След 3 часа: малка пилешка пържола, кафе.

Вечеря: Омлет от 2 яйца и ролца от раци.

Това са към 1000 ссаl. Добавям и протеинов шейк с обезмаслено мляко след тренировка и стават 1200 ccal.

Калории при Дюкан не се броят, но аз не искам да оставам гладна или преяждам така, че следя.

# 489
Добре де, хем да се включа, хем да питам - като чета какво хапвате, се чудя не идват ли в повечко яйцата? Аз самата се забелязах, че откакто съм на режима, консумирам много повече яйца и предвид това, че преди почти не хапвах, се притеснявам да не си предизвикам някоя алергия или нещо друго. За това се старая да имам дни почти без яйца, като днешния например.
За отчета - от 12 октомври съм във втората фаза, до момента резултата е много зле - задържам, но не бързам да се притеснявам, здравата съм се нахъсала. Като своя грешка отчитам, че пия повечко прясно мляко /много го обичам/ и често ми се случва да вечерям късно, но покрай бебка и многото процедури с нея вечер ми е наистина трудно да помисля първо за себе си.  Rolling Eyes
Хайде, дюканки, включвайте се  Hug

# 490
Прясното мляко е до чаша на ден.

# 491
Здравейте. Завръщам се след 3 години и с 30 кг. отгоре.  Embarassed Ще ви следя и ще си припомням  Hug

# 492
Welcome back, alinnna!  Hug Успех в борбата за по-красива фигура  Peace
Хайде, Teriyaki, gal4eto1975, LorryM, и всички други, които четете, но мълчите и не пишете - споделете как върви режима, какво си хапвате, какво показва кантара и метъра  Party
Моят отчет - днес влизам в нови пет дни ПЗ. За щастие последните два дни на протеини си казаха своето /-1,3 кг/ и вече съм общо 8 кила надолу newsm44. Надявам се като закръгля месеца да съм свалила поне 10 кила.

# 493
  • UK
Яйцата не ги броя. Може да ядеш само белтъците предполагам.

дневното ми меню:

Закуска: 3 с.л. трици със стевия и 1с.л. обезмаслена сметана на прах, кафе.

След 3 часа: 1/2 кис. мляко 1%.

Обяд: Пилешки жулиени (мариновани и запечени на тиган)

След 3 часа: 1/2 кис. мляко 1% разбито със стевия, 3 ролца от раци, кафе.

Вечеря: Сьомга на грил, чай.

v.r.i. Ако нямаш време, може да си приготвяш храна предварително. Например пилешки пържолки, кюфтенца, палачинки, бисквитки, мъфини.
Трябва да се яде редовно, това е ключа към успеха. Режима е дълъг и за това е успешен.

alinnna- добре дошла  Hug, ще ги свалиш, няма друг режим като Дюкан  Wink
Въпреки, че кетозата не е здравословна, като си вземаш триците всичко е наред.

Аз съм много доволна, че задържах резултата, изглеждам по-добре и ставите не ме болят, по-подвижна съм сега. Голям товар ми бяха тези килограми. Rolling Eyes

# 494
  • UK
Здравейте, първото ми минусче е факт  Sunglasses

Забеязали ли сте ситно смлените трици да са горчиви?
Срока им не е минал, не забелязах никакви буби в тях.. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт