Бебешката количка - цяла наука за второ висше №27

• 91 105
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • София
това е ако си купи допълнително изофикс база, което може ако и колата им има изофикс.

# 302
това е ако си купи допълнително изофикс база, което може ако и колата им има изофикс.

Ами и варианта без изофикс беше с тези показатели и за това хванах този за ушите Simple Smile

# 303
  • София
Да, аз пуснах другото, което си върви в 3 в 1, само уточнявам, че това е малко по-различен вариант...има маалка разлика между двете.

# 304
А като изключим столчетата за кола, говорих и с вносителите, които казаха, че коша Транспортер е по- дълбок и по- широк спрямо Матрикса, та кой би бил оптимално най- сигурния и комфортен вариант за детето- Райдър + Транспортер или Чико Трио Ай Муув ?

# 305
  • София
Креми потърси  малко мнения тук за Чикото, имам спомени, че съм чела едни не особено ласкави отзиви от ползващи я, свързани с маневреността на количката.

Транспортера е кош за новородено, който също може да се монтира в кола легнал, ако няма да го ползваш така, става ненужно тежък за ползване само върху шасито на количката. Jane като колички ми харесват, обаче нещо ми куцат комбинациите 2 и 3 в едно... няма ли Райдър с микрото и със стол за кола?

Може наистина малко да огледаш и сега събота-неделя ако имаш време и възможност и някои други колички, за да си сигурна в избора.

Тук от ползващи само хубаво съм чела за буук http://www.bebe-best.com/bebeshka-kolitchka-peg-perego-book-pop- … ream-p-58665.html стола с изофикс базата е едно от най-добрите...количката си има общо взето всичко нужно, ако ти хареса на живо като  изпълнение и  като визия....
Но най-хубаво да отидеш някъде, където има  по-голям избор и да поогледаш повече, да бутнеш, да вдигнеш, да видиш как се изкачва стъпало със всяка, как се сгъват, разгъват да ти покажант и т.н. и да преценяваш.

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 12:26 от Angel_Dust

# 306
Здравейте,

някой може ли да сподели мнение за колички Tutis Pia, Peg Perego Book + Sportivo, Mutsy Transporter И Mutsy Evo?

Ще съм ви много благодарна ако някой е ползвал някой от тези модели и може да сподели плюсовете и минусите им.

# 307
Здравейте,

Някой може ли да даде отзиви за Baby Jogger City Mini GT? Смятам другата седмица да я купя, отговаря на всички изисквания, които имам, но ми се искаше да прочета преди това мнения на хора, които са я ползвали.

# 308
Здравейте,

някой може ли да сподели мнение за колички Tutis Pia, Peg Perego Book + Sportivo, Mutsy Transporter И Mutsy Evo?

Ще съм ви много благодарна ако някой е ползвал някой от тези модели и може да сподели плюсовете и минусите им.

Аз имам Транспортер.Доста се лутах каква количка да избера,хем ми е второ дете,но понеже вече имам 3 операции и гледах максимално да се улесня,защото не ми препоръчват да вдигам тежко.Количката изглежда обемна,но е най-лека от всички изброени,затова и не избрах Ево-то.Отделно моделът е отпреди години,но аз я взех изгодно на лятна промоция .Малко се вманиачавам,понеже +-1 кг. няма значение,но....луда работа.Транспортерът и Тутис мисля,че си приличат като идея и габарити.Имам приятелка с Пег Перего,но не знам дали е удобна.На мен лично гумите не ми харесват,но това е мое усещане,не знам возията как е.На транспортерът седналия кош гледа само напред,но пък на мен като тествах ми беше доста удобно,защото съм  ниска и за мен има значение  височината на количката.Аз съм привърженик на триколките,но не си намерих хубава триколка.Като цяло в нас ме базикат,че търся нещо,което още не е произведено,защото на една количка все по нещо не ми харесва-или височината,или килограмите,или материята,или багажника,амортисьори и т.н.Най-добре е ,ако някой около теб има някой от моделите да побуташ малко навън,понеже в магазина всички са удобни и изненадите идват като тръгнем по "чукарите" навън.

# 309
  • София
За пег перего си има цяла отделна тема, там са писали момичета с буук.

# 310
  • Точно където трябва
Някой ще помогне ли със трансформирането на кош Mutsy trаveller? Как се сгъва за да стане на столче за кола? Обърнах нета и ревю не видях.

# 311
Здравейте, може ли някой да ми каже от къде мога да си купя количка Kiddicare. Продават на старо, аз искам нова, освен от чуждестранен сайт, в бг сайт някой виждал ли е. Гледах ги те са си цели магазини, ако не се лъжа. И който ги е ползвал да каже дали са удобни. Ако няко знае директен линк дори и от чуждестранен сайт, от който може да си поръчам, моля да ми пише и пусне линка

Последна редакция: пн, 04 авг 2014, 15:31 от darenceto

# 312
Здравейте, може ли някой да ми каже от къде мога да си купя количка Kiddicare. Продават на старо, аз искам нова, освен от чуждестранен сайт, в бг сайт някой виждал ли е. Гледах ги те са си цели магазини, ако не се лъжа. И който ги е ползвал да каже дали са удобни. Ако няко знае директен линк дори и от чуждестранен сайт, от който може да си поръчам, моля да ми пише и пусне линка
http://www.kiddicare.com/ в бг сайтове/магазини не съм срещала, това е най- директния линк Wink

# 313
Здравейте, момичета!
Имам количка Jane Slalom Pro, но малката порасна вече и количката стана доста тежка. Иска ми се някоя удобна лятна количка, но ми е много трудно да избера. Чудя се между Maclaren Quest на старо и ето тази:
http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … lue%20with%20hood

Какво ще ме посъветвате?
Благодаря за отговора

# 314
  • Щастлива мама на 3 слънца
у

Общи условия

Активация на акаунт