Кратки въпроси – бързи отговори

• 378 819
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 3 090
  • Street of Dreams
Много благодаря, Мари.

А с 8.1 не става ли?

# 3 091
Става, аз съм с 8,1 и ми инсталираха този "Shell", който пък безумно ме дразнеше и го махнах след няколко дневни мъки да му свикна.

# 3 092
  • Street of Dreams
Може ли да обясниш с какво те дразнеше?

# 3 093
  • Агент под прикритие
Classic Shell НЕ се препоръчва за последните издания на Windows 10 (да кажем, последните две години), защото не се разработва от 2017-та. Има заместител, който работи - Open Shell Menu, който е на база кода на CS.

# 3 094
  • SF
Имам стар лаптоп Тошиба, който искам малко да съживя като му сложа допълнително памет. Има 2 слота.
Колко RAM мога максимум да сложа на стара машина, за да върви и ще може ли да се инсталира по-нова версия на WINDOWS?
Може и да са безкрайно объркващи въпросите ми, но надявам се да схващате идеята.

# 3 095
най добре пиши модел на лаптопа.

# 3 096
Знаете ли работеща програма за записване на телефонен разговор? Да се чуват и двете страни. Имам програмата call recorder, но като прослушвам чувам само моя глас. Спешно ми е.

# 3 097
Знаете ли работеща програма за записване на телефонен разговор? Да се чуват и двете страни. Имам програмата call recorder, но като прослушвам чувам само моя глас. Спешно ми е.
Аз използвам ACR.

# 3 098
И аз използвам същото приложение, но чувам само собствения си глас. Да не би да е нещо в настройките?

# 3 099
Аз съм си инсталирала callU. Направила съм настройки да записва автоматично всички разговори, които идват от непознати номера. Уобно е. И двете страни се записват. Може да се променят настройките и за определени контакти да започва винаги запис. Но той може и да се отмени, по време на разговора.

# 3 100
И аз използвам същото приложение, но чувам само собствения си глас. Да не би да е нещо в настройките?
Аз също имах такъв проблем. При мен се оказа, че има конфликт с вградената в Android от производителя такава опция. След като я изключих се оправи. Разгледай дали нямаш няколко инсталирани приложения и да си пречат.
При мен е от Телефон > трите точки и е там.

# 3 101
  • ВАРНА
Имам стар лаптоп Тошиба, който искам малко да съживя като му сложа допълнително памет. Има 2 слота.
Колко RAM мога максимум да сложа на стара машина, за да върви и ще може ли да се инсталира по-нова версия на WINDOWS?
Може и да са безкрайно объркващи въпросите ми, но надявам се да схващате идеята.

От това което сочи моят опит със стар лаптоп/не много 6-7 годишен/ и по съвет на добър приятел програмист....му сложих от новите SSD дискове и нов уиндоус 10 и ако може поне 4 гб. рам ддр4.  
  И лаптопа литва.

При мен - не пинах рам паметта само нов уиндоус 10  и  новият модел ССД дискове 240 гб. и стана нереално бърз.

# 3 102
  • SF
Е, значи е сложена допълнително памет.
Колко горе-долу излиза като пари такъв ъпгрейд и за колко памет?

# 3 103
На някои лаптопи може да се смени и процесора.

# 3 104
  • ВАРНА
Е, значи е сложена допълнително памет.
Колко горе-долу излиза като пари такъв ъпгрейд и за колко памет?

Както писах в случая имах нужната памет и тъй като не играя на игри  - ми предложиха да махна праисторическия хард па макар и с 1 тб. и да монтират от новите - ССД дискове с 240 гб....благодарение на което литна лаптопа...аз не вярвах до послед че монтиране на един нов ссд диск толкова силно ще промени лаптопа.
100 лева беше ссд диска....25 лева е уиндоус 10-ката и тестовете към диска.
Делл е лаптопа.

Общи условия

Активация на акаунт