Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №34

• 63 081
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Благодаря за новата тема   bouquet

В търсене съм на ел.четка за зъби, не знам защо реших,че искам да придобия такава.

Philips Sonicare Simple Smile

(NBM не знам какъв ти е проблема със зъбите, може би заради него не ти препоръчват, но аз колкото специалисти съм питала, никой не се е изказал негативно)

# 46
Вие виждате ли картинките в сайта?

# 47
  • София
Кои къртинки точно?

# 48
  • софия
Ако мога да те посъветвам - по-добре недей  Laughing
Да не се заформя спор де, просто мнение на човек със сериозен проблем със зъбите и след консултация със специалисти.
Подкрепям. Нямам проблем със зъбите. Просто мнение на специалисти, на които имам доверие.

# 49
Ами всички. Явно проблема е само при мен...  newsm78

# 50
  • София
Да, виждам всички картинки и в амазон и тук...нещо да не си блокирала с адблок или подобно?

# 51
Имам Адблок, но той никога не ми е пречил за амазон. Извендъж нещо стана. Интересното е, че дории и от телефона не ги виждам. Пробвах и с различни браузъри - същото  newsm78

# 52
  • София-Лагера
Аз също не ги виждам от вчера.

# 53
  • София
Да се запиша да ви следя,че с тази нова визия,всичко ми става все по-трудно тук.Чакма едни сандалки за малката.

# 54
Електрическите четки са много агресивни към емайла,особено в зоната на шийките на зъбите-( зоната,близо до венеца) ,където емайла по принцип е тънък. Проблеми там може да възникнат и от неправилно ( хоризонтално) четкане с обикновена четка.

От италианците до Англия ли поръчвате ?   bouquet

# 55
  • София
Имам Адблок, но той никога не ми е пречил за амазон. Извендъж нещо стана. Интересното е, че дории и от телефона не ги виждам. Пробвах и с различни браузъри - същото  newsm78

ами не знам, нещо може би да пробваш да ъпдейтнеш флаша, да си почистиш бисквитките, странно, че само на амазона.

# 56
  • софия
Търся хубава по-малка раница за дете. Не за училище, а за ходене в планината. Предложения?

# 57
  • Варна
И при мен се случва понякога, но след няколко часа се оправя от самосебе си. Аз пък имам проблем със сортирането, когато съм в склада не дава да подредя продуктите по цена.

# 58
  • Sofia
Търся хубава по-малка раница за дете. Не за училище, а за ходене в планината. Предложения?
Тази е много хубава,не е много голяма,но зависи и от детето. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B2I63ZA/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Моля,кажете къде да изпратя снимки в немския вип,снимала съм бележката за пощенските разходи  bouquet

# 59
  • софия
Тази е много хубава,не е много голяма,но зависи и от детето. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00B2I63ZA/ref=ox_sc_sfl_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

Hug Иска ми се да е малко по-функционална. Поне странично отделение за вода.
Понеже харесах много тази и търся нещо подобно.

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 09:49 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт