Кратки въпроси – бързи отговори

• 375 863
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 135
От Prestigio по принцип са много сложни с поправките. През официален канал отказаха да ми доставят батерия за e-book reader-а на майка ми...

# 136
  • София
Ще проверя къде са им сервизите и ще попитам. Мерси за отговора.
Сетих, че имам познат, който има сервиз за ТВ техника и компютри. Ще видя дали ще може да го оправи.
Дисплея е здрав, но стъклото е здраво пукнато.

# 137
Дъщеря ми е с Prestigio MultiPhone 3400 Duo. Днес ми го носи със счупен екран. Бил паднал на паркета.
Колко струва един екран и дали си струва поправката като се има предвид, че телефона беше евтин? В гаранция е, но 100% това не се покрива от гаранцията.
От Китай е около 45лв., но ако трябва да плащаш да ти го сменят, тогава въобще няма да си заслужава. Предвид, че в момента нов телефона почва от 140лв. и 45лв. са много.
Най-добре един скрийн протектор($1-$2), колкото да не влиза прах и влага.
Протектор би трябвало всеки с размерите за твоя дисплей да свърши работа. Няма значение за коя марка е предназначен.

Оторизираните сервизи:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 06:24 от ЧревоУгодник

# 138
  • София
Почти спешно, моля за съвет!
Моля, препоръчайте ми добър Player! Допреди известно време ползвах KMP, после минах на VCL Player..., както и разни други неуспешни програми, но все нещо не тръгва някъде си - я, някой филм, я някое клипче, я нещо от телефона, я нещо тръгва, но пращи, при друго не тръгват субтитри, при третоооо.... досадна работа.
OS Windows XP.
Има ли излязло, нещо ново и подобрено в това отношение?
Скрит текст:
Нещо ми се беше бъгнал компютъра и със собствени лаишки усилия, успях да отстраня проблема. Покрай това, съвсем целенасочено премахнах почти всички програми (само антивирусната не ще са се разкара и това е, но това е друга тема), с идеята да си оставя само тези които наистина ми харесват, та така стигнах да заключението, че нямам свестен player. Simple Smile

# 139
Традиционно:
BS Player + K-lite Codec Pack
За мен:
PotPlayer
За приятели:
KM Player
GOM Player
Други плеъри:
Windows Media Classic Home  Cinema

За АУДИО(музика):
AIMP3
или
foobar2000

Пробвай GOM Player. Simple Smile

PotPlayer ми товари най-малко лаптопа, но при други VLC е по-добрият избор. Аз ползвам VLC само за онлайн ТВ и за файлове, които другите плеъри не ги отварят. PotPlayer го има в Z@munda на български език, иначе родината му е Южна Корея.

# 140
  • София
 Peace Много благодаря!

Edit: Даааа, страхотен е! Точно това търсех! Hug

Последна редакция: нд, 11 яну 2015, 14:14 от mimeime

# 141
  • София
От Китай е около 45лв., но ако трябва да плащаш да ти го сменят, тогава въобще няма да си заслужава. Предвид, че в момента нов телефона почва от 140лв. и 45лв. са много.
Ако наистина са толкова наистина няма смисъл. Телефона мисля, че струваше 130.
Ще проверя все пак в някой сервиз. Ще ѝ купя и протектор и ще видя колко ще изкара.
И моя пада на асфалта, но се размина само с ожулени ръбове.

# 142
от къде мога да намеря драйвъри за diva fx56n ?
тръгва да прави връзка с компютъра, но изписва usb devise not recognized 

# 143
  • София
Имам още един въпрос. Embarassed Не знам какво съм правила, но сега при стартиране на компютъра ми излиза това:
Скрит текст:
Как да го оправя?

Edit: Оправих го.

Последна редакция: пн, 12 яну 2015, 08:01 от mimeime

# 144
Надявам се въпроса ми да е за тук ,имам нов лаптоп с windools 8 и когато го включа към телевизора за да гледам филм на по голям екран  големината на екрана не се променя остава същата като на лаптопа . Рових из функциите променях ги , сменях плеъри , носих го в магазина от който го купих  там като го включиха нямаше такъв проблем не е проблема в кабела пробвах го на друг лаптоп работи нормално телевизора ли да изхвърлям  ooooh! не знам . Телевизора е самсунг казаха ми да му изтегля ново меню че е малко стар на 6 години е ,но откъде да тегля това меню и как да го сложа в телевизора като на идиот да се обясни ,с windools 8 не може да се сработи . Искам да си гледам филми от лаптопа на телевизора моля кажете как да го направя аз съм пред  срив .

# 145
Няма нужда нищо да теглиш щом с друг лаптоп си успяла да пуснеш нормално филма. По-скоро нещо не се разбира лаптопа ти с телевизора.

До колкото разбирам, когато пуснеш телевизора с лаптопа то ти се появява в центъра един правоъгълник с десктопа и от всички страни остава черна лента?

За съжаление някой ще трябва да ти го настрои на място. Това, което мога да предложа като проба е да се опиташ да нагласиш лаптопа на резолюцията на телевизора. Предполагам, че е 720p, което в резолюция е 1280 по 720.

# 146
Здравейте  Hug
Търся помощ по повод невъзможност да ползувам слушалки на лаптопа. Проблема се появи съвсем от скоро...от какво може да е и как да го отстраня.

Предварително благодаря и много хубав понеделник на всички!!!
 Hug

# 147
от къде мога да намеря драйвъри за diva fx56n ?
тръгва да прави връзка с компютъра, но изписва usb devise not recognized  
Не ти трябват допълнителни драйвери. Пробвай през друг USB порт или на друг компютър. Също размърдай кабела точно на входа на плеара, защото понякога няма хубава връзка. Имал съм плеар на тази марка и не са били нужни драйвери(работят на същия принцип като флашките "Plug and Play"), но и на мен ми се е случвало да не го разпознае Windows, затова вадя кабела, слагам го наново или само го размърдвам и чакам...

# 148
 гадняр много благодаря за обяснението нагласих нещата още тази вечер ще се гледа филм както трябва благодаря .

# 149
Търся помощ по повод невъзможност да ползувам слушалки на лаптопа. Проблема се появи съвсем от скоро...от какво може да е и как да го отстраня.
Самите слушалки работят ли?

Общи условия

Активация на акаунт