Училищата в район Младост, София- IV част

• 108 377
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София Младост 3
Би ли споделила при кой преподавател е синът ти във втори клас?
[/quote]
Ася Атанасова

# 451
Здравейте всички Simple Smile,

може ли някой да ми даде обратна връзка за г-жите: Бегова, Колева и Найденова от 128-о у-ще, които тази година поемат първи клас?

предварително благодаря и хубав ден!

# 452
  • София
Здравейте,

Някой може ли да сподели за изпита по рисуване в 144то. Какво им дават да рисуват - предмет, пейзаж ...? Всички на веднъж ли влизат или ....

Мерси предварително

# 453
Здравейте,

Някой може ли да сподели за изпита по рисуване в 144то. Какво им дават да рисуват - предмет, пейзаж ...? Всички на веднъж ли влизат или ....

Мерси предварително

Моята информация е от преди 4 години, всички заедно рисуват, разпределени в няколко стаи, зависи от броя на децата. При нас мисля,  че зададената тема беше нещо от рода на " Какво правих лятото". Попитайте предварително какво да носите - моливи, фулмастри, блок

# 454
може ли някой да ми даде обратна връзка за г-жите: Бегова, Колева и Найденова от 128-о у-ще, които тази година поемат първи клас?
Няма ли мами на четвъртокласници да споделят впечатление?

# 455
  • нейде там, където ....
Няма ли мами на четвъртокласници да споделят впечатление?

Моите впечатления са от Колева, но не съвсем преки. Приятели са доволни от това, което детето им научава - и като учебен материал, и като поведение, и като отношения в класа. Смятат, че и другите две учителки са добри.

# 456
  • с/у ОколоМръсТното
. Попитайте предварително какво да носите - моливи, фулмастри, блок

И носете качествени материали.
НЕ китайски.

# 457
  • София
. Попитайте предварително какво да носите - моливи, фулмастри, блок

И носете качествени материали.
НЕ китайски.

Благодаря Simple Smile
Разбира се ползваме качествени дори в къщи. Китайските просто не рисуват и нямат цвят.

Ако и някой друг сподели какво са рисували ще съм благодарна Simple Smile

# 458
Толкова голям набор и никакви дискусии тази година...  Simple Smile
Та да раздвижа темата. От съфорумка от друга тема разбрах за ново сдружение с английски език в квартала. Дано не ми се разсърдят пазещите го в тайна.
Става въпрос за 131 СОУ съвместно с Фарос и сдружение "Рицари и дами" Simple Smile http://sou131.weebly.com/10551088108010771084.html. Доколкото разбирам тази година ще е без изпит. На мен ми е неудобно като локация, но сигурно ще заинтригувам някой въпреки славата на училището. В крайна сметка именно западнали училища стават домакини на такива инициативи.
Виждам, че въпросното сдружение работи и с други училища - в Гео Милев, Иваняне (или Банкя). Може да има и други, но не успях да им рагледам профила във ФБ много подробно.

Да попитам родители с ученици в 128 СОУ за допълнителния английски към училища Европа. Колко часа седмично е и доволни ли сте от нивото?

# 459
Интересно ми звучи тази идея на 131 -во , но ако има някой на който детето в момента учи там и може да сподели някакво по-актуално мнение, ще се развам.
Ние живеем много близо до 131-во, но нямам никакви впечатления.
За сега сме се насочили към 81-во.
Моят младеж ще е първолак следващата година /учебната 2017-2018г./ така че имам още време да го мисля Wink
Ако има някой на който детето е в 81-во  в момента в 3ти клас ще се радвам да сподели мнение.
Благодаря

# 460
Чета в сайта им обаче, че предучилищната група е с полудневно обучение, което е изключително неудобно за работещи родители. Иначе мен ме заинтригува. Много ни е удобно като локация.

# 461
Според мен полудневното обучение би трябвало да е за ПУК, които не са към сдружението. Дейността на сдруженията от този тип е платена занималня с изучаване на чужд език. Защо не звъннеш или отидеш направо в училището да попиташ? Тъкмо може да споделиш каква ще е таксата и други подробности Simple Smile

# 462
Да, най-достоверна информация естествено ще получа на място. Ще отида тази седмица и ще пиша.
Доста съм и скептична обаче,защото като минавам оттам ми се вижда много западнало. Предполагам, че директорката се опитва да подобри имиджа на училището, което е дори похвално (145 също е било такова преди сдруженията), но ме притеснява, какви ще са учителите от самото училище.

# 463
Според мен има основания за притеснения.
Сдруженията се появяват там, където има проблеми с управлението на училището и съответно отлив на деца. Качеството на образованието в тях едва ли е прекрасно, щом има отлив на деца, а вероятно и на добри преподаватели.

145 е чудесен пример за това. Последните години се понапълни, но това е единствено заради сдруженията. Ръководството си е същото, методите на управление също. Сградата е занемарена и единствените подобрения са от "даренията" от родителите.  Peace

Как едни училища успяват да ремотират, поддържат и модернизират базата си, а други са там където са били преди 20г?!?

# 464
Здравейте,
записвам се да следя темата, макар че още ни е рано за училищни вълнения. Гледах в сайта на 128 СОУ, но не намерих критерии за прием в първи клас... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт