Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 318
  • 1 364
  •   2
Отговори
# 1 290
Значително ме дразни просташкото поведение във всичките му аспекти. Разбираемо, че хората са на почивка и може би по-разпуснати, но все пак всичко си има някакви норми..

# 1 291
Тази година след морето се върнах по-бяла, отколкото бях като отидох  Laughing
Иначе за първа година съм без разстройство и подобни екстри. Просто не влизах във водата, стоях на сянка постоянно и в общи линии имах поведение на пенсионер. Част от приятелите имаха стомашни проблеми, но те пък стояха от 12 до 17 ч на слънце, та не се учудвам.
По темата за дразненето - дразни ме, че ми взимат парите за чадър и 4 шезлонга (50 лева на Каваци), а няма ни билетче, ни касова бележка. Отделно и за тоалетна пари ти искат. Е, да ме прощават, ама някак си не е нормално, още повече тоалетната е към заведението, което стопанисва плажа.
Дразнят ме децата без контрол - едно русначе ме изхака в корема и щях да го ошамаря най-първосигнално, ако беше малко по-силно.
Тълпите хора също не са ми от любимите неща, но аз по принцип не обичам гмеж.

# 1 292
...или най-вероятното - от някоя канализационна тръба, която се излива в морето.

Според мен е точно това. Плуващите превръзки са поредното доказателство къде се изсипва отпадната вода.
абе ако е от канализация докато мине метрите от мястото на изхвърляне и стигне до плажа няма да е в свеж вид в никакъв случай. да сме наясно  #Cussing out
намирали сме и заровен пълен памперс на плажа. и това не е от канализацията и пороите.
интересно , порои е имало и преди  ,но такива находки се забелязват последните 3-4 год.   то бива промени в климата , ама чак пък толкова  .... просто си има мърлячи , в това число доста жени.  всяка казва че не е тя  и какво остава ...  бат`Бонго ли е  newsm78

# 1 293
Аз пък се зачудих, как се слага превръзка на бански  Mr. Green
То това ще е върховна гледка, пък и да се накиснеш във водата в този екип  Rolling Eyes

# 1 294
То за слагане има как, но не виждам кой ще влезе в морето да си я смени там. Айде, памперса на бебето може да смениш на плажа, че да го метнеш в морето, но за превръзката ще трябва да идеш в някоя тоалетна и е наистина странно после да си я занесеш специално до морето. Така че плуващите превръзки идват от изсипан боклук директно в морето.

# 1 295
Аз съм виждала жени по бански ,на които да им се вижда как са си лепнали превръзката,но не съм ги виждала да влизат в морето .Съмнявам се някоя да влиза във водата ,за да сменя превръзка,по-скоро ако плажа предоставя "кашета" (скали , нещо от сорта) близо до водата да са захвърлени там и вятърът да е свършил останалата работа...

# 1 296
Върнахме се от Влас, останах доволна от престоя.
Имах няколко забележки по хотелската стая, но след като казах на рецепция, се взеха мерки и всичко беше наред.
В пакета ни се включваше закуска и вечеря, които бяха на блок маса, храната беше добра.

Водата в морето и басейна си беше направо студена, а може и аз да съм зиморничава.
Във Влас няма много плаж, малките плажчета са пренаселени с туристи.
Имаше канал точно до едното малко плажче, който се изливаше в морето, където иначе плуваха рибки.

Ходихме до Слънчев бряг и Несебър, изкарахме си много хубаво. Обожавам Стария град на Несебър, паветата, сергиите с ръчно тъкани икони, картини, сувенири, мириса на море и риба, лодките, зеленина и море, вълни..
Хапнахме на едно заведение с изглед към морето, много красиво място, вкусна храна.
Хванахме си влакче от Несебър до Слънчев бряг - кеф.

Дразнеха ме само руснаците - навсякъде са.

# 1 297
  • София
Върнахме се от Влас, останах доволна от престоя.

Дразнеха ме само руснаците - навсякъде са.

С какво ви дразнеха? Конкретно поведение, пиянство, лошо мирешеха, не бяха достатъчно умни или друго? Щото сигурно и ние ги дразним (Хамериканците), ама.... освен това именно благодарение на чуждите туристи нашето черноморие не е станало още клоака.

# 1 298
  • Пловдив
И мен ме дразнеха. Конкретно поведение. Нахални, невъзпитани, разюздани и на всичкото отгоре с поведение на империалисти.

# 1 299
Аз пък досега дразнещи руснаци не съм срещала. Е, веднъж един млад баща се беше натаралянкал от сутринта и дойде пълзейки на плаж, но беше по-скоро забавно  Party  От всички почиващи най-много са ме дразнели българските простаци, дори повече от румънците.

# 1 300
Като човек, работещ 10 сезона в хотели на БГ черноморието, мога да кажа, че най-добрия турист е българина. И като поведение и като финанси.  Simple Smile

Следват по-редките туристи - французи, канадци, белгиици, азиатци, араби.

Ниско в личната ми туристическа йерархия са скандинавци и руснаци, а най-най-най-най-долу евреите!  Sick

# 1 301
А karinche в коя листа на туристите попада Mr. Green Joy

# 1 302
Като човек, работещ 10 сезона в хотели на БГ черноморието, мога да кажа, че най-добрия турист е българина. И като поведение и като финанси.  Simple Smile

Следват по-редките туристи - французи, канадци, белгиици, азиатци, араби.

Ниско в личната ми туристическа йерархия са скандинавци и руснаци, а най-най-най-най-долу евреите!  Sick
Peace  Чудя се как руснаците оцеляват там с това си поведение или може би само тук са такива. Приятелката ми слушала две как се надъхват една друга, че тук само с нахалство може да им се получи почивката.  Та те дори в супермаркета са такива, блъскат те с количката, пререждат те, децата те настъпват. При мен евреите последните два сезона се държат що годе прилично. Липсват ми българските туристи.

# 1 303
  • София
А karinche в коя листа на туристите попада Mr. Green Joy
В собствена категория Wink

# 1 304
Това потребителката с био продуктите ли е?

Общи условия

Активация на акаунт