Лятото дойде, а ФЕВРУАРЧЕТАТА мечтаят за слънце и море.

• 26 142
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Англия
За щастие при нас се отхвърли болестта. Биопсията всъщност не е болезнена, там няма рецептори за билка и анестезия не се поставя. Бебето се стресира от самата процедура, че му държат краченцата притиснати към корема и нещо там долу се случва. Няма да лъжа, че ми прималя като извадиха уреда целия в кръв, но важното е човек да вярва на лекарите. След раждането ми в тази болница съм абсолютно спокойна, вярвам, че там работят само най-добрите лекари и съм сигурна, че правят най -доброто за детето ми.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 16:18 от ana.ana

# 151
Ана,направо изтръпнах като чета през какво преминавате.Не мога да си представя как бебчето издържа толкова време без да ака.Дано скоро се регулират нещата.

Цветенце,хубаво си решила да не тормозиш Вили щом не иска да се захранва.И аз си мисля,че още е раничко.Много се радвам,че ерго раницата въряи работа и Вили е щастлив в нея.Сега ще можете спокойно да се разхождате Simple Smile

Ние днес пак се разходихме по обяд,сега малката спи на балкона в количката на чист въздух.Явно много и харесва така.Акото ни вече е жълтичко,но за сметка на това дупето ни пак се подсича.Вече не знам какво да правя,какво ли не опитах Sad

# 152
  • NE
Маги Аз спрях всякакви кърпички да ползвам.

# 153
  • Англия
За подсичане има чудотворна овча вълна в Германия, ако познаваш някой да ти донесе, Heilwolle се казва.

# 154
Цветенце,спирала съм кърпичките и миех на всяка смяна на пампито,но нямаше ефект. Помагат ми промивките със смрадлика,но пак е малко червено дупенцето

Ана,ще поръчам на познати да ми донесат от тази вълна да я пробваме,само това не сме опитвали.А как точно се ползва,слага се на дупето и отгоре памперса ли? Благодаря ти Hug

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 19:36 от magyg

# 155
Маги,ползвала ли си кремчето на Мустела за подсичане?Моята принцеса до сега само на гушката се беше подсякла веднъж,явно има гъдел там и не дава да я суша след баня newsm78.Още след първото намазване с него на тази гънка- зачервяването изчезна и кожата беше съвсем здрава след 1 ден. То е доста гъсто ,трудно се маже ,но пък е ефикасно.Иначе съм доволна и от Судокрем

# 156
Нели,ползвала съм всички марки - витаминния крем Мустела го ползвахме още в началото,другия след подсичане не съм го купувала,че не знам дали и той ще помогне,а е скъпичък. Инъче сме ползвали здраве,бочко,судокрем,правените кремчета в аптеките,себамед,веледа,биодерма,svr,бепантен,днес даже и с чиста мас мазах след настощване на майка ми,но ефектът беше доста лош.Пмперсите сменях също,но само сензитива ми харесват,защото имат мревичка,която изолира малко или много.Елефтерия беше писала преди за домашно кремче от невен и свинска мас,което ги е спасило.Освен и него да взема да пробвам.Ще се преборим някакси.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 19:54 от magyg

# 157
Magyg,аз мога да ти препоръчам при подсичане Биодерма-при нас подейства за часове!  Peace

# 158
Съни,мерси,точно него ползвахме до скоро и пак се зачервяваме.Инъче преди много добре ни действаше.Като взема някое кремче,ни действа добре и на следващата опаковка край

# 159
Маги, преди също беше споменавала за вашия проблем с подсичането. Тогава ти писах също за вълната, при нас само с нея "лекуват" акушерките. Има статия и на български за нея. Не знам тук дали ще намериш такава.
ЦЪК

Ана.Ана, съжалявам, че е трябвало да преживеете това. Надявам се нещата да се нормализират при вас! Това ли е също една от причините да изчакаш със захранването? Най-важното е, че имаш доверие на лекарите, което в днешно време е много важно!

На всички други също  Hug

Ние миналата нощ не спахме, днес цял ден малкия също не иска да спи и е кисел  Crazy Писна ми вече от това безсъние. А и яко чеше венците, направо си хапе със сила....

# 160
  • Англия
Ана,ще поръчам на познати да ми донесат от тази вълна да я пробваме,само това не сме опитвали.А как точно се ползва,слага се на дупето и отгоре памперса ли? Благодаря ти Hug
Аз слагам кремче, отгоре тънък слой вълна и памперс. Тя не се е подсичала истински, но е доста пухкава и понякога е много зачервена в гънките. За една нощ винаги зачервеното минава. Слагала съм я и на разкървените зърна в началото, само тя ми помагаше.
Thea, не са ме съветвали за захранването във връзка с това неизхождане. Тук (в Англия) практикуват късно захранване, за ранно не е ставало дума. Харесва ми, че има единодушие сред всички медицински лица и това ме кара да им вярвам. Не се чувствам разколебана, защото единия казал така- другия иначе. От друга страна пък имам поглед и върху практиките в България и Германия и мога да взимам по-добрите подходи от другите държави.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 23:54 от ana.ana

# 161
Здравейте мами  Hug
Днес само ви чета. Нямам какво ново да кажа по темите, които сте заформили, а за подсичането никога не ми се е подсичал, но имам судо-кремче, крем здраве и крем на мустела за смяна на пелени /против подсичане/. Дано бързо да мине подсечениото magyg - ако не си опитала с крем здраве, опитай, знаеш ли пък може и да подейства  Heart Eyes
Лека нощ момичета  smile3524 и сладки сънища Sleeping

# 162
  • София
привет, момичета. да се отчетем след консултацията на 4 м - вече сме 67 см и 7,700 кг, определено расте големичка.  Mr. Green само на кърма сме... захранване мисля поне 5 навършени месеца...  Иначе, миналата седмица се върнахме от почивка с бебка на Гърция - изкарахме повече от прекрасно и бебка вече се сефтоса в морето. Водичката не беше от най-топлите, но се кефеше милото... То, има ли шанс, горкото, с тези луди родители и кака Simple Smile)))

# 163
ana.ana Да разбирам че сте само на кърма? Направо ужасно това което сте преживяли, важното е бебо да е добре, а инъче не искам да си го представям ... Cry
Едно може би просто предложение - пробва ли да даваш АМ ... защото при АМ повече от 3 дена трудно да не ходят ... все пак ако проблема е че усвоява изцяло кърмата, за няколко дена на АМ ще знаеш това ли е причината а кърмата можеш просто да цедиш и замразиш ...
Също даваш ли друго освен кърма, без да давам съвети но аз ако бях да съм пробвала ...

# 164
  • Варна
Добро утро

Кръстева Много сте готини
За подсичането  , на нас ни помага само Бепантен

Вече официално го мразя това време #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт