Кратки въпроси – бързи отговори

• 373 501
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 140
Здравейте някой може ли да ми каже как да проверя настройките на микрофона от Google Chrome,осилвам от иконката долу в дясно но не се чува много.

# 4 141
  • ВАРНА
Да не са BMP снимките?

# 4 142
Ако това е към мен, ще ми трябва разшифроване на "ВМР" Sunglasses

# 4 143
  • ВАРНА
Файла на снимките!   

Той е няколко вида:
 -  JPEG е приемащият се от всякъде....
BMP е най-тежкият и  обикновенно отказват всякакви форуми да го качат.

Обикновено става ВМР снимката като се копира с принтскрийн  кадър от екрана който е забранен за копиране от сайта.

# 4 144
Хаха, ВМР било .bmp, а не обърнато МВР, ама чукча съм писател, не читател Joy. Не .jpg са си фотосите.

# 4 145
Здравейте някой може ли да ми каже как да проверя настройките на микрофона от Google Chrome,осилвам от иконката долу в дясно но не се чува много.
С Windows 10 ли си?

# 4 146
Здравейте! Купихме на детето телефон Hwauei, ползва се основно за игри и гледане на клипчета, но на търсачката няма микрофон (тя не може да пише още,а така си търси нещата). Искам да попитам може ли по някакъв начин да се сложи, тъй като го има като инсталирано приложение, но при Гугъл и Ю- туб не излиза?

# 4 147
С Windows 10 ли си?
Не с 7 съм

# 4 148
  • София
От Хром или от друг браузър, не може да се усили микрофона.

Единствените настройки, са тези и може би, друг микрофон.

_________________________________________________________________________________________

Ако сте с Realtek manager, там също има настройки

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 00:47 от Mari_Mar

# 4 149
  • Sofia
Възможно ли е да визуализирам отново обява от Imot.bg, изтрита през последните няколко дни? Заедно с прилежащите към нея снимки (в оригиналния им размер)? Чрез www.cachedview.com не става, пробвах.

# 4 150
Възможно ли е да визуализирам отново обява от Imot.bg, изтрита през последните няколко дни? Заедно с прилежащите към нея снимки (в оригиналния им размер)? Чрез www.cachedview.com не става, пробвах.
Чрез Google Cache. Пишеш в търсачката на Gogole
cache:URL
Пр. cache:https://bg-mamma.com
Или...

# 4 151
Здравейте,някой знае ли как се проверяват оставащи mb на А1 ако си на сметка,без обаждане на *88 има ли друг вариант за проверка ?
Благодаря

# 4 152
*123# и следваш стъпките. Или пък с регистрация в сайта на А1.

# 4 153
Този код не е ли само за абонати на глубул?
*123# ?

# 4 154
Аз съм на А1 и така си проверявам понякога.

Общи условия

Активация на акаунт