Преди 2-3 дена забелязах една малка бяла точица на мястото на горно кучешко зъбче,но след ден вече я нямаше и се чудя какво беше това!!! Обадих се на ЛЛ,ама тя не се впечатли много и каза,че може да е зъбче! Дано това с коликите да е било инцидентно и да мине за ден-два! 

и понеже го дават при нас от преди обяд да започват дъждовете, ние ще излезем да пием кафе с мамите от квартала, но пред нас, че завалили да можем бърже да се приберем
Завиждам ви благородно, че можете да ходите на по кафе. Около нас няма бебета и е много скучно.
Период е, при нас бързо минаха. 
Алексче по-спокоен ли е вече?
Вървите много добре.

Просто ще го пробвам след месец, ако ще да е злояд после. Не че аз не съм.

Само: Кръстева - прекрасни сте
Как смее мъжОто да заминава на мисии и да оставя такава мадама сама, се чудя 
Две ваксини и ... забрани ми категорично използването на кулпач лепенки - имали парабени и да не си тровя детето с глупости ... Каза, че според нея мога да захранвам след 2-3 седмици, но да пробвам да дам мляко с лъжичка и да видя дали изобщо иска да поема храна по този начин - това да ми е ориентир за захранването ... Много интересна схема за захранването ми очерта: 1 ден 4 л. тиква; 2 ден - 8 л. тиква; 3 ден - 12 л. тиква; 4 ден - към 12 л. тиква + 4 л. морков; 5 ден - 12 л. тиква + 8 л. морков; 6 ден 12 л. тиква + 12 л. морков; 7 ден - 12 (т.)+12(м.)+4 л. картоф; 8 ден - 12(т.)+12(м.)+8 л. картоф; 9 ден - 12(т.)+12(м.)+12 л. картоф ... Като го направя това вече може да хапва всякакви зеленчуково пюрета ... 2-3 седмици след захранването с пюрета каза, че може след обяд да започна да захранвам и с каша - без глутен ... 
, моля се да не му стане навик че ще се отбиваме по рано
.Не мога да си помисля какво ще стане като избият и горните два
, засега ще гледам да не реагирам на болката , че знам че приемат реакцията на мама като игра.

.За сметка на това през целия вчерашен ден малкият гущер отказа да суче от дясната гърда.Въобще не си обръща главата към нея и дори реших,че може да и се е схванало вратлето от тази страна,знам ли
......Само че после видях,че в шезлонга и в леглото ,на повивалника и изобщо при всички други ситуации се обръща на ляво без проблем,само към гърдата не иска
Тази сутрин-пак същото.....не ще и да пие от шише изцедена кърма,но иначе се събужда и иска да яде на 4 часа или понякога и през деня спи по 4часа и половина. 

-/аз един път феичке, един път flower-че -ама все с добро го казвам хих/ - благодаря ти за хубавите думи 
- Благодаря и на теб за хубавите думи. Моя мъж обаче нямаше право на избор с мисията, той беше едни от задължителните едва ли не - или отива или трябваше да търси нова работа, но... свърши вече... 

благодаря ти.

ние днес направихме една разходка преди обяд и тъкмо се пребирахме и тооо пак заваля
Ние в понеделник сме на консултация и мисля да питам и аз вече за захранване.Интересно ми е по каква схема захранвате вашите бебчовци
Инъче обрива ни поотмина вече и май като гледам съм я попретоплила.Гери се обръща от гръб по корем но обратно неможе да се върне.Днес я мерих на едно кантарче и показа 7.200....в понеделник ще видим дали е вярно.За спането обаче нямаме проблем...е поне засега де да не казвам голяма дума
Заспива като я изкъпя и нахраня към 9 най-късно е заспала и се събужда сутрин към 7:30-8 ч.
(имаме електронна везна и се мерим всяка седмица, като се вманиача и всеки ден
) 
в крайна сметка почнахме оризова кашичка, ама то колко се яде при това захранване - 1-2 с.л., няма как да направят голяма разлика...иначе памперсите си ги пълни, весела е, още не се обръща, но извива гръбнак