Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 288
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 30
Единственото, което ме дразни е мръсен плаж. В шумни хотели не съм била. Вероятно по финансови причини все попадаме на квартири в края на курортите, на тихи улици. През останалото време съм прекалено заета да отговарям на въпроси  и оплаквания от типа:
-  Кога ще влезем във водата? (около 50 пъти на ден)
- Мамо, той ми развали кофичката/ дупката и т.н.! - Мамо, тя ми взе греблото!
- Мамо, виж какво правя под водата, а пък Х не може, защото е бебе.
- Защо трябва да си ходим?  Защо трябва да си облека тениската/ да си сложа джапанките? Ох, пари ми на крачетата от пясъка!
– Много съм изморен/а, моля те, носи ми ти кофичката/джапанките, моооля те, мамо!

Така че обикновено, нямам време да се замисля за шумните компании по плажа, силната музика и т.н. Това ми е фон.

# 31
Много е дразнещо, тъкмо седнеш да обядваш на спокойствие и на съседната маса се изсипват две семейства с малки деца, които тутакси започват да щъкат покрай другите маси. Съответно нервните подкани на майките им да се върнат на масата за да обядват.....много е неприятно  ooooh!

# 32
  • ВАРНА
 Ако не съм пред цикъл май нищо не ме дразни.Нито тичащи деца,нито шум отчитам.Аз съм си в моето измерение.

# 33
Повечето сте писали за дразнещи елементи на почивка на море. Нашето семейство на море не ходи. Предпочитаме малки семейни хотелчета в планината. Така избягваме шума, препълнените и неизядени чинии на ОИ, хавлиите от вечерта на шезлонгите и т.н. Най ме дразнят шумните разговори по телефона от типа "имам бизнес и фирмата не може без мен" и почиващите от типа "щом си плащам всичко ми е позволено" - да викам, децата да тичат и крещят като луди или с две думи - да не се съобразявам с другите почиващи, защото съм велик.

# 34
  • Пловдив / София
Тъй като не ходя по хотели тип Al, неща като препълване на чиниите и запазване на шезлонзи (някой беше написал по-горе) не могат да ме подразнят.
Но иначе:
-дандания, шумотевица в близост до хотела късно вечер или точно по обедно време.
-намръщени сервитьори, рецепционисти и т.н.
-да ми вземат повече пари, а срещу това да ми дават едно голямо нищо.
-да ми сервират некачествена храна.

Най-общо това.

Другите неща гледаме да ги избягваме. Напр., тъй като сме още без деца, ме дразни също и детска врява и т.н. Така че, просто не ходим в такъв тип хотели, курорти и т.н.

# 35
Вбесява ме да ме зарият с пясък... тъкмо като съм се намазала със слънцезащитен лосион и съм мазна...знам, че съм на плаж, има пясък, няма как...опитвам се да се сдържам и да не убивам с поглед търчащите деца.  Blush
Ох добре че е само с поглед. Моята дъщеря веднъж така мина тичешком покрай един току-що намазал се плажуващ, който хвърли по нея шишето с мазилото, но вместо дъщеря ми уцели една отиваща към водата млада госпожица.

Shocked  Как така ще хвърля по детето предмети?
Аз пък точно на такива екземпляри се дразня. Дето ги дразни всичко...
След като човек е отишъл на море, нормално е да има шум, децата да търчат и да ни зариват с пясък (не че на мен ми е много приятно, но все пак ...) нормално е да има всякакви хора - от полузаспали майки, на които не им пука какво правят децата им, до истерични майки, които постоянно крещят ... мацки люлеещи гола гръд, роми, крещящи "Топла царевица" и т.н. и т.н.
Като пък толкова ми пречи всичко около мен, няма да ходя...
Това не е безлюден остров, а обществен плаж.

# 36
  • Пловдив / София

нормално е да има всякакви хора - от полузаспали майки, на които не им пука какво правят децата им, до истерични майки, които постоянно крещят ... мацки люлеещи гола гръд, роми, крещящи "Топла царевица" и т.н. и т.н.
Като пък толкова ми пречи всичко около мен, няма да ходя...
Това не е безлюден остров, а обществен плаж.

То и на това има решение - просто не ходи човек на бг Черноморието  Simple Smile

# 37
  • в рока
Ако някой хвърли по детето ми с предмет, не отговарям за последствията

# 38
- Препълването на чиниите на ОИ, само защото си си платил, да не се минеш, не че ти се яде - което е видно от количеството останало след приключване. Чувството за дълг да присъстваш на всички хранения и да препълваш чинията - пак не че ти се яде, ама  - пито платено  Crossing Arms

Доста популярно за азиатските ресторанти е т.нар. All-you-can-eat което е на принципа на ОИ - плащаш определена сума и ядеш до пръсване. Как се справят с пълните чинии? На излизане претеглят остатъците от чинията ти и си ги плащаш допълнително. Ако си си изял всичко - усмихнато те изпращат по живо по здраво  Mr. Green
Това трябва да го въведат по черноморието  Laughing

# 39
Шум, истерии, необуздани хора ( и техните деца). Силна музика. Мърлячи. Хора, които не се съобразяват. Горе долу това е.

# 40
Ако има дебели хора на плажа, какво ще им направите?
За да знам дали да ходя на плаж това лято.

# 41
  • в рока
Какво общо има дебелината?!
Не пренасяйте комплексите си тук, де...

# 42
Когато сме на море ме дразни подканянето на децата да излизат веднага от водата със доста закани, че повече няма да влизат, дразнят ме истерясалите майки, които крещят с цяло гърло. Дразни ме чопленето на слънчоглед в дупка в пясъка и след това старателно заринати люспи, същото и за разни костилки от праскови, сливи, кочани от царевица, фасове, капачки от бира и т.н. Дразни ме несъобразяването на хората и изтупването на хавлия над главата ми. Дразнят ме също така и деца мятащи топки от мокър пясък. Другите неща са написани, но си позволявам да цитирам 10 c`s, защото е събрала всичко в един ред Peace
Шум, истерии, необуздани хора ( и техните деца). Силна музика. Мърлячи. Хора, които не се съобразяват. Горе долу това е.

а да допълня: заплащане на 1 чадър и настаняване впоследствие на 3 семейства под него с по 2 деца, кошмар е около такава компания. Изкопават плажа, окупират всичко около тях и е някакъв ад...

# 43
Ама ако видите дебел човек, какво му правите?

# 44
  • в рока
Ти сигурна ли си, че си си пила Ксанакса?

Общи условия

Активация на акаунт