Училищата в район Младост, София- IV част

• 107 615
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Моята информация е, че са оформени 4 паралелки с немски език (Шилер), 1 с английски език (Чарлс Дикенс) и 1 обикновена с английски, като при желание на родителите може една група от децата да бъдат по програмата на Дикенс. Това вече ще се реши между родителите.

# 31
Това за 1-ви клас ли?
Защото моята информация е, че подготвителните класове са само на Шилер и Дикенс  newsm78

# 32
Това за 1-ви клас ли?
Защото моята информация е, че подготвителните класове са само на Шилер и Дикенс  newsm78

Да, да, става въпрос за първи клас.

# 33
  • София-Младост
Здравейте!
Дали може някой да сподели мнения за г-жа Роси Маринова от 39  СОУ? Още ни е рано, но ми се ще да започна лека полека да проучвам...   Blush
Тя паралелка с рисуване ли ще води?
Знае ли се вече разпределението по класове за 39-то?

# 34
  • Някъде там...
По-скоро е паралелка с английски. Но аз говоря за набор 2009 т.е. тя би трябвало да поеме децата, които ще са първи клас през 2016.  Blush

# 35
  • София-Младост
По-скоро е паралелка с английски. Но аз говоря за набор 2009 т.е. тя би трябвало да поеме децата, които ще са първи клас през 2016.  Blush
Аааа ти отдалече се подготвяш Simple Smile)))

# 36
  • Някъде там...
Отдалече да, но ще имам 2 първокласнички неведнъж та затова ми е важно.  Laughing  Crazy

# 37
  • София
Тази година в 81 СОУ пак е поело 6 паралелки първокласници.
2 клас учат само 2 смяна.
И 4 ти клас започват 2ра смяна.
Правете си сметката, хора, дали си заслужава това училище, при тази "прекрасна организация".
А да - и новият салон не се ползва, за да не се мърси! Mr. Green
Съответно физическо децата играят, когато може, най-често по нощите.
И то два класа в стария салон.

# 38
  • Някъде там...
Не ми се мисли за набор 2009 какво ще е тогава... Нали е годината с бейби бума.  Crazy

# 39
  • София-Младост
Тази година в 81 СОУ пак е поело 6 паралелки първокласници.
2 клас учат само 2 смяна.
И 4 ти клас започват 2ра смяна.
Правете си сметката, хора, дали си заслужава това училище, при тази "прекрасна организация".
А да - и новият салон не се ползва, за да не се мърси! Mr. Green
Съответно физическо децата играят, когато може, най-често по нощите.
И то два класа в стария салон.
Пак...че те така са от десет години с шест паралелки(ако не бъркам), за да стане двусменно явно трябва да намалят приема наполовина...предвид разрастването на квартала...не го виждам как ще стане.
За салона...какво значи по нощите играят физическо...нали имат час, едва ли децата идват извънредно. За съжаление като цяло физическото е на ниво...нула в повечето училища...покриват се някакви нормативи от време оно и т.н.

# 40
  • София
В Младост има училища, има и места, просто господин директора на 81 поема повече, отколкото може.
По принцип, и ако не се лъжа по някакви правила физическото трябва да е в първите часове.
Поради това, че няма кога и къде да наместят децата, те имат последни часове физическо поне 1 път във седмицата. Излизат зимата в 18.40, което си е нощ.

Още повече, че дворът не е осветен, за което сме говорили 100 пъти с ръководството!

# 41
Не ми се мисли за набор 2009 какво ще е тогава... Нали е годината с бейби бума.  Crazy
Не бой се. Набор 74 в 81 са били 15 паралелки. Ще намерят място за децата.

# 42
  • София
По мазета и тавани.  Mr. Green
По 2 паралелки в 1 занималня, която е в последната стая на тъмен коридор на пред-последния етаж...

# 43
  • София
   До колкото знам, 81во е едно от най-желаните училища в Младост. Дори и "при тази прекрасна организация" желаещите са повече от приетите. Какъв е проблемът да са на 2 смени? На една смяна могат да си позволят да са училища, които не могат да напълнят и 2 паралелки. Родителите са запознати с организацията и решават преди да запишат детето си.  Peace

# 44
  • Някъде там...
Ами за мен е проблем и избягвам училищата, които са на смени от 1 до 4 клас, колкото и реномирани и желани да са.  Peace  Имам време да реша де, но не ми се иска да правя компромис с това точно.

Общи условия

Активация на акаунт