Кратки въпроси – бързи отговори

• 375 687
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 3 540
Благодаря!
За лаптоп търся, за Гугъл Хром или ЕИ.
Изскачат много реклами и понякога, ако решиш да затвориш, се отварят на цял екран.
А сега с това домашно обучение са и причина за несвършена работа навреме.

Аз съм с този
https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus-free-ad-b … ccddilifddb?hl=bg

# 3 541
  • UK
Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но не можах да се ориентирам сама. Преди години си спомням, че имах проблем с достъпа до торент сайтове от чужбина и някой ми беше пратил линкове към самите торенти или нещо като код беше, който аз копирах и пейстнах в Юторент някакси, и сега се опитвам да разбера как се прави това. Някой знае ли за какво говоря и може ли да ми обясни как се прави?

# 3 542
  • Варна
И аз имам нужда от помощ. За лаптопа на сина ми. Какво е правил не знам, или уиндоуса
не му е съвсем наред -и това  не знам, но ... му е изчезнал Д диска или дяла от диска. Търсих в гугъл, но подобни проблеми има много назад във времето и решението, което дават е за стари ОС. Рових се и в компютъра, ще постна скрийншотс това, което открих, ще сме благодарни на помощ!

Скрит текст:

# 3 543
Не знам дали въпросът ми е за тази тема, но не можах да се ориентирам сама. Преди години си спомням, че имах проблем с достъпа до торент сайтове от чужбина и някой ми беше пратил линкове към самите торенти или нещо като код беше, който аз копирах и пейстнах в Юторент някакси, и сега се опитвам да разбера как се прави това. Някой знае ли за какво говоря и може ли да ми обясни как се прави?
Магнитни връзки. В торент тракерите е с икона на магнит. Копирането е като всяка друга връзка, а именно с дясно копче и копиране.
Най-лесно достъп до торент сайтовете става с VPN. Има безплатни добавки за браузърите.

И аз имам нужда от помощ. За лаптопа на сина ми. Какво е правил не знам, или уиндоуса
не му е съвсем наред -и това  не знам, но ... му е изчезнал Д диска или дяла от диска. Търсих в гугъл, но подобни проблеми има много назад във времето и решението, което дават е за стари ОС. Рових се и в компютъра, ще постна скрийншотс това, което открих, ще сме благодарни на помощ!

Скрит текст:

Пробвай с тази програма EASEUS Partition Master Professional http://download.easeus.com/trial/epm_trial.exe - платена е, но имаш 14 пробен период, който е достатъчен. След като я инсталираш и отвориш отгоре в дясно избираш "Partition Recovery", избираш Disk 1, Scan бутона и чакаш дълго.
Преди години ми помогна в подобна ситуация.

# 3 544
  • София-Младост
От вчера вайбъра на лаптопа изглежда така. На тел. няма проблем, рестартирах уж, но дали да изтрия и инсталирам наново...или има и друго решение.

# 3 545
Моят е наред на лаптопа. Освен наистина да преинсталираш този на лаптопа, не се сещам за друго...

# 3 546
  • София
Имам телефон Нокия 610, смартфон, на който имам снимки.
Разбрах, че той не може да се синхронизира сам с компютъра така че да прехвърля снимките.Трябвало да има диска за инсталиране, но аз не притежавам такъв.
Има ли начин от тази Нокиа да преместя снимките си на компютъра?

Благодаря предварително на потребителите, които ще ми помогнат с напътствия.

# 3 547
  • София-Младост

B.U 2
Ако има блутут през него.

# 3 548
С USB кабел го включи към компютъра. Той би следвало да го разпознае като външна памет и така да си свалиш всичко, което искаш.

# 3 549
Получих мейл от моята си поща, че еди кой си разполага с цялата ми информация в нея, че хакнал ми е пощата, иска за 50 часа да му пратя пари, за да не разпрати писмата ми на всичките познати и т.н. Как го правят, че е написано от моята си поща, моя мейл? И може ли да е вярно, че чете ми кореспонденцията?

# 3 550
Ми правят го! От мързел и зор. Пари им трябват. 😁 Нищо не може да прочете. Фишинг мейли са това. За да ти е по-спокойно на теб самата, смени си паролата.

# 3 551
Ми правят го! От мързел и зор. Пари им трябват. 😁 Нищо не може да прочете. Фишинг мейли са това. За да ти е по-спокойно на теб самата, смени си паролата.
Но как става, че от моя си мейл е изпратено? Тоест той пише, че както виждаш, пиша от твоята поща на теб.....Но нищо няма конктертно. Ако действително е в пощата ми, то ще знае името ми, може да посочи нещо от кореспонденцията конктерно...А то само заплашва..

# 3 552
Пробвай да си изпратиш от твоята поща на теб си нещо, даже празен имейл. Нищо нама да получиш. Само изглежда като твоята поща или ползват такива програми, които имитират пощата и на място на подател като надпис се показва твоята собствена. Преди виждах подписи тук във форума, нещо от сорта "аз виждам твоето IP" и изписано IP-то ти. И да, твоето е, ама го виждаш ти, а този, който си е сложил този подпис, не го вижда твоето, а своето IP.
Ма телевизия не гледате ли, не четете ли за този вид измами... 🙄 Винаги ще се намерат хора, които се връзват на това.

# 3 553
Благодаря ви! Просто пощата ми е сужебна, имам там и документи на PDF и страшничко е, но ме успокоихте.

# 3 554
  • Sofia
Пробвай да си изпратиш от твоята поща на теб си нещо, даже празен имейл. Нищо нама да получиш.

Това не го разбрах. Защо да не получи нищо? Аз си получавам собствените мейли. Даже го ползвам като удобен начин, чрез който си запазвам някои важни неща, които не искам да са в папка "Чернови", примерно.

Общи условия

Активация на акаунт