Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 322
  • 336
  •   1
Отговори
Кой напуска форума? Бихте ли заковали тази тема, за да може всеки един да се отчита персонално.
Благодаря!  Hug Heart Eyes  bouquet

И моля без спам. Бъдете кратки и по същество, защото явно е важно да го знаем.

# 1
  • вятър в маслините, вятър над хребета
!?
?!?
Не е спам това, а идеален отговор на конкретната тема, зададена по този конкретен начин Laughing

# 2
Ох, Кейси, жива да си!
Само слушам за многото основни фигури, които са ни напуснали и все не мога да ги хвана кои са. Така поне ще съм в час.

# 3
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз мога да ти кажа за такива, които се опитаха да напуснат, не им се получи другаде, завърнаха се изгонени и сега го играят важни тук, защото явно минават за "верни на каузата" Laughing.

# 4
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 Shocked Shocked Shocked Shocked

# 5
С времето повечето ще свикнат. В OLX вече свикнаха. Вярно е, че някои форуми западат (майка ми пишеше в Биберон някога, апропо защо не пуснете тема да се види кои са от Биберона?), обаче bg-mamma излиза винаги сред първите места в Гугъл и привлича много хора. Въпреки, че е женски форум за здравни специалисти и училища повечето хора се информират предимно от тук. Peace

# 6
Let the drama begin.

# 7
  • София
Ох, Кейси, жива да си!
Само слушам за многото основни фигури, които са ни напуснали и все не мога да ги хвана кои са. Така поне ще съм в час.

Ако са напуснали, значи няма как  да прочетат тази тема, че да се разпишат.

Кейси, откъде ти хрумват такива теми? Който иска ще напусне, откъде-накъде ще дава отчет тук! Че и "по същество". Дори за какво напускане става въпрос? Тук нито е хората са с подписан договор за работа, че да напускат, нито им им е родА. Просто хората си решават да спрат да влизат тук и толкова! Няма напускане.

Кой се е върнал изгонен? Сума народ си пише и на двете места.

# 8
Сума ти народ си пише тук, а "там" последните мнения са отреди дни
и не е интересно. Много ми е постно там.
А и преместените там уж за постоянно си правят и тук нови регистрации,
старата любов ръжда не хващала...

# 9
Без падащото меню, което беше отгоре нищо не мога да намеря.

Преди четях един подфорум, в който не пишех, и сега изобщо не разбирам как да го открия. Пък и не искам да се присъединявам към него, а само да си го чета.

Няма да напускам, но определено поради ограничения ми достъп няма да прекарвам толкова време тук. За което благодаря. Все пак има по-полезни неща да се правят Simple Smile

А за подфорума, който не успях да намеря, вече намерих такъв подобен в друг форум в интернет Simple Smile

# 10
Ох, така се притесних. Помислих, че ти напускаш.

# 11
Какво става с форума? Отвратително е , четях хороскопите, сега не мога да ги открия, всичко е бъгнато, моля да го оправите!

# 12
Форумно гробище трябва, един ден след 100 години, при представяне на поредната визия на мамата ше е добре да си спомнят за праотците си, без чиито спам тоя форум нямаше да е това което е.

# 13
Без падащото меню, което беше отгоре нищо не мога да намеря.

Преди четях един подфорум, в който не пишех, и сега изобщо не разбирам как да го открия. Пък и не искам да се присъединявам към него, а само да си го чета.

Няма да напускам, но определено поради ограничения ми достъп няма да прекарвам толкова време тук. За което благодаря. Все пак има по-полезни неща да се правят Simple Smile

А за подфорума, който не успях да намеря, вече намерих такъв подобен в друг форум в интернет Simple Smile
Ето това, дума по дума бих написала и аз. Определено смятам, че времето ми тук ще намалее силно.

# 14
  • Galaxy 13197853088
Похвална е тази инициатива. Производителността на труда ще се покачи значително.
Сега тук, скоро и на други места ...

Общи условия

Активация на акаунт