"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 85

• 26 981
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Олееее, сега се сетих този братчеда на Дорук откъде ми е познат  Joy Joy Joy всички убити в КСШ идват при нас  Joy Joy Joy този е втория, да се готвят следващите  hahaha hahaha hahaha

Накрая и Киво ще доде  Mr. Green Mr. Green Той нали е с връзки покрай севгилито  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Баткото на Крачо
  Joy Joy Joy Joy
А може да е отдавна изчезналият му брат-близнак, отвлечен като малък от група руски цигани и отгледан в Крим. Тъкмо Киво е понаучил някоя и друга руска дума.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo от руски цигани и в Крим  Joy Joy Joy Joy Joy

няма ли някакви цигани, каквито и да са да отвлекат Крачола, че да се оттървем  hahaha hahaha hahaha
Тц, няма  Naughty Стои си тук и те чака в клуба.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 361
# 362
Привет,Мери! bye

Най-голямото предимство на новата визия е ,че се виждат накрая на почти всяка стр хубави големи снимки на Яман и Мира.  Party Whistling Whistling
Другия братчед повече ми харесваше. Grinning Жалко,че набързо го изпрати Еджето. Crossing Arms  Joy Joy

Hug Hug Hug в новата визия откак е активна се виждат снимкиите в темите.  Peace Ти досега си била на старата визия и затова не си ги виждала.  Joy Joy При мен все си се виждат  Joy Joy Joy На тази тема обаче не съм сложила снимка, защото в момента нещо правиха по форума и не стана, после забравих, а после вече не можеше да се редактира  Joy Joy Joy
Нищо, на следващата ще сложиш някоя още по-голяма и красива   Flutter Flutter Flutter
Peace Peace Peace
Може,може-я от  Холивуд,я от Мексико  Laughing Laughing Laughing

Дано да си направят няколко снимки с М.Бартън и Б.Маккензи и да ги пуснат.  Peace WhistlingWhistling
Уникален шанс ще е да осъществят това пътуване и среща с титулярите от Холивуд.После няма да спрат да коментират и да ги търсят за  интервюта... Whistling

# 363
# 364
Привет,Мери! bye

Най-голямото предимство на новата визия е ,че се виждат накрая на почти всяка стр хубави големи снимки на Яман и Мира.  Party Whistling Whistling
Другия братчед повече ми харесваше. Grinning Жалко,че набързо го изпрати Еджето. Crossing Arms  Joy Joy

Hug Hug Hug в новата визия откак е активна се виждат снимкиите в темите.  Peace Ти досега си била на старата визия и затова не си ги виждала.  Joy Joy При мен все си се виждат  Joy Joy Joy На тази тема обаче не съм сложила снимка, защото в момента нещо правиха по форума и не стана, после забравих, а после вече не можеше да се редактира  Joy Joy Joy
Нищо, на следващата ще сложиш някоя още по-голяма и красива   Flutter Flutter Flutter
Peace Peace Peace

Дано да си направят няколко снимки с М.Бартън и Б.Маккензи и да ги пуснат.  Peace WhistlingWhistling
Уникален шанс ще е да осъществят това пътуване и среща с титулярите от Холивуд.После няма да спрат да коментират и да ги търсят за  интервюта... Whistling

Ако се срещнат, ще има снимки със сигурност.  Party Party Party

# 365
Хошбулдук Laughing Hug

Абе момичета, кокичета, в крайна сметка Ендер изневерила ли е, не разбрах?! Останах с впечатлението, че беше само харесването на оня и тя стана и си тръгна? Но ако е така пък няма логика толкова да преувеличават нещата... направоооо, без думи  ooooh!

# 366
Хошбулдук Laughing Hug

Абе момичета, кокичета, в крайна сметка Ендер изневерила ли е, не разбрах?! Останах с впечатлението, че беше само харесването на оня и тя стана и си тръгна? Но ако е така пък няма логика толкова да преувеличават нещата... направоооо, без думи  ooooh!

да, оказа се, че му е изневерила  Peace не ни го показаха, но е факт.  Peace Разбра се в последната серия.

# 367
Привет,Мери! bye

Peace Peace Peace

Не съм следила кариерата им /М.Бартън и Б.Маккензис/след ОС-
имат ли други запомнящи се роли  Peace

love001  love001  love001

# 368
Малко повече да бяха загатнали.. така излезе, че сякаш нищо не са направили, а толкова преувеличиха, че не е истина  Tired

# 369
Хошбулдук Laughing Hug

Абе момичета, кокичета, в крайна сметка Ендер изневерила ли е, не разбрах?! Останах с впечатлението, че беше само харесването на оня и тя стана и си тръгна? Но ако е така пък няма логика толкова да преувеличават нещата... направоооо, без думи  ooooh!

да, оказа се, че му е изневерила  Peace не ни го показаха, но е факт.  Peace Разбра се в последната серия.
Може би в следващия сезон, ще ни покажат какво точно се е случило.  Peace

# 370
Викиии, що ми напомни за 22-ра серия???  Mr. Green Mr. Green

Малко повече да бяха загатнали.. така излезе, че сякаш нищо не са направили, а толкова преувеличиха, че не е истина  Tired

загатнаха  Peace - Синан се обличаше, а Ендер започна да се държи странно със Селим.  Peace И проблемите с Яман, завръщането на Кенан, угризенията, които имаше Ендер я изнервиха и си го изкара на Яман, на Селим .. и ... така се стигна до случката на сватбата .. много жалко за Селим и за Ендер също. В колата Селим я попита дали влюбена в Синан, а тя каза, че не се влюбвала в друг, освен в него.  Беше някакво залитане от нейна страна, но ще обърка живота на всички.

# 371

По Стар ТВ са пуснали реклама за следващият им сезон, но от страницата им не се отваря  ooooh! ooooh! ooooh!

# 372
Вени, в Т са сложили тази снимка от рекламата  Hug Hug Hug

# 373
От мен лека нощ, момичета  Hug Hug Hug Hug

# 374

И това май е от рекламата.

Общи условия

Активация на акаунт