Кратки въпроси – бързи отговори

• 378 756
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 3 150
  • Street of Dreams
Ако е в гаранция, не би трябвало да се притесняваш. Ресетът си е зададен от производителя и е съвсем легитимно да го направиш. На мен ми прилича на техническа грешка, която ще се изтрие, но не разбирам много.

# 3 151
  • София
Не е в гаранция, на 5 години е. Ресетвам го в момента, дано не се обърка нещо.
Не се обърка, но и не се оправи.
Има някакви HDMI сплитери - нещо като разклонител. Ще трябва да си купя и да пробвам.

# 3 152
А защо не прехвърлите компютъра на неработещия порт след като го разпознава а приемника на телевизията да остане на работещия?

Има още една вероятност. Единият порт да е с приоритет пред втория.

# 3 153
  • София
А защо не прехвърлите компютъра на неработещия порт след като го разпознава а приемника на телевизията да остане на работещия?

Има още една вероятност. Единият порт да е с приоритет пред втория.
Точно така направих. Техниците установиха, че свободният порт не работи и вързаха IPTV на работещия порт. Но другият порт, който разпознава, че е свързан, не показва нищо. Телевизия имам, но ми липсва замунда телевизията и youtube.
Четох из нета, и други имат такъв проблем. Следвах съвети за изключване на всичко от мрежата за 10 мин и после включване на устройствата едно по едно, но не сработи. Ресета също.
Предполагам, че е с дефектни пинчета още по рождение.

# 3 154
Здравейте! Имам въпрос във връзка с Ексел. Какво да направя, за да не се скрива първият ред от таблицата, когато движа цялата таблица надолу към последните редове?
Има една опция freeze panes в Ексел
https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=ki9bY4oLVMc
Благодаря, само че това показва как се скрива само най-горния ред. Моята идея е как да паркирам 1,2,3,4 ред и заедно да се виждат най-отгоре.
Ако искате да ви замръзва и 4 ред включително, маркирате целия пети ред в таблицата и прилагате функцията.

# 3 155
Изтрих важни СМС от телефона. Няма ги в архивирано. Има ли начин да ги възстановя? Телефона е Хуавей P30

# 3 156
  • София-Младост
Май няма как да се възстановят.

От известно време не ми се обновява пощата на телефона, с gmail съм.
Преди даже и известие за ново ми изскачаше горе, а сега трябва да вляза в пощата, да дръпна екрана да се актуализира и чак тогава идват новите Sad Получих преди време, че ми е почти пълен диска, изтрих почти всички мейли и пак нищо.

# 3 157
Ала-Бала, влез в настройките на телефона, приложения, известия. Трябва срещу Gmail да ти пише активирано. Поне при мен е така. Когато исках електронния дневник с дейността на децата да не ми праща известие, деактивирах от същото меню. В различните телефони е различно, но принципът е един и същ.

# 3 158
  • София-Младост
Всичко е активирано и нито се обновява, нито известия

# 3 159
Провери синхронизирането. При мен се появява такъв проблем, когато е изключено.
Отвори мейла и, ако се изисква синхронизиране, се появява съобщение :
Скрит текст:

Ако го има, отваряш и го активираш.
Скрит текст:

# 3 160
  • София-Младост
Там е бил проблема, оправих го... Много ви благодаря за съветите!

# 3 161
На кой сайт мога да кача снимка, която да мога до изтрия после? След 5 минути или след първото виждане например? Досега ползвах unsee.cc, но този сайт не работи добре.

# 3 162
На кой сайт мога да кача снимка, която да мога до изтрия после? След 5 минути или след първото виждане например? Досега ползвах unsee.cc, но този сайт не работи добре.
https://imgur.com/

Натискаш New Post и качваш.
Може с акаунт може и анонимно и двата случая можеш да я изтриеш, когато пожелаеш.
Можеш да управляваш и публичността на публикацията.

# 3 163
Благодаря ти!

# 3 164
Препоръчайте ми сервиз за лазерен принтер в София за профилактика и евентуално ремонт. Предпочитам да работят бързо, не да чакам месец или повече.

Общи условия

Активация на акаунт