Кратки въпроси – бързи отговори

• 378 568
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 150
Търся помощ по повод невъзможност да ползувам слушалки на лаптопа. Проблема се появи съвсем от скоро...от какво може да е и как да го отстраня.
Самите слушалки работят ли?

Да, работят...   #Crazy
Утре ще опитам настройки, които ми показа момиче от форума  Heart Eyes Дано стане!!!

Благодаря ти гадняр все пак  Hug

# 151
  • София
Търся помощ по повод невъзможност да ползувам слушалки на лаптопа. Проблема се появи съвсем от скоро...от какво може да е и как да го отстраня.

Да, работят...   #Crazy
Утре ще опитам настройки, които ми показа момиче от форума  Heart Eyes Дано стане!!!

Благодаря ти гадняр все пак  Hug

Даааа...утре като направиш това което ти пратих, ако нищо не се промени, ето това е следващото, което може да опиташ.

http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows/no-sound-help#no-soun … amp;v4h=winxptab3

от страницата горе, изтегляш  - Програмата за отстраняване на неизправности със звука
  или направо от тук http://go.microsoft.com/?linkid=9740814

''Програмата за отстраняване на неизправности е автоматизиран инструмент, който може да открива и автоматично да отстранява проблеми с компютъра. Програмата за отстраняване на неизправности със звука диагностицира и коригира често срещани проблеми с възпроизвеждането на звука и хардуера''

Скрит текст:

----------------------------------------------------------------------

Peace

# 152
  • Казанлък of all places
Каква би могла да е причината лаптопът ми да не разчита карта памет?
Случва се за пръв път (след преинсталация и подмяна на ОС с Уиндоус Sunglasses , слота не отчита картата изобщо, чрез кардрийдър предлага да ми я форматира, а нормален USB стик е отчетен и разчетен без проблем.
Благодаря!

# 153
Ако кардрийдъра ти е вграден, свали и инсталирай драйвър за него.

# 154

Да, работят...   #Crazy
Утре ще опитам настройки, които ми показа момиче от форума  Heart Eyes Дано стане!!!

Благодаря ти гадняр все пак  Hug

Даааа...утре като направиш това което ти пратих, ако нищо не се промени, ето това е следващото, което може да опиташ.

http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows/no-sound-help#no-soun … amp;v4h=winxptab3

от страницата горе, изтегляш  - Програмата за отстраняване на неизправности със звука
  или направо от тук http://go.microsoft.com/?linkid=9740814

''Програмата за отстраняване на неизправности е автоматизиран инструмент, който може да открива и автоматично да отстранява проблеми с компютъра. Програмата за отстраняване на неизправности със звука диагностицира и коригира често срещани проблеми с възпроизвеждането на звука и хардуера''

Скрит текст:

----------------------------------------------------------------------

Peace

Mari_Mar  Hug , направих това с програмата за отстраняване на неизправности, но промяна няма  Sad  Не ми се отвори обаче вторият прозорец, който си показала...

# 155
  • София

Цитат
Публикувана от: Lally

Mari_Mar   , направих това с програмата за отстраняване на неизправности, но промяна няма    Не ми се отвори обаче вторият прозорец, който си показала...     

Лошооооо... Thinking

Последно което се сещам, е да използваш опцията ,,отстраняване на неизправности'' - намира се в ,,Контролен панел''

Показвам как да започнеш, а как ще продължиш нататък, зависи от това което ще ти даде като опции или решения.

Има и възможност за ,,възстановяване на системата'' до по-предишен етап,

един вид, преди да се е появила тази неизправност. Но и това няма да реши проблема, ако повредата е във входа за слушалките.

Аз друго не мога да измисля, ако някой тук има друга идея, нека помогне.

# 156

Цитат
Публикувана от: Lally

Mari_Mar   , направих това с програмата за отстраняване на неизправности, но промяна няма    Не ми се отвори обаче вторият прозорец, който си показала...     

Лошооооо... Thinking

Последно което се сещам, е да използваш опцията ,,отстраняване на неизправности'' - намира се в ,,Контролен панел''

Показвам как да започнеш, а как ще продължиш нататък, зависи от това което ще ти даде като опции или решения.

Има и възможност за ,,възстановяване на системата'' до по-предишен етап,

един вид, преди да се е появила тази неизправност. Но и това няма да реши проблема, ако повредата е във входа за слушалките.

Аз друго не мога да измисля, ако някой тук има друга идея, нека помогне.

Благодаря много за подробните указания!
При мен всичко изглежда много по-различно от това, което показваш, но ще се опитам да намеря опцията.
Приятен и слънчев следобед!

# 157
  • София

Lally,

Различно ти изглежда, защото съм с друга ТЕМА(моя) Laughing

ето как е нормално

# 158
  • SF
Знаете ли как мога да гледам филм, свален от интернет със субтитри на Sony Bravia?

# 159
  • София
Знаете ли как мога да гледам филм, свален от интернет със субтитри на Sony Bravia?
Не тръгва ли с вградените плеъри?
Аз допълнително си инсталирах MX Player. Прехвърлям филма на телефона с usb кабел.

# 160
Имам точно Sony Bravia и нямам представа защо някой би гледал филм директно от телевизора, като си има HDMI (даже два).

# 161
Имам точно Sony Bravia и нямам представа защо някой би гледал филм директно от телевизора, като си има HDMI (даже два).
Не при всички компютъра е в същата стая, където е телевизора. При такива случаи трябва безжично свързане компютър->рутер->телевизор

# 162
  • SF
Ти си имаш HDMI, даже два, но аз си нямам нито един.

Въпросът ми си остава как да подкарам субтитри на Soni Bravia. До момента разбрах само как някой няма представа защо друг иска да знае и че има два ейчдиемая.
И още нещо да добавя, въпреки че то няма отношение към въпроса за този модел телевизор и субтитрите - компютърът ми е МАС. HDMI кабелът не ми върши работа.

# 163
  • SF
Може ли някой да ми помогне с въпроса ми за телевизор Sony и субтитрите?

# 164
Здравейте! Търся учебник New Headway Upper-Intermediate the 3rd edition Teacher's book в pdf или друг формат. Ще бъда благодарна, ако някой, който го притежава, ми го изпрати!

Общи условия

Активация на акаунт