Кратки въпроси – бързи отговори

• 374 007
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 790
Моля ви, кажете ми как да си пусна wi fi на лаптопа.
Като начало си инсталирайте актуална операционна система.

# 5 791
Здравейте,имам 2 въпроса:
1-как да изкарам иконката на bluetooth-а на старт лентата(имаше я,но изчезна и не знам как да я върна)
2-Папаката Windows "C" ми е почти пълна-мога ли да изтрия нещо за да ми се освободи памет?Какви файлове се запаметяват там?Прилагам и снимки. Предварително благодаря Simple Smile

# 5 792
Windows.old заема ужасно много място, а не ти трябва, ако нямаш намерение да се връщаш към по-старата версия на Windows (явно си ъпгрейднала версията).

За изтриването следвай тези стъпки:
1. Press the Windows logo key  on your keyboard, then select Settings > System > Storage.
2. Under your hard drive information, select Temporary files.
3. Select the Previous version of Windows check box, and then select Remove files.

Виж колко място ще ти се освободи.

П.П. Намерих го на български.

# 5 793
1-как да изкарам иконката на bluetooth-а на старт лентата(имаше я,но изчезна и не знам как да я върна)
Виж в настройките да е включен блутут. А от настройките на блутута има опция "покажи иконата в зоната за нотификации" или нещо подобно. Ако това не стане отиваш в мениджъра на устройствата и обновяваш драйвера за блутут.

# 5 794
Здравейте,имам 2 въпроса:
2-Папаката Windows "C" ми е почти пълна-мога ли да изтрия нещо за да ми се освободи памет?Какви файлове се запаметяват там?Прилагам и снимки. Предварително благодаря Simple Smile
Скрит текст:

Папките Windows.old, Intel и Temp ги изтрий. Изпрани и Кошчето.

Windows (C:) е дял от хард диска, а не папка. По принцип е грешно операционната система и останалото да са на един дял. С какво си запълнила дяла и хард диска само ти може да кажеш. Вероятно с изтеглени филми. По подразбиране се запаметяват изтеглените неща в "Изтеглени файлове". Виж от там кое може да изтриеш. Вероятно е включена и опцията да ти създава "точка за възстановяване" май така беше на български. Аз съм изключил тази опция, защото ми заема много място.

Може да изтеглиш CCleaner(по време на инсталацията ще те пита да инсталира и други глупости натискай "Decline") и тя ще открие файловете, които не ти трябват и ще ги изтрие. Все пак има отметки и отметни тези, които смяташ, че ти трябват още преди търсенето(примерно "бисквитките" на браузърите нека стоят).

# 5 795
И аз с въпрос.... не мога да отворя оригиналната страница на алиекспрес. Вместо нея отваря испанската версия, а напослидък индонезийска някаква.
Махам отгоре в адреса буквите за съотв.държава  но не се оправя. Много ме нерви..сигурно нещо съм задала като настржйка в тази страница ли?

# 5 796
Горе в център-дясно трябва да има падащо меню за избиране на език, валута и страна за доставка. От там трябва да го оправиш. На мобилната версия на сайта е от менюто в ляво (трите чертички най-горе), най-долу на дъното на менюто.
Ако не се оправиш просто изтрий бисквитките на браузъра за тази страница само.
Така става като отвориш някой линк към версия на друг език и тя ти се залепи. Не знам защо са го направили, но от някои езици в алиекспрес е трудно да се отървеш.

# 5 797
Ами то не е само езика проблема, аз си го сменям да речем.
Но то си остава същият сайт..
Ето това визирам..в адреса  "th"...него искам да махна

ПС...аааа, оправи се..много благодаря!!
Страната си беше бг, езикът смених и веднага изчезна горе и th -то..

# 5 798
Здравейте, искам да подредя песните в плейлиста в определена последователност, не по азбучен ред, но не става. Опитах се да "излъжа" плейъра, като номерирах песните, обаче не се лъже. 😕 Може би да сваля някой друг плейър? За телефона става въпрос.
Ето този плейър ползвам:
Скрит текст:

# 5 799
Здравейте, искам да подредя песните в плейлиста в определена последователност, не по азбучен ред, но не става. Опитах се да "излъжа" плейъра, като номерирах песните, обаче не се лъже. 😕 Може би да сваля някой друг плейър? За телефона става въпрос.
Ето този плейър ползвам:
Скрит текст:
Нямам идея какъв е този плеър. Преди ползвах AIMP. Имаше различни възможности за сортиране. Не стана ясно ти как точно искаш да подредиш песните.
Сега ползвам Poweramp Music Player, защото е с повече възможности, но е платен.

# 5 800
Скрит текст:
Ето този плейър ползвам:
Скрит текст:
Нямам идея какъв е този плеър. Преди ползвах AIMP. Имаше различни възможности за сортиране. Не стана ясно ти как точно искаш да подредиш песните.
Сега ползвам Poweramp Music Player, защото е с повече възможности, но е платен.
Казва се Music Player & MP3 Player, от Google Store съм го свалила.
Песните са свързани помежду си и трябва да се слушат в определена последователност, иначе е много дразнещо.
Но всичко е наред, оказа се, че има направен и плейлист, не съм го видяла, много съм отнесена. Simple Smile

# 5 801
Здравейте,моля за малко помощ.
Купих карта памет на телефона на детето,ок 64 гб уж е празна вътрешната карта е пълна,как да прехвърля в картата памет,изписва,че вътрешната памет в пълна и не може да се ползва тел.
Аз нищо не разбирам от тел
Благодаря

# 5 802
  • София
Купих карта памет на телефона на детето,ок 64 гб уж е празна вътрешната карта е пълна,как да прехвърля в картата памет,изписва,че вътрешната памет в пълна и не може да се ползва тел.
Благодаря
Допълнителната карта е външна, а не вътрешна памет. Опитайте се да свържете телефона к кабел към лаптоп и чрез уиндоус експлоъра за прехвърлите файлове от вътрешната на външата памет.

# 5 803
Благодаря
Допълнителната карта е външна, а не вътрешна памет. Опитайте се да свържете телефона к кабел към лаптоп и чрез уиндоус експлоъра за прехвърлите файлове от вътрешната на външата памет.

Ох нямам по ръка лаптоп,по друг начин няма ли как да прехвърля от вътрешната на другата карта??

# 5 804
С файлов мениджър директно на телефона също става. Например Google Files.

Общи условия

Активация на акаунт