Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 90 988
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
mysti май не се разбрахме  newsm78 Laughing ти търсиш само лятна количка,а аз търся за новородено и после за лятна.
Бях задала въпрос - дали е по-добре да се вземе първо само с кош за новородено и после лятна или да се вземе комбинирана ,ама не получих май отговори...

# 76
mysti май не се разбрахме  newsm78 Laughing ти търсиш само лятна количка,а аз търся за новородено и после за лятна.
Бях задала въпрос - дали е по-добре да се вземе първо само с кош за новородено и после лятна или да се вземе комбинирана ,ама не получих май отговори...
Явно да  newsm78Отговор ти давам веднага - вземай комбинирана, то не знам дали има само с кош за новородено. Вземаш си комбинирана, и когато и да решите да махнете коша, не се разправяш с колички просто сменяш коша /при нас стана излишен когато бебето беше на 5 месеца насред зима/ Ако не се налагаше да я мъкна на ръце тази количка, щеше да е идеалния избор и като цена и като качество.

# 77
то тоя бебешки кош колко ще го ползвам де ...понеже и аз съм срещу зимата  Rolling Eyes ама все пак живот и здраве.

# 78
  • София
Момичета ,какво ще кажете за тая количка http://www.sofia-bebe.com/dorjan-danny-sport-prestige-blue-dsp-2 … hka-kolichka.html
Много ми допада като дизайн и е намалена в момента  Peace

Страхотно изглежда! Ама не е налична. Май я няма много в Бг...и не само. В Полша само ми излиза сайт.

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 00:21 от Yoanny

# 79
Аз също съм се спряла на варианта Traveller Mutsy, но си мисля, че тези колани може да се махнат. Но определено предпочитам този вариант пред коша за новородено.
Имаш ли идея как се махат? И ще имаш ли отделно столче за кола? Не си го представям за всяко сваляне от колата да се махат коланите и при качване да се слагат. Май няма да е много бързо.
И още трябва да си купя дъждобран и чанта. Знаете ли кои модели, освен оригиналните, са подходящи? За чантата си мисля, че която и да е мога да я сложа на дръжката. Така ли е или си има някакви особености?

# 80
то тоя бебешки кош колко ще го ползвам де ...понеже и аз съм срещу зимата  Rolling Eyes ама все пак живот и здраве.
Моето дете е родено в края на юли, ползвахме го до края януари, когато се наложи да слагаме летният кош, защото не искаше да стои в него. Но има и кротки бебета, една майка с която излизам, има бебе колкото моето, но ползва коша си до краят на март. Нейното си стоеше в коша и спеше, а моето диване само първите 2 месеца си стоеше спокойно, после искаше да разглежда какво става около нея.

# 81
  • Бургас
Мисти, тази Ава дето си пуснала линк няма пълно легнало.

Иначе за количките, моята кокона седя в зимния кош (в нашия случай беше твърд бебе порт) точно 3 месеца и малко, защото после й беше скучно и много ревеше. Та я сложих в летния кош и дори й надигах  облегалката на първата степен та да гледа и така мирясваше.
Ако трябва да посъветвам новите мами, ще кажа да си вземат комбинирана лека количка, щом сте срещу зима е хубаво да е със зимен кош, въпреки че се ползва малко...другия вариант е да се вземе чувалче за бебето (ние такова ползвахме когато беше много студено и беше вече в летния кош). Аз бях харесала много 2 колички и се чудех коя от тях да взема за лятна, с тенденцията после да я ползвам за второто дете от новородено, та фаворитите ми бяха Cybex calisto (може да се монтира отделно зимен кош, летен кош и кошница за кола, лека е, летния кош е с огромен сенник, с пълно легнало, маневрена, с единични гуми, с цяла дръжка, сгъва се на чадър и не заема място, лесно се транспортира с една ръка) и Maclaren Techno XLR (лека е, зимния кош, или то е по-точно като порт бебе се слага върху лятната седалка, кошницата за кола също се слага върху лятната седалка, има пълно легнало, огромен сенник, широка седалка, огромен багажник до който имаш достъп дори и когато бебето е легнало, дръжките са единични което беше минус за мен, но се свиква, колелата са двойни, бях предубедена към двойните колела, но не е имало защо, супер маневрена е, нямам никаква забележка).
Не че не съм доволна от първата си количка, но тежестта и големината й ми идват в повече сега когато детето е по-голямо.

# 82
Някой може ли да ми каже защо Макларън са така хвалени колички ? Заслужават ли си парите

# 83
Някой може ли да ми каже защо Макларън са така хвалени колички ? Заслужават ли си парите

И аз имам същия въпрос, но по-конкретно ме интересува Maclaren Quest. Вчера я гледах в два магазина и получих два тотално различни коментара и сега съм в чуденка. Ще съм благодарна на всякакви мнения> Simple Smile

# 84
  • Точно където трябва
Тук ли трябва да питам за столчетата за кола? За една и съща група, примерно 0-13кг. , има по няколко модела от марка. От моделана количката ли зависи кой да изберем - за да може да се ползва и на количката? И за базите, някои се продават със, други без. От какво се определя трябва ли ми такава?

# 85
http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/hau … all-in-one-fruits
 Аз си харесах тази, в предни теми пишеше, че вече няма недостатъците на старите хаук с чупещите се рами. Само не виждам дали дръжката се регулира, което ме притеснява. Иначе тази още в самото начало ми допадна, когато почнах да търся колички заедно с Чико Урбан, но понеже чикото е нов модел и няма много мнения, нито кош за новородено, та тогава започнах по-задълбочено търсене. Пък и като си измерихме асансьора, с него също ще трябва да се съобразим Simple Smile

# 86
  • Златна Добруджа

И аз имам същия въпрос, но по-конкретно ме интересува Maclaren Quest. Вчера я гледах в два магазина и получих два тотално различни коментара и сега съм в чуденка. Ще съм благодарна на всякакви мнения> Simple Smile

За мен е здрава и маневрена количка. Използвала съм я по всякакви терени доста дълго време. Доволна съм. След дъщеря ми я ползва друго дете.

# 87
  • Бургас
За мен също си заслужава парите тази която съм цитирала по-горе, защото такава имаме. Много съм доволна и ако трябва пак да избирам пак на тази ще се спра.

# 88
В момента съм с Quinny Buzz, но ми е много тежка и трудно влиза в асансьора. Също така установих, че триколката изобщо не е за мен. Реших да си взема максимално лека количка, като отначало се бях насочила към Maclaren XT или XLR. Но Quest-a просто ме спечели с това колко е лека. Колебая се единствено заради малките колелца, а също и някак си ми изглежда доста тясна за бебето. Според вас от колко месечна възраст е удачно да се ползва Quest-a?

# 89

Общи условия

Активация на акаунт