СЕДМОКЛАСНИЦИ - заявления за класиране - седмична (13.06-19.06)

• 46 523
  • 889
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Няма да ни помогне статистиката, защото малка част от децата в областта кандидатстват в София. Ако всяка година са една и съща бройка, значи няма да има разлики с миналата година.

# 826
  • Пловдив
Кой каза че щяла да ни бъде спокойна седмицата ....
Наистина, та това е ужасно голяма бройка! Мда, започва да ме обзема и мен паника ....

Е, не се вълнувайте чак толкова. Ежегодно в София заявяват желания около 500 деца от провинцията (това по данни на Комисията по приема за РИО-София) и това е около 6% спрямо набора в София.

Ха дано сега прочетат това, че май го прескочиха от предната страница. мерси за информацията.   bouquet

# 827
  • София - Рим и обратно
с какво си запълват свободното време?
С шляйкане, спане, ядене и чат-пат фитнес или каране на колело.
А, ей сега ми се обади, че иска да се запише на курс по рисуване... От няколко дни я гледам, че гледа клипчета в интернет за рисуване на скици. Не знам откъде я обзе това желание изведнъж. Някой знае ли за летни курсове по рисуване newsm78.

Както някой напред каза, все ми е на устата да я хокам, че не учи, после ми идва на ума, че свършиха засега.... Crazy

# 828
  • Стара Загора
Може ли някой да ми каже списъка със задължителните книги за 8 клас!!Зная ,че някой го беше качил някъде по - напред , но не мога да го намеря.

# 829
  • I want it all and I want it now.
СПИСЪК за лятно четене и задължително изучавани книги – за 8. клас

1. Блага Димитрова – Стихотворения
2. Валери Петров – Стихотворения, поеми
3. Димчо Дебелянов – Стихотворения
4. Елисавета Багряна – Стихотворения
5. Емилиян Станев – Крадецът на праскови
6. Ивайло Петров – Преди да се родя
7. Йордан Радичков – сборник разкази Нежната спирала
8. Никола Вапцаров – Стихотворения
9. Николай Лилиев – Стихотворения
10. Николай Хайтов – Диви разкази
11. П. Вежинов – Бариерата; В един есенен ден по шосето
12. Светослав Минков – Дамата с рентеновите очи
13. Христо Смирненски – Приказка за стълбата; Стихотворения

# 830
Може ли някой да ми каже списъка със задължителните книги за 8 клас!!Зная ,че някой го беше качил някъде по - напред , но не мога да го намеря.
Това ни дадоха на нас:
Николай Хайтов – “Дервишово семе”
Ивайло Петров – “Преди да се родя”
Димчо Дебелянов – “Скрити вопли”, „Помниш ли...”
Елисавета Багряна – “Потомка”
Николай Лилиев - “Тихият пролетен дъжд”,”Светло утро”,  „Кръгозори надвесени”
Христо Смирненски -  “Зимни вечери”
Светослав Минков – “Дамата с рентгеновите очи”
Никола Вапцаров – “Песен за човека”
Емилиян Станев – “Крадецът на праскови”
Йордан Радичков – “Нежната спирала”
Валери Петров – “Тавански спомен”, „Японският филм”
Блага Димитрова – “Жена”
Павел Вежинов – “В един есенен ден по шосето”

# 831
  • Стара Загора
Благодарая много !!  bouquet

# 832
  • София
И аз благодаря за списъците с книгите!   bouquet

Синът ми каза, че не са им дали списък с книги за четене, но дали е така е под въпрос, може да не е разбрал или просто да се скатава.  Grinning

# 833
  • I want it all and I want it now.
Сега като бъдете приети в новите училища  Peace също ще ви кажат за задължителната литература.

# 834
  • София
с какво си запълват свободното време?
С шляйкане, спане, ядене и чат-пат фитнес или каране на колело.
А, ей сега ми се обади, че иска да се запише на курс по рисуване... От няколко дни я гледам, че гледа клипчета в интернет за рисуване на скици. Не знам откъде я обзе това желание изведнъж. Някой знае ли за летни курсове по рисуване newsm78.

Както някой напред каза, все ми е на устата да я хокам, че не учи, после ми идва на ума, че свършиха засега.... Crazy

На моята й търся и аз курс по рисуване и май намерих. Намира се на Леге 3, "галерия Европа" май се казваше и мисля другата седмица да посетим на място и да видим за какво иде реч.
Доколкото разбирам, се плаща за 8 посещения, пък когато ги направи детето. Може и два пъти седмично да ходи и  да ги издуха за един месец, а може и по-нарядко.
Ще проверим и ще пиша пак.

# 835
  • София
Сега като бъдете приети в новите училища  Peace също ще ви кажат за задължителната литература.

Да бе, да  Laughing Зависи от училището ....

# 836
  • Пловдив
Пловдивчанки , да споделят какво правят децата им по цял ден? някакви интересни курсове или занимания има ли в града?

# 837
  • София - Рим и обратно

На моята й търся и аз курс по рисуване и май намерих. Намира се на Леге 3, "галерия Европа" май се казваше и мисля другата седмица да посетим на място и да видим за какво иде реч.
Доколкото разбирам, се плаща за 8 посещения, пък когато ги направи детето. Може и два пъти седмично да ходи и  да ги издуха за един месец, а може и по-нарядко.
Ще проверим и ще пиша пак.
О, благодаря ти много! Ще чакам отзиви  bouquet

# 838
Пловдивчанки , да споделят какво правят децата им по цял ден? някакви интересни курсове или занимания има ли в града?

моя Митко е заточен у баба си докато не мине матурата на брат му.н После ще скучае, защото големия е ангажиран до края на юли.

# 839
малко off ...Бърди, Грета, mishelaa Simple Smile  ще се виждаме в седмокласните теми по веднъж/два пъти още Simple Smile)) Много готино ми стана като ви прочетох..

Общи условия

Активация на акаунт