Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 90 983
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Трудно ми е да сравня, защото това е единствената комбинирана, която съм ползвала. В сравнение с лятна 8-колка е доста проходима, но пък и не съм я ползвала на кой знае колко пресечени терени. В градска среда не съм имала проблеми, освен ако не е натрупало сняг. Тогава возенето става значително по-трудно. Но като габарити ми е била много удобна. Смених я защото ми дотежа като поотрасна детето. Реално обаче сега си давам сметка, че с лятната не ми е чак толкова лесно и леко, колкото очаквах.  Confused

# 61
Да попитам,все се чудех до сега...Кое е по-добре да се вземе комбинирана количка ,примерно 2в1 или 3в1 или да се вземат две отделни -първо с бебешки кош и после така наречените летни колички ... newsm78

# 62
Да попитам,все се чудех до сега...Кое е по-добре да се вземе комбинирана количка ,примерно 2в1 или 3в1 или да се вземат две отделни -първо с бебешки кош и после така наречените летни колички ... newsm78

И аз съм в тази чуденка.С първото дете имах комбинирана АБЦ Кобра.Продадох я и взех лятна,която ми беше по-лека,но по-спъната.Много зависи какъв е моделът и конструкцията на самата количка.И сега мисля да изкарам с 2,но не мога да избера.Искам задължително да има амортисьори или помпащи гуми,от това което съм бутала на приятелки съм стигнала до извода,че този тип колички са по-удобни за бутане-поне за мен.Друг е въпросът,че сега харесах Сола,но тя нито е с помпащи гуми,нито е с амортисьори хубави и не знам какво да избера.Относно лятната количка на мен пак ще ми трябва такава,защото пътуваме доста,но този път и нея май ще я избирам 105 години,за да не сбъркам.

# 63
Аз момичета солата за лятна я гледам защото тези тип чадър нещо не ми харесват с тези гумички .....

# 64
И аз съм в тази чуденка.С първото дете имах комбинирана АБЦ Кобра.Продадох я и взех лятна,която ми беше по-лека,но по-спъната.Много зависи какъв е моделът и конструкцията на самата количка.И сега мисля да изкарам с 2,но не мога да избера.Искам задължително да има амортисьори или помпащи гуми,от това което съм бутала на приятелки съм стигнала до извода,че този тип колички са по-удобни за бутане-поне за мен.Друг е въпросът,че сега харесах Сола,но тя нито е с помпащи гуми,нито е с амортисьори хубави и не знам какво да избера.Относно лятната количка на мен пак ще ми трябва такава,защото пътуваме доста,но този път и нея май ще я избирам 105 години,за да не сбъркам.

Виждала ли си Jane Solo? Мисля, че с нея можеш да минеш без лятна, компактно се сгъва. Аз имах предшественичката й Jane Carrera Pro и нямах нито кош за новородено, нито лятна количка. Маневрена беше. Първите 2-3 месеца слагах бебето в порт-бебе и така в количката. Но си признавам, че Solo не съм я виждала на живо, просто като идея...

# 65
  • Варна
И аз заложих на Jane, но на 'muum'. Избрах я защото е лека маневрена и съм с идеята да я позлвам само нея. Също не харесвам летните колички заради малките гуми и затова търсех комбинирана количка, която да не заменям след година. Тази съм я бутала с деца на приятелки на по 1,5-2г. и ми беше удобна. Вече по улиците ги виждам доста такива колички също с по-големи дечица.
Някой беше писал и за комбинирана количка,  че нямало под 10-12кг. и затова идвали тежки с голямо дете. Е, има-тази.

# 66
Има и други комбинирани колички под 10кг.
Аз бях с Мамас и Папас Плико, тегло 8.6кг. Идеална си беше.

За лятна сега избрах Инглезина Трип. Супер доволна съм, точно това е което търсех.
Достатъчно висока седалка, големи гуми, падащ сенник и борд пред детето.

# 67
  • София
Здравейте вишистки  Grinning
И аз съм много затруднена в избора на количка с това разнообразие на пазара. Като цяло ми се иска да покрия следните критерии:
* да е комбинирана - по възможност с един кош
* маневрена и проходима по всякакъв терен, защото пътуваме доста- с три колела с амортисьори уж било най-добре?
* голям сенник, за да не ползвам отделно чадър
* коша да се върти и към мен и обратно

За цената не слагам ограничение, защото ще я търся втора ръка при всички случаи...

Много ви благодаря за съветите и помощта предварително Hug

# 68
Здравейте! Имам нужда от помощ при избора на количка. Имам шаси на  Mutsy 4 rider с лятна седалка. Имам и кошница за кола, която е и кош за новородено, мисля, че се води Traveller. Но мисля, че тези колани, които са на кошницата ще убиват на бебо...освен ако не го вързвам и докато лежи. Искам да си купя друг кош и евентуално отделна кошница, но не знам дали другите модели на марката ще паснат. А също и други марки кошове и кошници. Моля някой ако има инфо да сподели.

# 69
  • В центъра на Вселената...
Аз също съм се спряла на варианта Traveller Mutsy, но си мисля, че тези колани може да се махнат. Но определено предпочитам този вариант пред коша за новородено.

# 70
Записвам се при вас, имам количка бейби дизайн спринт+, около 9 кг тежи, но всеки ден я качвам на ръце два етажа нагоре и надолу, детето порасна и е трудно. Търся лятна количка, лека, за малко пари, че най-вероятно само лятото ще се ползва, да има голям сенник и да има легнало положение. Засега мисля, че Чиполино Ава 2014 е такава, но ако някоя от вас има такава, да ми каже дали наистина сенникът е голям, защото не мога да разбера само от снимките в интернет.

# 71
Здравейте пак.
Четох из форума, че моделите на Хаук, на които им се чупи рамата са изтеглени от пазара, оправен им е дефекта. Дали има нещо вярно?

# 72
Момичета ,какво ще кажете за тая количка http://www.sofia-bebe.com/dorjan-danny-sport-prestige-blue-dsp-2 … hka-kolichka.html
Много ми допада като дизайн и е намалена в момента  Peace

# 73
Записвам се при вас, имам количка бейби дизайн спринт+, около 9 кг тежи, но всеки ден я качвам на ръце два етажа нагоре и надолу, детето порасна и е трудно. Търся лятна количка, лека, за малко пари, че най-вероятно само лятото ще се ползва, да има голям сенник и да има легнало положение. Засега мисля, че Чиполино Ава 2014 е такава, но ако някоя от вас има такава, да ми каже дали наистина сенникът е голям, защото не мога да разбера само от снимките в интернет.
говорих с 1 позната, избирала си мн старателно лятна количка, избрала тази: http://www.patilanci.bg/lqtna-bebeshka-kolichka-chipolino-vip-rio-rozova , бута се мн по-лесно, в сравнение с моята лятна с двойни гуми отпред. Peace

# 74
Шушулче тази е като моята 7,5кг, което за +-1кг не бих дала пари за нова количка. Иначе, да отговаря на всички останали условия, само дето е по-тежка. http://www.bebe-best.com/ljatna-detska-kolitchka-chipolino-ava-2 … nder-p-58162.html ето я и според сайтовете е 6,5кг На моята предните са двойни и нямам проблеми с бутането. Само с вдигането

Общи условия

Активация на акаунт