Север-Юг - тема 19

• 21 162
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
smile3506
А наздраве Зиз... тоя Меемет е голем бастун некой път, ама инак стаа... Laughing

Как мое кажеш за Мехмедя, че е бастун като днеска толко галантно лющи Инджито  newsm78

Бегай у съседите, Боцков те чака  hahaha

# 46
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Нека си приказват...аз съм си самодостатъчна... Mr. Green

# 47
Ко ше  кайш да ги лишиме от приятната си компания... Laughing

# 48
Даааа Фенче,благодаря Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesю
Ами много сладки,доволни,закачливи тук.Ей такива хора обичам да виждам,благоразположени,радващи се на живота
Няма лошо Айрич,щом я харесваш

# 49
Ко ше  кайш да ги лишиме от приятната си компания... Laughing
Одаааааа...даже нема се връщам... Naughty

# 50
Скрит текст:
Те не че мойте колеги са по тамън hahaha hahaha hahaha
ама ми се чудят на акъла какво блеем цял ден в телефона,уж не чатя,не пиша нишо само се кикотя
Ама да ви кажа,няма така да продължава това безобразие и безхаберие tooth tooth tooth,ще се взимам в ръце и ще работя,щото какво да ви гледам на вас тук по цял ден,вие не ми плащате newsm78 hahaha hahaha hahaha а ма аха,само може някоя глоба да ми издействате,и да ме вкарате в разход,друго не виждам какво моА а направите smile3533 smile3533 smile3534 smile3534 newsm62 newsm62
Не НАДЕНЦЕ от де таквиз мераци чак,просто за тв говорех,да се явява по често момчето,да си се кефим де
Скрит текст:
Е да де, като е вери хепи с тази или онази, ще е продуктивен, т.е., ще е на екрана, правилно съм те разбрала.
Наденце,ще се разберем с теб тази вечер ,споко има време до среднощ hahaha hahaha
Ама точно това имах в предвид за екрана,да го дават често с повече филми,обаче аз пък си помислих,че ти ме питаш да дойде при нас ,демек в БГ,и си викам чак таквиз големи мечтииии
Рабрахме ли се сега  smile3555 tooth tooth tooth tooth tooth
Дори не ми е минавало през главата подобна мисъл.
Малко не съм в час но си имам причина и утре, ще съм малко отнесена но важното е, че накрая се разбрахме.

# 51
Ромина  newsm51 newsm51 newsm51

Къде ви оставих, а къде ви намирам....
Не че някой ще ме отрази,но все пак ....

# 52
Ромина  newsm51 newsm51 newsm51

Отразена, констатирана, позиционирана!  Hug

# 53
Марийче, споко мац, и аз съм на тоя хал! Аз докато да ги отразя и те минаха 2 страници, па после - сърдити  ooooh!

# 54
Мария добре дошла и тази вечер Laughing Laughing Laughing
То тука ако не Фнимава човек ,като нищо може си опусне 1-2 теми, ида си дири по мамата с часове tooth tooth tooth
Е те затова ме  страх да ви оставим,после не мОем ви намерим,в калабалъка

# 55
Ина  Hug Роминка  Hug Ванче  Hug значи все пак ме забелязахте  newsm68

Темата не вървеше толкова бързо дори когато излъчваха още сериала....

# 56
Ромина  newsm51 newsm51 newsm51

А бой де, я се върни назад да видиш пропуснала ли съм някоя Crossing Arms ако не персонално то колективно отразявам всяка от Вас. Crossing Arms Зиз да Ви каже дали някога съм пропускала някоя през всичкото това време откакто е при нас в другата тема.
Значи Зиз за първи път виждам човек като теб, толкова духавит и майтапчия.
Преди да дойдеш при нас в диспансера аз те бях запомнила оттук. Познавах така да се каже и Фенчето, и Госпожата, и Алиска, и Дафне. Просто Вас Ви бях запомнила по някакъв начин и когато ти се появи при нас в началото бях малкооооо как да кажаааааа скептично настроена, защото не можех да улавям момента на тънката нишка между шегите ти и сериозността на казаното от теб по даден въпрос а сегааааа си на леля душичката. hug И как си говориш сама, Joy и си се питаш, и си отговаряш, нямаш грешка.  Laughing

# 57
Марийче, споко мац, и аз съм на тоя хал! Аз докато да ги отразя и те минаха 2 страници, па после - сърдити  ooooh!

А па ти не знам за к'во мучиш  newsm78 Язе лично най-често те търсим тебе, ма нема кой ме отрази  Naughty

# 58
Мария добре дошла и тази вечер Laughing Laughing Laughing
То тука ако не Фнимава човек ,като нищо може си опусне 1-2 теми, ида си дири по мамата с часове tooth tooth tooth
Е те затова ме  страх да ви оставим,после не мОем ви намерим,в калабалъка

Ми аз докато нахраня с нещо мъжО и опуснах 2-3  Laughing Ама следим знаменцето горе, иначе неАм нерви за разходки из мамата  Rolling Eyes

Марийче, те често и мен не ме забелязват, освен като посвърши темата  Mr. Green Щото са самоФлИбени и само себе си забелязват  Mr. Green

Инчее,  Heart Eyes Hug

# 59
Роминкеееее, ШЪ  си пляскамееее, теб лично те поздравих а ти си направи оглушки и не ми отвърна на поздрава. Crossing Arms
Ми мен да не ме забелязвате всички я, само две, три ама нищо не казвам. 

Общи условия

Активация на акаунт