"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 85

• 26 914
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
аз си го виждам, вие няма да гледате  Joy Joy Joy Joy

Свидла  Crossing Arms Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 436
# 437
Ани Hug да мило, за Бризчето имах предвид, но съм писала за братчето Laughing.Той в момента си отдъхва и не го мисля
Само братчето ти е в главата  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Бризчето е добре.  Peace При нея няма поражения.  Peace

# 438
# 439
Здравейте момичета хубав ден на всички и много усмивки Hug Hug Hug Hug HugНа мен любимите ми 3 епизода са на 1 място 38 наистина беше убийствен  на 2 място 34 там играта на Мира и на Яман беше уникална а и все пак бях на сета на филма точно на този епизод и затова го нямаше яман хихи и 22 ми е на 3 място иначе всички епизоди са уникални почнах да го гледам филма от начало Stop Stop Stop Stop Stop Stop Stop
Ама и ти едни късмет извади  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Да отидеш до Рим и да не видиш папата  Whistling Whistling Whistling
Но поне имаш причина пак да отидеш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 440
Звездите на Star TV  Party Party Party

Starsan Star'dasın

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

# 441
  • близо до брега на морето
Тук в клипчето виждам Йозджан Дениз-тоя дето играе в карагюл и уж канеше кардото да участва в негов филм.Май ще го местят сериала наистина newsm78 Hug

# 442
Тук в клипчето виждам Йозджан Дениз-тоя дето играе в карагюл и уж канеше кардото да участва в негов филм.Май ще го местят сериала наистина newsm78 Hug

Може и да го преместят.  newsm78 ще разберем на есен  Joy Joy Joy

# 443
  • Варна
Всеки с дерта си-дано при Братчето и Павлета всичко е наред.Точно в тези райони положението е най-зле Praynig
Дано  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Пуфи да вземе да драсне 2-3 реда, да знаем, че е добре.  Peace Praynig

Мими, искаш да кажеш Бризчето  сигурно?newsm78 newsm78 newsm78

Дано се появят и драснат някой ред, въпреки, че едва ли им е до тук, пък и може да нямат ток.  Rolling Eyes

wavey Eхоооооо! Здравейте, сладурки! Hug Hug Hug Hug Hug
Петък-хубав ден за виртуала, но много черен в реала Cry Ужасно е при нас- кал, дъжд, реки от боклуци, наводнени къщи, ноооо...... важното е, че сме живи и здрави.
В "Аспарухово" за жалост трагедията е тотална- жертвите съвсем не са 10. Кризисния център там издирва все още над 100 човека, а сигнали за липсващи постъпвали непрекъснато. Дай Боже да открият всички и да се размине с по-малко жертви. Praynig

# 444
Всеки с дерта си-дано при Братчето и Павлета всичко е наред.Точно в тези райони положението е най-зле Praynig

Дано се появят и драснат някой ред, въпреки, че едва ли им е до тук, пък и може да нямат ток.  Rolling Eyes

Петък-хубав ден за виртуала, но много черен в реала Cry Ужасно е при нас- кал, дъжд, реки от боклуци, наводнени къщи, ноооо...... важното е, че сме живи и здрави.
В "Аспарухово" за жалост трагедията е тотална- жертвите съвсем не са 10. Кризисния център там издирва все още над 100 човека, а сигнали за липсващи постъпвали непрекъснато. Дай Боже да открият всички и да се размине с по-малко жертви. Praynig
Страшни са тези неща, които пишеш  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 445
Дано  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Пуфи да вземе да драсне 2-3 реда, да знаем, че е добре.  Peace Praynig

Hug Hug Hug Hug Бризчееее, радвам се те видя!  Hug Hug Hug Точно така е - важното е да сме живи и здрави, всичко останало се оправя.  Hug Hug Hug Hug Hug

Ужасно е това, дано намерят хората и да няма повече жертви.  Peace

Момичета, аз забягвам и ще се върна в неделя.  Hug Hug Hug Приятен и спокоен уикенд ви желая!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 446
Ани и на теб хубав уикенд, приятно изкарване и слънчево време  Hug Hug Hug

# 447
# 448
Какво означава навикът Laughing Laughing Laughing пак така си правя програмата за довечера,че към 21ч да съм фрии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хаштагът дойде,сега  какво чакаме  hahaha hahaha hahaha

Ей ви един готин "Тан"

# 449

Бризче, настръхнах  Sad  Това е ужасно ! Дай Боже да се намерят живи  изчезналите  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт