Училищата в район Младост, София- IV част

• 107 576
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • софия
Ние сме в 81СУ. На есен - в 3-ти клас.Имам наблюдения за Чанева и Дюлгерова, които са класни на 2-ри клас. И двете са добри ръководители.Занималнята тази година е на ниво. Миналата изобщо не бях доволна и мислех да се откажем, ако е пак същата възпитателка. Но сега е една млада г-жа, която освен с домашни ги ангажира и със странични забавни дейности.Отделно непрекъснато им дава допълнително да пишат.Доволна съм засега, за по-горните класове не знам.

# 706
Моля, за мнения за госпожите в 128-мо училище, които ще поемат тази година първолаците. Успех на всички.

# 707
Bijou,
отиваш в училището и подаваш молба. В момента, в който се освободи място, ти се обаждат по реда на подаване на молбата, възможно е да има и други чакащи. Това е редът. Дъщеря ми е преместена от друго училище в 125 в 3ти срещу 4ти клас по този начин. Тя в момента е в 5ти клас, преди месец неин съученик напусна училището и на негово място дойде ново дете.
125то е училище с високи изисквания, има доста строги учители, домашните са много, на моменти е доста стресиращо за децата. На по-буйните (това са лични наблюдения) им е доста трудно. Предполагам затова се местят.

# 708
  • София
По колко деца приемат в 1-ви клас в 125, колко паралелки и с по колко деца са? В сайта не намирам такава информация.

# 709
6 паралелки 1 клас по 28 деца.

# 710
  • София
Мерси.

# 711
Каква е занималнята в 125 СОУ? Доволни ли сте и до колко часа е вечер?

В първи клас има ли профилиране на паралелките?

# 712
  • София
6 паралелки 1 клас по 28 деца.
Паралелките не трябва ли да бъдат с по 24 деца? Само питам, не видях заповед за план-приема.

# 713
Трябва, но после директорката пуска молба и й разрешават да ги увеличи до 28 /заради големия брой желаещи/. Затова направо приемат още отначало по 28.
Има 4 паралелки с английски, 1 с руски и 1 с немски.
Занималнята е сбор от два класа, около 30 деца. Дали е ок, зависи от учителя. Не си спомням със сигурност до колко часа е, но нещо около 5.30.

# 714
  • София
Цитат
Трябва, но после директорката пуска молба и й разрешават да ги увеличи до 28 /заради големия брой желаещи/. Затова направо приемат още отначало по 28.
Аха, така става. Те са длъжни да пуснат заповед за приема, очаквам да видя там какво ще пише.

# 715
Благодаря за отговора.
Много се колебая в избора между 125 и 128... newsm78

В 128 ще го приемат, защото ни е в прилежащия район. 125 само като административен + адрес на месторабота. Нямаме други допълнителни точки. Дали има вероятност за прием в 125-то или да не се надявам?

Ще пуснем документи и в двете училища принципно. Peace

# 716
Благодаря за отговора.
Много се колебая в избора между 125 и 128... newsm78

В 128 ще го приемат, защото ни е в прилежащия район. 125 само като административен + адрес на месторабота. Нямаме други допълнителни точки. Дали има вероятност за прием в 125-то или да не се надявам?

Ще пуснем документи и в двете училища принципно. Peace

Здравейте, а знаеш ли нещо за учителите в 128-мо за първи клас и на нас ни е в района ама се колебая??

# 717
Имам позната, чиято дъщеря сега е 1-ви клас и са много доволни от госпожите на класа и на занималнята. Но това е за тази година, не знам занапред как ще са учителите.  newsm78

В 128 първолаците учат ли чужд език? Не видях информация в сайта.  newsm78

Какви други допълнителни дейности имат там?

# 718
Имам позната, чиято дъщеря сега е 1-ви клас и са много доволни от госпожите на класа и на занималнята. Но това е за тази година, не знам занапред как ще са учителите.  newsm78

В 128 първолаците учат ли чужд език? Не видях информация в сайта.  newsm78

Какви други допълнителни дейности имат там?

Благодаря, и аз търся повече инфо за 128-мо, но на сйта им няма нищо. Дано се включат мами, които знаят нещо най-вече за госпожите.

# 719
В 128-мо по програма имат англ. език 1 час седмично. Който иска може да запише английски към училища Европа - имат кабинет в училището и ги взимат за урок. За 1ви клас имат 2 часа седмично, цената е доста по-ниска в сравнение с Британика. Все още не мога да преценя какво е нивото, защото засега няма обратна връзка. Надявам се да имат открит урок, за да се види дали си заслужава.

Общи условия

Активация на акаунт