Re: ♥ GB - В очакване на слънцето ♥ Тема 101 Аз без теб съм НИКОЙ !!!...

• 17 971
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
Тази вечер сериала имаше много добър рейтинг,а епизода беше невероятен  Hug Heart Eyes

# 736
И другата седмица няма да има серия и ще чакаме две седмици до сдобряването  newsm78 ooooh!

Аууууууу, вярно  ooooh!

Някаква от екипа нали беше писала,че наградите са в петък и ще имало серия на 15  Peace Според мен обърка датата,защото предните награди бяха във вторник ли беше  Peace

# 737
  • София
(Simple Smile), ani06, anitto, anq71, borum58, Cece7o0, chankovi1, danidorina, gaboff, geri stefanova, gospodinova54, Helen49, Ilina23, koleva999, lenes, LoVeni, mariel444e, mv1302, pepy54, renetadencheva, rossii_kh, sofia26, tatarova, terzieva76, vesit0o0, Zaribena Simple Smile, Zaribena Simple Smile, zdragolova, zlataleks, Манка Мързеланка, мики 04 (+ 18 Скрит/и) и 58 Гости преглежда(т) тази тема.

Тюх, некадърни актьори, некадърен екип, безинтересен сериал.  Mr. Green

# 738
Тяхното мразя те си го знаем  hahaha Joy

# 739
Фрагман ,  евентуално другата седмица във вторник...... Joy Joy Joy Тази седмица сме на пост и молитва  Joy

# 740
# 741
  • София
След целувката Кирето какво й каза?

# 742
  • София
То само Бора и майката на Аксел са нови образи!

Според мен има логика Мише, Бора си изигра своята роля в Гьолязи, сега пак - дразни Кирето!
Майката на Аксел и Бегюм също трябваше да се появи за да ни разкажат историята на семейство Варол, иначе изглеждаше недовършена!

# 743
  • У Диспансера ...♥♥♥

Не е вярно не ме мразиш, обичаш ме

# 744
На мен пък ми харесва, че не може да се предвиди, за какво идва реч, аз не мога да измисля нищо, а уж усещам долу, горе нещата  #Crazy

И на мен това мн ми харесва  Peace с предните сценаристи бяхме започнали да отгатваме доста неща  Crazy Дано да има 2-ри сезон  Praynig Praynig Praynig

# 745
  • София

Според мен има логика Мише, Бора си изигра своята роля в Гьолязи, сега пак - дразни Кирето!
Майката на Аксел и Бегюм също трябваше да се появи за да ни разкажат историята на семейство Варол, иначе изглеждаше недовършена!

Хм, а историята с Ахмет и любовницата? При Тюлин има още развитие /към лошо/  hahaha? Мела и тя наникъде. Джихан и той неориентиран. Гюнеш още не се знае кой е? Баръш не разкри нищо за родителите си?  newsm78

smile3544 smile3544 smile3544

# 746
Тази вечер сериала имаше много добър рейтинг,а епизода беше невероятен  Hug Heart Eyes

не се надъхвай за рейтинга  Peace временния по часове в повечето случай е дсоста по-добър от крайния  Confused за съжаления   Rolling Eyes

# 747
  • София

Хм, а историята с Ахмет и любовницата? При Тюлин има още развитие /към лошо/  hahaha? Мела и тя наникъде. Джихан и той неориентиран. Гюнеш още не се знае кой е? Баръш не разкри нищо за родителите си?  newsm78

smile3544 smile3544 smile3544
Ако е финал на сериала ( почти 100 % сигурна съм, поради слухове които четох) няма да завършат 51 серия, а с 55, така че имат време да доразвият историята и да я завършат прилично!

# 748
  • София
......
Ако е финал на сериала ( почти 100 % сигурна съм, поради слухове които четох) няма да завършат 51 серия, а с 55, така че имат време да доразвият историята и да я завършат прилично!

Уффффф  Confused

Общи условия

Активация на акаунт