Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №34

• 63 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Откъде е най-изгодно купуването на Лего? Определени магазини ли търсите или просто да пусна търсачката?

ПП. Намерих доста варианти, много по-евтини от същите в БГ. Сега проблемът е, че ми трябва за другата седмица, има ли някакъв вариант от някой амазон да се поръча с бърза доставка?

като цяло най-добри оферти в английския амазон, с продавач амазон. Просто  напиши в търсачката и вече гледай какво ти харесва като  цена.

# 166
  • София
Правя поръчка от немския амазон и за първи път ми се случва да ме пита каква ми е валутата в картата и после изчисляват по амазонския курс Confused Може ли аз да избера курса?
Избери да е по курса на твоята банка.

# 167
  • au bout du monde
Правя поръчка от немския амазон и за първи път ми се случва да ме пита каква ми е валутата в картата и после изчисляват по амазонския курс Confused Може ли аз да избера курса?
Избери да е по курса на твоята банка.

От къде може да се избере? Embarassed хич ме няма с немския.

# 168
Препиши какво ти дава на сайта,за да помогнем с превода. В общи линии ( по памет) алтернативата е Амазон- или-Твоята банка. Цъкаш на "не-амазон". Но все пак попитай пак тук,да не се абонираш за нещо нежелано  Peace

# 169
  • гр. Шумен
Записвам се да ви следя  Simple Smile
Благодаря за темата, много е полезна- не съм много на ти с езиците  Grinning

# 170
  • au bout du monde
След като въведох веднъж картата не ми дава пак да избирам Sad

# 171
За да не ви смятат по курса на амазон,ето стъпките в немския сайт:

Mein Konto

раздел Zahlung & Gutschein--  Amazon Currency Converter aktivieren/deaktivieren

избирате Nein,Danke

така няма да ви таксуват по курса на Амазон. Може да се промени от същите стъпки,ако решите да ползвате курса на Амазон

По подразбиране следващите плащания ще се извършват с това,което сте наредили .Докато не го промените .

# 172
  • au bout du monde
Благодаря Hug Точно това бях натиснала, но се притесних дали е правилното  bouquet

# 173
http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B008J549IC/ref=dp_olp_all_ … amp;condition=all
39 nomer сандали дамски Мерел -38,50 E Марката е хубава  Peace

# 174
  • Luxemburg
детски филипс соникеър за 37.50 лири
Ако кажеш сега и някои хубаво намалени  накрайници 7+ за същата...откога дебна и все не виждам добре намалени ни в английското ни в немското Simple Smile http://www.amazon.de/dp/B00IG0HE4G/ref=wl_it_dp_o_pd_S_ttl?_enco … iid=IDF51WVLWKXTD  всъщност тези дали са точно 7+,дали се отличават от  тези цветните - синя и червена, които са комплект с четката?
според мен са, даже долу на предложенията ги дават с новия модел четка, а разликата май е само сменяемите цветни панели. Но цената е доста висока, дори и със шпар або. Аз чакам да паднат до към 6лв./бр и купувам за 1-2г. да ме изкарат.
А имаше ли обяснение защо не препоръчва до 10г ел четка, защото нашата зъболекарка не ни каза такова нещо, а и доста приятелски деца се мият с ел.четка преди 10г?
А тези ги дават +4 и + 7 години и като имам предвид, че доста по- добре измиват...
Ами да, доста добре ни го обясни. В най-общи линии детето трябва да свикне да си мие зъбите с нормалната четка, да я ползва правилно и чак тогава да премеине към ел. А правилно се научава към 9-10г. А и с ел. четка децата след началната еуфория не си мият зъбите по 2мин а по 1 или под 1мин и си мислят че са измити. Често се случвало да идват при него деца с кариеси които си мият с ел.четка. Иначе Орал Б имат четка и за над 3г. но в случая аз съм съгласна с лекаря и ще изчакам още 3-4г. То и сега 1-2 пъти в месеца и ги мия с нашите четки (един накрайник съм оставила от сенситив накрайници за нея). А за качеството на четките няма 2 мнения, отлични са.

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 17:46 от ronicat

# 175
  • София
Ами тук една детска глава май беше 19 лв, т.е. за 4 40 ми се вижда ок. Обаче много упорито тези 7+ не падат, малките съм ги виждала малко по-намалени.
Колкото до миенето с ел четка, моят много по-добре си ги мие с такава, мие си ги старателно цялата програма си я изчаква, с орал-б, тя нямаше май таймер, ама си броеше по едиколко си на всяка страна зъби. Махнах  нормалната четка именно защото направи пулпит, дори при положение, че аз му ги миех 98% от случаите.

# 176
Аз не мога да се сдържа и да не похваля обущетата на дечко http://www.amazon.de/dp/B00CMACJZU/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_enc … 9KG0WW3&psc=1  на живо са също толкова разкошни Simple Smile
Страхотни са браво! Каква им беше цената Grinning

# 177
Благодаря за разяснението, има логика  Peace.  Аз й мия зъбите с електрическа четка, чакаме да направи бъз- бъз  Grinning и със сигурност ги мия по- добре, отколкото когато пак аз й ги миех с обикновена четка. Факт е обаче, че малката няма да се научи да се мие с обикновена четка при това положение, не се бях замисляла.

# 178
  • София
Аз не мога да се сдържа и да не похваля обущетата на дечко http://www.amazon.de/dp/B00CMACJZU/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl?_enc … 9KG0WW3&psc=1  на живо са също толкова разкошни Simple Smile
Страхотни са браво! Каква им беше цената Grinning
Толкова си им беше, но с код им падна до 48Е, та за толкова дойдоха....но пусто...влюбихме се в тях.

# 179
А за техника могат ли да се ползват някакви кодове за намаления? И как да се сдобия с такъв?

Общи условия

Активация на акаунт