Кратки въпроси – бързи отговори

• 378 816
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 210
Имам 2 въпроса:
Каква може да е причината за постоянното завъртане на екрана на таблета, докато зарежда сайтовете?След като зареди се връща в нормално положение.Спряла съм по принцип завъртането на екрана.

Препоръчайте ми някакво приложение или програма, с която да спра постоянно изкачащите реклами и рекламни съобщения.Появяват се не само, когато има зареден сайт.

Таблета е с андроид 4.2...и е китайски и тези проблеми ги нямаше в началото.
Причината ти е 2в1... имаш вирус...

# 211
Благодаря!
Интересното е, че проблемите почнаха след като инсталирах така прехвалената Clean Master.Махнах я естествено, че инсталирайки нея ми се бяха инсталирали и някакви допълнителни приложения, които явно си вървят комплект.
Тар, моля, препоръчайте хубава антивирусна за андроид.

# 212
Деинсталирах и сложих друга версия, обаче проблема остава...дава ми същата грешка  Rolling Eyes
Проблема е с новата версия на скайп в която няма поддръжка за стари процесори без разширени инструкции SSE2.

Инсталирай си тази версия и пиши какво е станало.
Инсталирах снощи 6.14 и тръгна, но днес с пускането реши автоматично да се обнови и след обновяването стана пак същия фал... Как да задам да не се ъпдейтва без мое разрешение?

# 213
Инсталирах снощи 6.14 и тръгна, но днес с пускането реши автоматично да се обнови и след обновяването стана пак същия фал... Как да задам да не се ъпдейтва без мое разрешение?
Инструменти=>Настройки=>Разширени=>Самообновяване, бутон "Изключи самообновяването".

# 214
Инструменти=>Настройки=>Разширени=>Самообновяване, бутон "Изключи самообновяването".
Много благодаря Simple Smile

# 215
  • plovdiv
Коя марка е по-добра според вас-ASUS или ACER?По-точно-между тези двете, кое е по-добро:http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … ACER-SW5-012-14C6 или http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.d … 00TAF-BING-DK010B?

# 216
  • SF
На мен Acer ми е симпатичен повече, защото е сребърен. Simple Smile

Наистина, като ги чета, са почти, почти еднакви, с много сходна цена.

# 217
  • plovdiv
Имах на предвид и като качество ,а не само като показатели.

# 218
# 219
Acer като цяло са най-голямата помия на пазара... само Fujitsu Siemens са по-зле, но това не е голям комплимент за тях. Benq е европейската им марка, която успешно убиха с идиотския си маркетинг. Ако въпроса беше за даден 10-15 години по-рано щях 100% да ти отговоря, че Asus са без конкуренция. За съжаление вече не е така. Все пак шансовете ти с тях са една идея по-добри от тези с Acer. И двете марки имат слаби модели, и двете... не, като се замисля, не се сещам за добри модели на Acer...

# 220
  • plovdiv
Гадняр, при условие,че ще го ползвам повече като таблет,този модел на Асус добър ли ?

# 221
Гадняр, при условие,че ще го ползвам повече като таблет,този модел на Асус добър ли ?
Не съм много уверен какво точно имаш предвид с това...

Гаджето на братовчед ми има по-горният модел на този (и по-старият - този с nVidia Tegra процесора), майка ми ползва по-ниският клас на този модел (този без клавиатурата) - и двете са доста доволни, но и двете са сравнително консервативни ползватели. Това, което мога да ти кажа е, че от Asus, като цяло не пускат много update-и, което ме дразни до някъде, но поне и двете получиха основните update-и за година напред.

# 222
  • plovdiv
Ще го ползвам основно за сърфиране в интернет-бърз преглед на страници,които следя и искам да го ползвам за четене на книги.Затова искам и да е с голям екран,а не като четците с 6 инчов дисплей.Мисля,че ще се уморявам на малък екран.Нали уиндоуса си има регулярни ъпдейти,не знаех,че зависи от производителя?

# 223
Двата, които по-горе описах са 10 инчови и ги ползват точно за същото. От време на време проверяват някой мейл на тях и общо взето това е. Модела на майка е Asus K00F. Напълно приличен е, макар да не е нищо особено. Според мен може да се намери за около 400 лева.

Забравих... избраха го защото го има в Cherry Pink Grinning

# 224
  • plovdiv
Когато го гледаш всеки ден,мисля,че това е основателна причина-иначе ти дразни окото Grinning.Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт