Кратки въпроси – бързи отговори

• 378 646
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 195
Имам проблем със скайп.
Не мога да влезна.
Сигурна съм в потребителското си име и в паролата.
Хайде, да кажем, че не се помня паролата.
Праща ми съобщение в пощата, с която съм се регистрирала.
Но от там, следвайки инструкциите, няма потребител с моето име.
И съм в омагьосан кръг.
Помагайте!
Или някой ти е влял в профила и сменил имейла или си го променила сама, но не помниш. Приемаме, че си забравила имейла, с който ти е обвързан акаунта. В такива сличаи от Skype препоръчват да им пишеш:
https://support2.microsoft.com/skype/hostpage.aspx?language=en&a … 35578723000685120
Избираш от падащото меню подходящата опция. Ще трябва да докажеш, че акаунта, за който питаш е твой. Има различни въпроси. Отговори на колкото се може повече правилно. Отговора от тяхна страна може и да се забави, но ще ти отговорят.
После сподели как са се развили нещата.

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 22:44 от ЧревоУгодник

# 196
Както вече написах, имах същия проблем и паролата не беше хакната. Когато обнових до последната версия, влязох без проблем със същата парола, която ползвах и преди.

# 197
Здравей те искам да попитам на таблета ми като вклуча камерата и ми изписва неможе да се усаществи връзка цс камерата

# 198
Здравей те искам да попитам на таблета ми като вклуча камерата и ми изписва неможе да се усаществи връзка цс камерата
Марка, модел, ъпдейтван ли  е, от кога е проблемма, изтърван ли е, намокрян ли е?

# 199
  • София
Имам проблем със Samsung Galaxy Alpha. Прегря. Спрях каквото можеше и се охлади малко. У дома го изключих и извадих батерията.
Сега имам проблеми с контактите. Виси на "Updating contact list...". Не мога да звъня, тръгвам да набирам и ми излиза съобщение "Unfortunately, Contacts has stopped."
По Viber-a мога да звъня.

# 200
Имам проблем със Samsung Galaxy Alpha. Прегря. Спрях каквото можеше и се охлади малко. У дома го изключих и извадих батерията.
Сега имам проблеми с контактите. Виси на "Updating contact list...". Не мога да звъня, тръгвам да набирам и ми излиза съобщение "Unfortunately, Contacts has stopped."
По Viber-a мога да звъня.
Право от където си го купила... под "Contacts" имат предвид приложението за контакти или услугата, която отговаря за него. Нямам представа защо спира, но прегряването може като нищо да е причина да гаси услуги, които не са жизнено важни за OS.

# 201
  • София
Право от където си го купила... под "Contacts" имат предвид приложението за контакти или услугата, която отговаря за него. Нямам представа защо спира, но прегряването може като нищо да е причина да гаси услуги, които не са жизнено важни за OS.
Това за "откъдето си го купила" малко трудно Simple Smile Ресетнах го. Имам цял един контакт, синкнат от гмейла Simple Smile Дано не ми се налага пак да ресетвам Simple Smile

# 202
Каква фонетична клавиатура да сложа да не забива компа от нея. За Win XP

# 203
Каква фонетична клавиатура да сложа да не забива компа от нея. За Win XP
Лично аз ползвам тази понякога и съм сравнително доволен от нея. Имам и други, но тази ми беше под ръка в нета.

# 204
Инсталирах я , благодаря

# 205
Здравейте! Не знам дали е тук мястото, но да попитам...След последния ъпдейт на Скайп, не мога да отварям съобщенията, които получавам - дава ми някаква грешка Cannot change to undefined button (264,22). Дали да не деинсталирам и кача по-стара версия? Какво да направя, моля за помощ...

# 206
Здравейте! Не знам дали е тук мястото, но да попитам...След последния ъпдейт на Скайп, не мога да отварям съобщенията, които получавам - дава ми някаква грешка Cannot change to undefined button (264,22). Дали да не деинсталирам и кача по-стара версия? Какво да направя, моля за помощ...
Изглежда, като проблем с инсталацията. Опитай да uninstall-ираш Skype, след това свали на ново инсталацията и пробвай да я инсталираш на ново.

# 207
Изглежда, като проблем с инсталацията. Опитай да uninstall-ираш Skype, след това свали на ново инсталацията и пробвай да я инсталираш на ново.
Деинсталирах и сложих друга версия, обаче проблема остава...дава ми същата грешка  Rolling Eyes

# 208
Деинсталирах и сложих друга версия, обаче проблема остава...дава ми същата грешка  Rolling Eyes
Проблема е с новата версия на скайп в която няма поддръжка за стари процесори без разширени инструкции SSE2.

Инсталирай си тази версия и пиши какво е станало.

# 209
Имам 2 въпроса:
Каква може да е причината за постоянното завъртане на екрана на таблета, докато зарежда сайтовете?След като зареди се връща в нормално положение.Спряла съм по принцип завъртането на екрана.

Препоръчайте ми някакво приложение или програма, с която да спра постоянно изкачащите реклами и рекламни съобщения.Появяват се не само, когато има зареден сайт.

Таблета е с андроид 4.2...и е китайски и тези проблеми ги нямаше в началото.

Общи условия

Активация на акаунт