Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 91 125
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте,търся нискобюджетна количка с легнало или полулегнало положение.Добре е да е четириколка.Може и на старо/даже за предпочитане/.Количката ще се ползва от бабата и ще седи в нейния апартамент,за да извежда малкия,когато го гледа.

# 256
  • have faith and be patient ..
Моля за мнения за тези два модела, на които засега съм се спряла:
1.http://www.dundio.com/kolichki/kombinirani/camarelo-sevilla-2-%D … er_ocfilter=m:284
2.http://www.bebe-best.com/2013-adbor-bebeshka-kolitchka-zippy-col … -103-p-53013.html
Благодаря ви преварително!

точно тези колички са ми фаворити + тази http://newviva.bg/detski-kolichki/298-zippy-sport-31-pink-linen.html . За севилата мога да кажа ,че много ми хареса , не се усеща нито при бутане , нито при повдигане на предницата (все едно ще качваш тротоар ) много много ми допадна , цената малко не ми хареса . Тутис също видях на живо - също веднага ми влезе в топ 3 - пак страхотни лагери , амортисьори и не на последно място материята на дамаската . За разлика от всички изглеждащи като найлон дамаски , тази единствено е супер мека и изглежда като памучна , четох че е със сребърни йони , не знам дали това е причината , но определено е най-хубавия плат в количка , който съм виждала , цената също много много ме усторйва  Peace и фаворита ми , на първо място - адбор зипи - за съжаление , никъде го няма наличен около варна , никоя мама не го е купувала явно , никъде няма мнения за нея , това е количка фантом за мен  Mr. Green почти съм се отказала от нея , не мога да поръчам без да съм я видяла , пипнала или бутнала , говорих с вносителите , евентуално да ми я пратят да я видя и ако не ми допадне да и платя доставката на обратно , като ще имам 5-10 минути пред доставчика за оглед и преценка .. нещо не ме кефи и тази идея и та така .. сега чакам намаление на Тутис и си я поръчвам от някъде и край на драмата с адбор  Peace

# 257
  • Флоренция
Аз се бях спряла на bebeconfort lolla  или peg perego plico switch easy drive ,на края купих Inglezina trilogy . Надявам се да не съм сбъркала . Ако имамте мнение моля споделете .

# 258
  • София
Здравейте,търся нискобюджетна количка с легнало или полулегнало положение.Добре е да е четириколка.Може и на старо/даже за предпочитане/.Количката ще се ползва от бабата и ще седи в нейния апартамент,за да извежда малкия,когато го гледа.
Разгледай в продавалника, има огромен избор, щом предпочиташ втора ръка. Peace

# 259
  • Бургас
Ахи, до колко пари?

# 260
150-200 преко сили  ooooh!

# 261
mamas and papas swirl може да се намери за тези пари, че и по-евтина в продавалника. Похвали ми я една мама.  Peace

# 262
Здравейте, искам да попитам мамите с опит, задължително ли е лятната седалка да има пълно легнало положение, ако ще се използва за бебе от 6 месеца? Става въпрос за количка Киндер крафт 5, която оказа се няма тази функция.

# 263
Здравейте, искам да попитам мамите с опит, задължително ли е лятната седалка да има пълно легнало положение, ако ще се използва за бебе от 6 месеца? Става въпрос за количка Киндер крафт 5, която оказа се няма тази функция.
Моето дете вече е на почти годинка и все още спи в количката, затова бих избрала задължително с тази функция - напълно легнало положение.

# 264
  • Бургас
Ахи, погледни нашата тема, бях пуснала линк за Зета Вуум, евтини са, сега имаше по 30 и няколко паунда.

Едит: http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B004YI1SEG/ref=pd_aw_sbs_3?pi=SS115

# 265
Аз НЕ препоръчвам. Количката ни за пътувания е такава, сууууупер неудобна, бутането с 1 ръка е мъчение, изобщо не е маневрена, дори да се бута с 2 ръце.

# 266
  • Бургас
За Зетата ли говориш? Защото имам приятелка с такава и дето се вика почти не отстъпва на моя Макларън.

# 267
здравейте,

искамд а попитам някоя мама дали е позлвала Concord Wanderer и да ми даде отзиви - доволни ли сте от количката, защото на мен ми се струва добра, но като я видях на живо, ми се стори леко нестабилна - особено с летния кош.

Благодаря предварително   bouquet

# 268
  • have faith and be patient ..
Момичета след много четене ,гледане и пресмятане на килограми и сантиметри мога да кажа ,че най-накрая открих своята количка , след две седмици влизам в деветия и мисля тогава да си я взема  Peace Количката е Tutis Zippy Sport http://www.bebemarket.bg/bg/item/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88% … -Tutis-14632.html . Случайно я срещнах в един магазин докато търсех така исканата от мен Adbor Zippy Lux (така и не стана да я видя на живо) .Тутиса е изключителна количка , висока ,голяма (е има и по-големи и високи ) но се бута с един пръст и 13-те и килограма със зимния кош не се усещат , нито на бутане , нито на повдигане на задни гуми , изключителни амортисьори !! Спирачката (нещо важно за мен ) е с настъпване напред или настъпване на долу - никакъв шанс за обелени обувки  Peace Коша за багаж е просторен  и не на последно място - материята на дамаската не е от тази грубата която ми се струва ,че ще жули . Материята е някаква памучна - мека и естествена , обогатена със сребърни йони . Съветвам всички момичета които гледат колички от този тип/клас да я намерят на живо и да и хвърлят по едно око , тъй като лично аз не я забелязах онлайн , изобщо не ми беше направила впечатление . Това е от мен  Heart Eyes

# 269
Нова драма с количката! Бях си харесала и то много Jane Muum с Микро кошче. И само чаках да дойде август и да я купувам. Но внезапно се сетихме да си измерим асансьора, който пешеходно по принцип не ползваме. И изненада - от малък по-малък! Широк е само 100см, а количката е 98см. Почти съм сигурна, че няма как да се натъпчем по никоя дължина. Изобщо не коментирам вкарване напред.

Можете ли да ми препоръчате нещо с качествата на Jane - лека, маневрена, лесно се сгъва, голям кош за багаж, има чупеща дръжка за по-дребни майки, но да е около 85-90см дълга от предните колела до края на дръжката? ABC-тата са по-къси, но ми идват високи за ръста. Готова съм да инвестирам до 1100-1200лв.

Общи условия

Активация на акаунт