Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява фастът, споменат в публикацията?
Какви са възможните странични ефекти от лекарството Concor?
Какво представлява режимът ВМ-НВХ, споменат в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява фастът, споменат в публикацията?
Фастът, споменат в публикацията, е режим на хранене с много ниско съдържание на калории, който се състои основно от мазнини. Този режим е предложен от Аткинс за хора с голямо наддаване на тегло, които не успяват да отслабнат при стриктно спазване на диета с минимални въглехидрати. Фастът включва няколкодневно хранене с 1000-1200 калории, като 85-90% от тях идват от мазнини.
-
Какви са възможните странични ефекти от лекарството Concor?
-
Какво представлява режимът ВМ-НВХ, споменат в публикацията?
-
Какви са възможните странични ефекти от лекарството тритейс?
-
Какво представлява хранителният режим ВМ-НВХ и как се описва?

Стреми се да си набавяш около 1,5 гр. протеин на телесно тегло и хубави, качествени мазнини
омлет от 4 яйца, 150 гр. сирене и 20 гр. масло; 6 маслини - разпределен по 1/2 за закуска и обяд; За вечеря 100 гр. заешко месо и салата от зеле и краставица. Добавка - 30 гр. сурови бадеми и 4 какаови зърна. Това прави общо 1343 кал. Като физическа активност освен ходенето пеша, включвам 45 мин. тренировка. 
непоискан ...
След като въведа данните за деня и се върна на главната страница ми показва данни от предния ден, въпреки че давам "запиши" на днешния ден. А при въвеждане на упражненията, освен опцията "пълен отчет/за печат" няма възможност за запис, а директно трябва да се върна към меню "храна" - така ли? Надявам се някой да разбра какво питам
Никога не съм била дебела,дори дамата ,която изготвяше режима ми каза,че моето тяло е ,като на дамите занимаващи се с бодибилдинг,разбира се ,нямам такива мускули,но самата ми структура е такава ,и ако съм стриктна надявам се да успея да изчистя мазнините и част от неприятният целулит,който ми се образува

).