Отговори
# 585
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Не съм успяла да изгледам още целия последен епизод на ПО, но изгледах много гифчета, откъси и изчетох много коментари. Ще отбележа, че за сефте ми хареса стайлинга на Серка. Наистина приличаше на младо момиче с късата синя рокличка и на семпла опашка. Добре беше и на сватбата. Чачко с костюм си е Чачко с костюм!  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Доколкото се усеща от гифовете и откъсите - прекрасна игра! Ама той рядко не е бил добър. Wink
Това с обувките на Мира накрая всички са го забелязали, но не са съвсем точни.  Laughing Серка е по-голяма магьосница. Тя влиза в колата с обувките на висок ток, слиза с тях, хуква с тях и вече следващите крачки са с маратонки (платненки или друго там спортно каквото е обула).  hahaha hahaha hahaha Смяната на чепика от копитце в плавник става в движение, тичайки.  Joy

Така на снимки не личи така ясно, но гледайки оригиналните кадри отчетливо се усеща кога тича на токове и кога на равния патък. Peace

# 586
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Чшшшшшшшш, алоооуу...аз си гледам Перления Меемет и чак сега установих колко ми харесва Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Отдавам го на тишината и ЕГН-то Mr. Green

Паф, Heart Eyes Hug ич не се бутай в съвета на Влъхвите... Naughty Аз съм се кандидатирала още лани и никой не ме е приел. Crossing Arms
Ако не се спазват кандидатурите по старшинство ще станем на кълбета.... Naughty Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 587
Тя тази да не е играла в Здрач  Joy  като ония тичат тичат като едни и изведнъж стават други  Joy

# 588
Тя тази да не е играла в Здрач  Joy  като ония тичат тичат като едни и изведнъж стават други  Joy
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 589
................
Ако не се спазват кандидатурите по старшинство ще станем на кълбета.... Naughty Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Е па някои сме си кълбета  Mr. Green.  Няма нужда тепърва да ставаме.   tooth tooth tooth

Верче, ми то с ония токове, хем на сватбата беше, хем се появи на награждаването с водораслената рокля, хем да тича по оня баир дет кола се превърта ... направо научна фантастика. hahaha Ей затуй, по баира с плавници.  Grinning

# 590
  • У Диспансера ...♥♥♥
Освен тия вълците, не знам някой в Здрач, да е ставал друг, те все са си вапмири  Joy Joy Joy Joy

# 591
Чшшшшшшшш, алоооуу...аз си гледам Перления Меемет и чак сега установих колко ми харесва Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Отдавам го на тишината и ЕГН-то Mr. Green

Паф, Heart Eyes Hug ич не се бутай в съвета на Влъхвите... Naughty Аз съм се кандидатирала още лани и никой не ме е приел. Crossing Arms

А  Shocked кога бе та не сме видяли кандидатурата  Joy
Сериала ми харесваше още като го пускаха по бтв и вече за 3-ти път го гледам  Mr. Green после почвам малко Забраненоя плод но от когато почват Киво и Хазал да са двойка че много ме кефят двамата  Heart Eyes

1-вото правило при Влъхлите е да не се аресва мъжа на друга влъх и се спазва стриктно  Joy

# 592
Освен тия вълците, не знам някой в Здрач, да е ставал друг, те все са си вапмири  Joy Joy Joy Joy
Ми аз за тва се блещим....она Влъха е била у друг филм... hahaha hahaha hahaha Joy Joy

Влъхи, я кай ся кой ми е в гащите... Mr. Green

# 593

Че тя Сера си е жив вампир. Я как изсмуква кръвчицата на Чачко. ooooh!
Ирче, земи го махни туй добиче на аватара ти, че ми образува шокове! Praynig

# 594
Зиз Heart Eyes, навсякъде се бутам, борех се за П, с кой се борех не разбрах де, но кат сте пукъли, си го зех Laughing Laughing Laughing Laughing
И ся тоя съвет, къв е и за ко се бори, хич биля не знам, но се втурвам със замах, няма хънта-мънта.
Въх ко та прескоча, кефффффффф Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 595
Да де от хора стават вълци  Joy
Охх сетих се за пародията на Здрач как онзи се превърна в чихуахуа  Joy ооо довечера и него тряя гледам да се посмеем малко  Joy
Зизуно ти гледала ли си го  hahaha

# 596
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еееее Проф, ти пък какво ти пречи ,ще вземе да те изяде  Joy Joy Joy Joy

# 597

А  Shocked кога бе та не сме видяли кандидатурата  Joy
Сериала ми харесваше още като го пускаха по бтв и вече за 3-ти път го гледам  Mr. Green после почвам малко Забраненоя плод но от когато почват Киво и Хазал да са двойка че много ме кефят двамата  Heart Eyes

1-вото правило при Влъхлите е да не се аресва мъжа на друга влъх и се спазва стриктно  Joy
Ама ти у ред ли си  мааа... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Още лани кандидатствах и ми беше обяснено,че по притча и библейски Влъхвите били три...ко ми се прайш на Лили Иванова пудела...? Mr. Green
Ако сте преглътнали стереотипа, кандидатурата ми още важи... Laughing Laughing Laughing

Паф, Hug ще ти обясня отново... Mr. Green
Диспансера има правила...никой не си присвоява нещо което не е всеобщо признато. Та в този ред на мисли, и да си го пишеш....се тая...но, щом ти е кеф...нема ти трошим хатъра.  Joy Joy hahaha hahaha

# 598
Ми аз за тва се блещим....она Влъха е била у друг филм... hahaha hahaha hahaha Joy Joy

Влъхи, я кай ся кой ми е в гащите... Mr. Green
Глей я па таа Joy стара съм вече и не помним толко отдавна беше па и не ти помним гащите на телефона не излизат  Joy
Онзи с бялат коса не беше ли от един съвет и той дето искаше да убива диамантения Money

# 599
Аз имам друг проблем с трите Влъхли. Ако може да ми потвърдите дали правилно ги помня - Ирчето, Верчето и Релакса. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт