Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №34

• 63 088
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
А ако продължиш в същия дух за тигана,, направо отивам на лят алуминий + керамика" Simple Smile

http://intermarket.bg/?item=100328&group=1

Да чистенето си е проблем. Веднъж бях оставил моя с мазнинката за някокло дена във фурната и после...майко мила докато го изтрия. И остава едно черно очертание по ребрата, където най-често се използва тигана....патина ли,  к'во е не знам:)

# 346
  • София
Ам то пише, че  на черния емайл трябва да стане кафеникъв отенък и  всъщност това подобрявало качеството, ама това.... по-късно мога да го щракна... и не е като да съм го забравила няколко дни с мазнината Simple Smile

# 347
Аз с един такъв въпрос към дамите с по-фини мерки носещи дрехи размер S Simple Smile
Дъщеря ми е 162см/45кг, нормално телосложение/бюст символичен:-)))/ - умувам над едно кожено яке размер S/UK 8/ и се притеснявам да не и е малко. Якето е класически модел, подобен
  bouquet

Когато бях  ръст 170 и 60 кг си купувах UK 12 Simple Smile За ръст 170 см и тегло 52 кг купувам сега UK10. По твоите мерки си е точно за UK 8.

# 348
  • София
Аз с един такъв въпрос към дамите с по-фини мерки носещи дрехи размер S Simple Smile
Дъщеря ми е 162см/45кг, нормално телосложение/бюст символичен:-)))/ - умувам над едно кожено яке размер S/UK 8/ и се притеснявам да не и е малко. Якето е класически модел, подобен
  bouquet

Според мен няма да й е малко, явно е много слабичка. Аз съм със същия ръст, 7 кг. повече и също символичен бюст  Simple Smile и понякога съм UK 6, понякога UK 8.
Няма ли размери на производителя до снимката?

# 349
Ам то пише, че  на черния емайл трябва да стане кафеникъв отенък и  всъщност това подобрявало качеството, ама това.... по-късно мога да го щракна... и не е като да съм го забравила няколко дни с мазнината Simple Smile

Колежка от форума

Скрит текст:
този от Икеа няма още патина и понякога залепва месото. ако нещо залепне се жули със салфетка и едра сол след като изстине тигана, докато падне всичко. после се намазнявам тигана, за да не ръждяса.

голямият тиган е доста стар и си има патина, не залепва по него нищо. в него съм готвила даже яхнии и ястия със сосове, но пак казвам - има си доста стара патина, която се образува с годините.

чугуненият тиган поема обаче миризми - поне аз го усещам и затова имам отделен за месо.
отделно, че са тежки, особено големия  

Виж и тук

може да си ги чела де:)

# 350
  • Варна
drago_2008, Magrat* , благодаря ви!  bouquet

# 351
  bouquet

Дъщеря ми е 53кг, 169см и е UK8 размер.

# 352
  • София
Тук май предимно си пишат за тигани без покритие, ще взема да си пусна една тема кой как чисти...принципно става за миялна машина, но пък аз нямам Simple Smile Иначе там сигурно е по-лесно. В един сайт за др фирма пишеше, че може с найлонова четка да се търка. Със сол ми се струва, че може да се нарани покритието, съвсем абразивна  ми е...

# 353
Тук май предимно си пишат за тигани без покритие, ще взема да си пусна една тема кой как чисти...принципно става за миална машина, но пък аз нямам Simple Smile Иначе там сигурно е по-лесно. В един сайт за др фирма пишеше, че може с найлонова четка да се търка. Със сол ми се струва, че може да се нарани покритието, съвсем абразивна  ми е...

Аз моя си го мия с обратното(мекото) на гъбата, ама сила си трябва Simple Smile

# 354
Тук май предимно си пишат за тигани без покритие, ще взема да си пусна една тема кой как чисти...принципно става за миялна машина, но пък аз нямам Simple Smile Иначе там сигурно е по-лесно. В един сайт за др фирма пишеше, че може с найлонова четка да се търка. Със сол ми се струва, че може да се нарани покритието, съвсем абразивна  ми е...

еми най добре,че последно време почти всеки пост е за тигани Peace
извинявам се но е доста досадно за тези които не се интересуват от тигани  Simple Smile

# 355
Момичета, някой да има от тази марка, дали си отговаря. Чета коментарите - с една идея са по-малки, дали е така?
http://www.amazon.de/Rieker-42391-Damen-Pumps-Schwarz/dp/B00FX0D … ords=rieker+pumps
Благодаря на отзовалите се!

# 356
Така като гледам модела бих си поръчала с 1 номер по-големи.

# 357
Така като гледам модела бих си поръчала с 1 номер по-големи.
Благодаря много, аз съм с 25.5 см крак -по принцип поръчвам 40 номер, дали 41 номер ще ми е голям ? На Тамарис поръчах 40 номер и са ми големи.

# 358
  • София
Момичета, някой да има от тази марка, дали си отговаря. Чета коментарите - с една идея са по-малки, дали е така?
http://www.amazon.de/Rieker-42391-Damen-Pumps-Schwarz/dp/B00FX0D … ords=rieker+pumps

В коментарите пише, че са умалени.

# 359

В коментарите пише, че са умалени.
Да, затова се чудя дали 40 или 41 номер да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт