Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 18 275
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Момичета  Hug Heart Eyes Hug

Според мен не е вярно, че Окан е замесен с тъпотиите на сета! С другото Ханде, след като се раделиха демонстрират много добро приятелство двамата, даже се говори, че Окан и е намерил последните две роли във Фатих и Чучулигата. А доколкото знам тя го е зарязала много гадно! А и не мисля, че той е такъв човек, всичките му бивши приятелки винаги са казвали само добри думи за него. А и той е набутал доста от тях. А, че между нашите, че има някаква драма е ясно, но не можем да виним другите, за неизречените думи м/у самите тях! Глупаво е! Те имат достатъчно акъл в главите, за да се водят по на другите акъла!

# 136
# 137
Много пъти съм си мислила,гледайки тази снимка,какво й казва Керем,та Ханде така весело да се е засмяла! Сигурно казва:"Чакай само,ще го направя и по-добре в реала!"Ако няма нищо между тях,всеки ще се отдръпне след заснимането и кой откъде е! А Керем продължава да я държи нежно.Така е и след басейна,и на Нова година!
Омагьосана, добре дошла и от мен в слънчевото семайство. Hug Hug Hug Hug
 Как предпочиташда се обръщам към теб така или по друг начин.
 Много си права за това! В подтвърждение - снимките им извън сериала на  една и съща сцена са по-емоционални от тези в серяила.

# 138
# 139
# 140
# 141
# 142
Според мен Ханде и Керем се харесват,но Ханде е била заета с Окан и не е станало нищо между тях.Самата Ханде каза,че много мисли преди да направи нещо,не се втурва на мига към нищо.За нея сигурно Керем не е достатъчно зрял Peace Peace Peace PeaceМоже би след отказа на Ханде той е решил да пробва с Ямур.Някой да лансира Ямур-малко се съмнявам,не за друго,а защото лансирането й пропадна  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ако са си мислили,че може да приемем връзка ЯМКЕР жестоко грешат #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Веси, не мисля, че след 25 години се усеща вече разликата между жените и мъжете, както в пуберитета и малко след това. Въпрос и на харктер и освободеност. Напротив аз мисля, че Хандето си го е харесала още преди да започне сериала, защото в него има нещо различно, американско, и вече по време на сериала, вече искри и хормони са се развихрили, затова и връзката с Окан е доникъде. Трябва им време, но след като свърши сериала. А дали ще устискат, това е вече друг въпрос
Хелен Hug Heart Eyes освен да кажа АМИН друг не ми остава.За първи път искам в реала някоя двойка от сериал да са заедно Peace Peace Peace Peace Peace
И аз, защото са млади и изглеждат много щастливи !

# 143
HugХелен Hug

И на мен като на теб ми беше писнало да чета за Ям незнам си кой си ,Кер бар и т.н.Все едни и същи простотии-предпочитам да си гледам сериала и да си правим весело във форума както беше отначалото.Аз влязох във форума за да се забавлявам.

Харесвам си и Ханде ,и Керем и ми се иска тези глупачета да се намерят най-после,та да мирясат.Те това е то-трудна любов.

Искам си стария форум със закачки,веселби ,стихове ,купони,защото това е място за отпускане след натоварените ни дни.Ако някой не е съгласен с мен-негово право е,но аз поне така мисля.

# 144
Бабче Hug Heart Eyes
И аз мисля като теб  Peace Peace Peace Peace
Гледам си сериала,та ако ще Кирето с някоя махленска пача да излиза Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 145

Не знам какви драми има на сета , ако има такива де , но аз виждам продуценти , които не си вършат работата поне за ГБ

Бора няма лесно да се предаде  Joy Joy

# 146
  • София
 prostor  newsm28:wash: hang 1dishes newsm71     

# 147
Бабче Hug Heart Eyes
И аз мисля като теб  Peace Peace Peace Peace
Гледам си сериала,та ако ще Кирето с някоя махленска пача да излиза Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Това с махленската пача много ми хареса..... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 148

Не знам какви драми има на сета , ако има такива де , но аз виждам продуценти , които не си вършат работата поне за ГБ

Бора няма лесно да се предаде  Joy Joy

Така като гледам мъжа на Дани май ще й изневери със Зейно Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Голям излезе и той,ако Зейно го е спряла за целувката какво варди още там не разбирам?
Краси Hug Heart Eyes

# 149
Мише Hug Heart Eyes дур бе джанъм,почини си малко Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт