С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 67 380
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, сладурки - нови и стари! Teriyaki, приятно ми става, че пак те виждам тук. И други стари муцуни се мяркат :love:ArhMih май нещо си е взела отпуска, бива ли така?! Малко време да откъсна и веднага тичам да проверя тук кой какви ги е свършил Laughing.
Сега да се отчета - килограмите ги задържам. Но... без никакви гали-мали, плодове и бобови. т.е карам си втора плюс. То, плюсът е по-мазното месо, което ям. Чувствам се чудесно, захар и плодове не ми се ядат, триците обаче са задължителни. Тази диета ми се превърна в начин на живот. Чак си се чудя как всеки ден си ям почти едно и също и всеки път като надуша месце, яйца или извара и ми потичат слюнките...
А някой беше писал за ореховки, моля рецепта Heart Eyes. Хич не се притеснявам от подсладителите. По-голяма отрова от захарта няма.
Поздрави, момичета! Винаги си изкарвам прекрасно във вашата компания!!!

# 496
Овесено човече, драго ми остава от такива позитивни постове, повечко такива като теб и ArhMih да има Hug

Teriyaki, досега не съм забелязала триците да са кисели  Thinking

И да ви споделя от моето ежедневие - днес сутринта кантара ми показа празен екран, батерията явно се е стопила /хахахах, разказах му играта/ и не мога да се премеря, а така съм си свикнала всяка сутрин да си гледам резултата, стана ми като любимо занимание  Sunglasses Така чееееее ... вероятно си спестих гледката на някой качен грам /в края на 5 ПЗ дни съм/ и с удоволствие си приготвих за закуска едни дюкански мъфинки, ммммм, станаха разкошни  Party Сега се ровя из рецептите да си харесам идейки за обяд и вечеря.

Спокойна и успешно-режимна неделя на всички  Hug

# 497
  • UK
И да ви споделя от моето ежедневие - днес сутринта кантара ми показа празен екран
hahaha до сайз зиро го докара. Моят е в банята, електронен е, но не му вярвам на дявола.. викам си, може нещо от парата да е  Crazy. Като се меря всички ластички в косата се свалят, и аз много обичам да имам минус.
Пуснах рецепта за супа от броколи в темата с рецептите.

ArhMih- едно здравей не казваш  Crossing Arms

овесено човече- аз трета си я карах къде успешно, къде не (много грозде ядох).
В един момент започнах да си броя калорийте, намалих ги постепенно, но хапвам ли плод и хляб-няма сваляне при мен, не знам защо. Според брат ми не съм достатъчно търпелива. Започнах да играя упражнения чат пат, кардио по 45мин.
Сега реших, че съм психически готова за още едно усилие. Имам здравословен проблем и малко трудно стават нещата, но когато вложиш усилия няма начин да не пожънеш успех. Peace

Ореховките ще ги потърся, аз в момента нямам фурна и не съм правила.

дневното ми меню:

Закуска: палачинка, кафе.

След 3 часа: 1/2 кис. мляко 1%.

Обяд: Риба тон с малко лук и подправки.

След 3 часа: 1/2 кис. мляко 1%, кафе.

След тренировка: протеинов шейк ''горски полодове''

Вечеря: Омлет с пилешко, чай.

# 498
  • UK
"ОРЕХОВКИ"

1 белтък
3 суп.лъж.трици
подсладител
1 ванилия
есенция бадем, лешник или друга някаква ядкова.

Белтъкът заедно с подсладителя, ванилията и есенцията се разбиват на сняг. Добавят се трицте и се разбърква внимателно с лъжица. Сместта се поставя върху хартия за печене с лъжицата и се оформя. Желателно е да са дебели бисквитките. Пече се в предварително загрята фурна на 150-160. Аз пекох на вентилатор, около 15 минутки. Става вкусно, хрупкаво и напомня на ореховки.

да ви е сладко  Wink

# 499
Ама вярно затишие в темата...
Teriyaki, благодаря за рецептата  Hug, ще опитам да сътворя тези "ореховки"  Wink
Как върви режима при теб?

# 500
  • UK
Ама вярно затишие в темата...

мда, ще си търся друга отчетна тема май. Thinking

v.r.i.- дано ти харесат  Party
Тези дни не съм се мерила, в MЦ избягвам. В събота ми е ден за готвене за седмицата, много се улеснява режима когато имаш готов протеин.  Peace Общо взето ми е лесно. Обаче тренировките не са.  Whistling
Аз карам 5/5. Мислех 1/1, но може би по-нататък, до сега само 5/5 съм правила.

Пиши и ти как върви и другите, отчитайте се   bouquet

# 501
При мен засега върви отлично, утре закръглям първата месечинка, и калкулацията дотук показва 9,5 кг. Предоволно, мога да кажа  Sunglasses Естествено, голяма част от тях са свалени през ударната фаза, така че не очаквам такива сериозни резултати и следващите месеци, но и по 4-5 кг ако успявам, ще съм много щастлива. Едно е сигурно - изобщо не смятам да се отказвам. Тези дни си купих и един кг годжи бери, ядем го с милото, много ми е приятно, а четох и че е много полезно.

Teriyaki, каква друга отчетна тема, само ни плашиш май май  newsm78  Laughing

# 502
  • UK
Teriyaki, каква друга отчетна тема, само ни плашиш май май  newsm78  Laughing
Плаша аз, плаша  Joy Не ме слушай, няма мърдане.  Peace Аз водя дневник, всичко се записва и на хартия. Това много ми помога да не излизам от релси, предпоръчвам.

Честита месечинка на теб, чудесен резултат, продължавай все така   bouquet  1кг на 10 дена пише в книгата. (аз се надявам на повече, той като вече тренирам почти редовно)

От къде купи годжи бери, вчера взех 100г ужасно скъпи са при нас  Rolling Eyes

днес:

Закуска: палачинка, кафе с 1/2 сл обезмаслена суха сметана.

След 3 часа: 1 яйце и 3 ролца от раци и черен чай с 1сл обезмаслена суха сметана.

Обяд ще бъде: Пилешка пържола на тиган.

След 3 часа: 1/2 кис. мляко 1%

Вечеря: Домашни наденички 3 бр, зелен чай ''за отслабване''.

днес тренировката ми ще е вечерна и след нея ще пия протеинов шейк банан с кисело мляко 1%.

Това е за сега. Търся някаква рецепта за ''панирана'' риба на тиган, помагайте.  newsm78

# 503
  • Пловдив

Това е за сега. Търся някаква рецепта за ''панирана'' риба на тиган, помагайте.  newsm78

Панировка от трици с яйце. Преди време съм си панирала така пилешки хапки, ставаха.

# 504
  • UK
И как по-точно, трици-яйце или смесени или как? Не знам по рибата дали ще полепне..

# 505
Аз си поръчах годжи берито по интернет от тук -
Скрит текст:
Добро качество ми се струват, хапваме си ги с мъжО всеки ден  Sunglasses

И аз си водя дневник, всеки ден си записвам какво хапвам, какво смъквам /евентуално/ и така ми е много удобно, но аз по принцип така си обичам да ми е подредено всичко  Party

# 506
Здравейте,момичета.Нова съм тук и искам съвета ви.На 38 год.,167 см,60 кг съм.До тук добре но ми се появи целулит и искам да го разкарам.Който има опит нека сподели ,моля.Чета ви и все по-упорито си мисля за 2 на 0.Не искам да свалям кг. а само да поизчистя целулитчето и някое см. от коремчето Rolling EyesЗа протокола:преди 5 год.правих Дюкан и от тогава си държа килограмчетата

# 507
Teriyaki, благодаря за рецептата за ореховките. Днес ми е ден за пазаруване и ще търся някаква  есенция за тях, в Кауфланд със сигурност ще намеря... А тези ролца нещо не ми харесаха, веднъж купих, изядох две-три, но ми се сториха гумени и безвкусни. Може би не знам как да ги приготвям, ти как ги правиш? В последно време любимо ядене ми е бъркоч от риба тон в собствен сос с бъркани яйца. Понякога добавям и извара, но съм забелязала, че ми докарва ъъъ, такова... запек Embarassed. При вас как е , момичета?
Did-ko, на мен режимът ми помогна в оформянето най-вече заради пиенето на много вода. Целулитът ми намаля с 50 процента, а за мен това е повече от отлично (винаги съм била цулулитна  hahaha). Преди да започна Дюкан  изобщо не пиех вода, карах само на кафе, то кво да очаквам. И да, протеините ми заформиха плосък корем. Ти, при твоите нулеви килограми може да не видиш разлика в кантара, но със сигурност ще намалиш обиколките.

# 508
  • UK
Аз платих за Годжи Берито тройно  Rolling Eyes като гледам в този сайт има и чиа. Разрешава се в режима, но не знам толерирана храна ли с води и дали ще ми хареса, защото от Годжи берито не се отказвам и не го заменям, много е полезно. Преди обсъждахме тук с момичетата, правеха си пудинг.

Did-ko- аз не си спомням какво пишеше в книгата за целулита, но няма как да не подействат протеини+много вода. Упражнения ако започнеш да правиш, ще е още по-добре и намали солта. Във всичко има сол, даже в питейната вода... За това имаме целулит, от многото обработена храна. Rolling Eyes

овесено човече-ролцата ги купувам от Карфур, марка Карфур. Купувала съм други, но не мога да ги преглътна освен в супа. Съвсем други са някакви, а тези са мекички и сочни. Ям ги като междинно хранене (3бр) или с бъркани яйца. Много ми харесват с яйца.
Из рецептите забелязах ''ролца от раци по американски'', трябва да проверя. Едва ли са добра идея за главно хранене обаче.
Яйцето с риба тон трябва да се опита  Party

храната днес:

Закуска: 3 яйца с 5 ролца от раца, чай лайка  Mr. Green

След 3 часа: забулени пилешки гърди, 2 парчета  (пуснах рецептата в темата с рецепти), 100г кис.м-ко.

Обяд: забулени пилешки гърди 2 броя, кафе с 1с.л. обезмаслена сметана

Вечеря: не съм решила още, може би ''китайска супа'' (накъсани пил. гърди и яйце на конци)

евентуално протеинов шейк след тренировка, днес тренирам корем и крака.

# 509
Teriyaki, все да питам - коя е тази тема с рецепти, дай линк  Wink

Общи условия

Активация на акаунт