"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 85

• 26 985
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • близо до брега на морето
А и оная дето взимаше интервю от Берен и Мира-Ани Hug баронесата дет е улюбена у Сеид Laughing

# 346
Привет,Мери! bye

Най-голямото предимство на новата визия е ,че се виждат накрая на почти всяка стр хубави големи снимки на Яман и Мира.  Party Whistling Whistling
Другия братчед повече ми харесваше. Grinning Жалко,че набързо го изпрати Еджето. Crossing Arms  Joy Joy

Hug Hug Hug в новата визия откак е активна се виждат снимкиите в темите.  Peace Ти досега си била на старата визия и затова не си ги виждала.  Joy Joy При мен все си се виждат  Joy Joy Joy На тази тема обаче не съм сложила снимка, защото в момента нещо правиха по форума и не стана, после забравих, а после вече не можеше да се редактира  Joy Joy Joy

# 347
Така вали и трещи при нас-пууууууууу няма ли свършване Praynig
Мимче Hug Hug Hug
Дано всичко е наред с вас,момичета и момчета  Praynig Praynig Praynig,че като гледах по новините какво е в Аспарухово във Варна,пък и на много места из България...ужас

# 348

Уж от събота започвали жегите  Party Party Party Party

За този новия аз писах още в петък Peace

пропуснала съм  ooooh! ooooh! докато рИвах с кардото ти  Joy Joy Joy

А и оная дето взимаше интервю от Берен и Мира-Ани Hug баронесата дет е улюбена у Сеид Laughing
това го прочетох  Hug Hug Hug но тя тук съвсем различна беше  Mr. Green Mr. Green

# 349
Мимче Hug Hug Hug
Дано всичко е наред с вас,момичета и момчета  Praynig Praynig Praynig,че като гледах по новините какво е в Аспарухово във Варна,пък и на много места из България...ужас

е, ние си минахме по реда миналата седмица  ooooh! ooooh! ooooh! дано при всички се размине без проблеми.  Hug Hug Hug

# 350
Попитали едно малко момиченце: Какво е това прошка ?...
То дало чудесен отговор:
"Това е ароматът, който дава цветенцето, когато го тъпчат."

Даниии,мило  Hug Hug Hug
откъде ги вадиш тези красоти  Hug Hug Hug

# 351
Олееее, сега се сетих този братчеда на Дорук откъде ми е познат  Joy Joy Joy всички убити в КСШ идват при нас  Joy Joy Joy този е втория, да се готвят следващите  hahaha hahaha hahaha

Накрая и Киво ще доде  Mr. Green Mr. Green Той нали е с връзки покрай севгилито  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Баткото на Крачо
  Joy Joy Joy Joy
А може да е отдавна изчезналият му брат-близнак, отвлечен като малък от група руски цигани и отгледан в Крим. Тъкмо Киво е понаучил някоя и друга руска дума.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 352
Олееее, сега се сетих този братчеда на Дорук откъде ми е познат  Joy Joy Joy всички убити в КСШ идват при нас  Joy Joy Joy този е втория, да се готвят следващите  hahaha hahaha hahaha

Накрая и Киво ще доде  Mr. Green Mr. Green Той нали е с връзки покрай севгилито  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Баткото на Крачо
  Joy Joy Joy Joy
А може да е отдавна изчезналият му брат-близнак, отвлечен като малък от група руски цигани и отгледан в Крим. Тъкмо Киво е понаучил някоя и друга руска дума.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 353

Много сладък беше тука Яман с неговите благодарности  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз много се смях там  Joy Joy Joy

И аз да се запиша в тая тема.. преди малко изгледах последния епизод и съм ей така  Shocked ooooh! #Crazy още... иди чакай сега цяло лято, много мразя така  Laughing
Мери,добре дошла в отбора  Hug Hug Hug

# 354

Баткото на Крачо
  Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo от руски цигани и в Крим  Joy Joy Joy Joy Joy

няма ли някакви цигани, каквито и да са да отвлекат Крачола, че да се оттървем  hahaha hahaha hahaha

# 355
# 356
  • близо до брега на морето
Не съм ви чела назад-но виждам че имаме нова фенка-Мери ошгелдин и от абла от отбор ЧИСТ КАТО СЪЛЗА  Laughing Hug Hug Hug Hug Hug

# 357
Привет,Мери! bye

Най-голямото предимство на новата визия е ,че се виждат накрая на почти всяка стр хубави големи снимки на Яман и Мира.  Party Whistling Whistling
Другия братчед повече ми харесваше. Grinning Жалко,че набързо го изпрати Еджето. Crossing Arms  Joy Joy

Hug Hug Hug в новата визия откак е активна се виждат снимкиите в темите.  Peace Ти досега си била на старата визия и затова не си ги виждала.  Joy Joy При мен все си се виждат  Joy Joy Joy На тази тема обаче не съм сложила снимка, защото в момента нещо правиха по форума и не стана, после забравих, а после вече не можеше да се редактира  Joy Joy Joy
Нищо, на следващата ще сложиш някоя още по-голяма и красива   Flutter Flutter Flutter

# 358
няма ли някакви цигани, каквито и да са да отвлекат Крачола, че да се оттървем  hahaha hahaha hahaha

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

.... Мери ошгелдин и от абла от отбор ЧИСТ КАТО СЪЛЗА  Laughing Hug Hug Hug Hug Hug

Party Party Party Party Party

# 359
Привет,Мери! bye

Нищо, на следващата ще сложиш някоя още по-голяма и красива   Flutter Flutter Flutter
Peace Peace Peace
Може,може-я от  Холивуд,я от Мексико  Laughing Laughing Laughing

Е сега като ги подбере и тримата Яманчиииии  Crazy Crazy Crazy тя вратовръзката му най-разбра  какво е да е ядосан  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт